Italien, Livigno

Baite Costaccia

Det finns tyvärr inga lediga rum på detta hotell den valda perioden

Fakta

Om Baite Costaccia

På Baite Costaccia bor du i ett lugnt område nära skidortens centrum och liften som gör det lätt att ta sig ut i Livignos fantastiska skidområde.

Baite Costaccia är lägenheter med ett superläge i den norra delen av Livigno med liften en kort promenad bort, 500 meter till centrum och skidbussen precis utanför huvuddörren.

Bara 250 meter från dörren finns liften Cassana och härifrån är det lätt att åka upp till Carosello-bergssidan för att njuta av skidåkning i morgonsolen – helt perfekt om du frågar oss.

Dessutom ligger den närmsta busshållplatsen bara 50 meter från huvuddörren där du helt gratis kan ta skidbussen snabbt och smidigt runt i Livigno. Om du inte vill gå den korta biten på 500 meter in till centrum kan du alltid ta skidbussen. På gågatan hittar du allt från tullfri shopping till trevliga restauranger, caféer och barer. Med andra ord så är skidorten full av liv.

Du bor här om...

...du önskar att bo i ett lugnt område i en egen lägenhet samtidigt som du har ett kort avstånd till liften och centrum.

Det finns en lägenhet med plats för två personer och en lägenhet med plats för fyra personer. Lägenheterna är charmiga och inredda i en äkta italiensk alpstil. De är simpla men har allt du kan tänkas att behöva för en bra skidresa i Livigno. Det finns ett mindre kök med det mest nödvändiga, ett mysigt vardagsrum och separat sovrum.

Hur smakar maten?

Maten smakar precis som du vill ha den – det är nämligen du själv som är kock i lägenhetens egna kök. Med ett supermarket i närheten är det inga problem att få handlat in till veckans måltider eller några italienska specialiteter.

Livigno är dessutom ett matmecka utöver det vanliga när det kommer till den ljuvliga italienska maten. Skidorten är fylld med härliga restauranger som väntar på att bli utforskade. Om du redan nu längtar efter att sätta tänderna i en pizza har vi hört att du hittar Livignos absolut bästa pizzeria, Bait del Ghet, på gågatan i den mysiga skidorten.

Om du vill lyxa till det lite extra en kväll finns det dessutom ett antal Michelin-rekommenderade restauranger i skidorten. Som plus i kanten så är Livigno dessutom tullfritt så du kan faktiskt få mer kvalitet för pengarna.

Bra att veta

Det finns en parkeringsplats i garaget vid lägenhetskomplexet.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Bikelivigno. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Nortlander ser fram emot att se dig i Livigno på årets skidsemester!

Avstånd

Avstånd till pist : 250 m

Avstånd till lift: 250 m

Avstånd till centrum : 500 m

Avstånd till shopping: 650 m

Avstånd till skidbuss: 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 400 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

TV Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Städning Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Kokplatta Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mikrovågsugn Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Barnsäng: 0-1 years old

Barnsäng: Ja

Studio för 2 personer

Studio på 22 kvm på grundvåningen med ett mindre kök, soffa och sovområde med två enkelsängar. Badrum med dusch.

Balkong - Spishäll - Mikrovågsugn


3-rumslägenhet för 4 personer

Lägenhet på 67 kvm på två våningar. På första våningen finns ett kök/allrum med soffa och ett mindre kök, ett litet badrum och balkong. På andra våningen finns ett sovrum med en dubbelsäng, ett sovrum med enkelsäng och ett badrum med badkar.
Det finns tillhörande parkeringsplats i garaget (bara för 3-rumslägenheten).

Parkeringsplats - Balkong - Spishäll - Mikrovågsugn

AccommodationTypes