Italien, Livigno

Chalet/Stuga

Chalet al Lago

Fakta

Om Chalet al Lago

Chalet al Lago är lägenheter belägna i den nordliga delen av Livigno. Det är endast ett kort avstånd till busshållplatsen för skidbussen samt ett stort vattenland.Lägenheterna finns i olika storlekar och är enkelt inredda med precis allt man behöver på din skidsemester.

LÄGET:

Chalet al Lago ligger i lugna omgivningar i “början” på Livigno. Ca 300 meter från lägenheterna ligger AquaGranda som är ett stort vattenland med fitness och wellness.Jag måste erkänna att Chalet al Lago inte ligger precis i hjärtat av Livigno. Dock ligger de inte längre bort än en promenad på ca 15 minuter till byns gågata och det stora utbudet av butiker, caféer och restauranger.Det är ca 700 meter till närmaste lift vilket kanske kan kännas som en aning långt att gå i pjäxor men som sagt så går skidbussen direkt till liften endast 50 meter från lägenheten.Så på Chalet al Lago får du lugn och ro samtidigt som att byns liv och skidåkningen ligger inom räckhåll.

DU BOR HÄR OM?

Du vill ha fina, enkla lägenheter i lugna omgivningar och inte har något emot att gå en liten promenad i den härliga vintersolen i Livigno.Du ska också bo här om du har lust att prova AquaGranda som absolut är värt ett besök för familjen om man har behov av att ta en dags paus från skidåkningen eller endast en eftermiddag i de härliga simbassängerna och basturna.Chalet al Lago är för hela familjen och har något för alla smaker.Det viktigaste här är:
 • Kort avstånd till vattenland, fitness och wellness
 • Lugna omgivningar
 • Kort avstånd till bussförbindelser

  HUR SMAKAR MATEN?

  God mat och Livigno är helt klart något som går hand i hand!Ca 500 meter från Chalet al Lago ligger närmaste mataffär där dom utöver goda lokala produkter även har en fantastisk vinkällare med något för alla smaker.Vill ni skämma bort er själva med ett restaurangbesök eller två?Då är Livigno garanterat det bästa stället! Livigno har ett helt suveränt urval av allt från de klassiska italienska pizzeriorna till fantastiska gourmetrestauranger med lokal råvaror samt välsorterade vinlistor med viner från hela världen. Självklart finns det även lokala viner från regionen som helt säkert är värt ett smakprov.Dessutom är de flesta kött- och möjlkprodukter i Livigno producerat av byns egna bönder. Livigno är, förutom ett fantastiskt skidområde, ett lantbruksområde på sommaren.

  EXTRA TILLBEHÖR/VÄRT ATT VETA

  • Lugna omgivningar
  • Gratis parkering
  • Skidförvaring
  • Gratis Wi-Fi
  • Slutrengöring inkluder

Avstånd

Avstånd till pist : 700 m

Avstånd till lift: 700 m

Avstånd till centrum : 800 m

Avstånd till shopping: 250 m

Avstånd till skidbuss: 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 300 m

Rum

Slutstädning Ja

Hårtork Ja

Vattenkokare Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Kokplatta Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mikrovågsugn Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Reception: Ja

Skidförvaring: Ja

WiFi: Ja


2-rumslägenhet

Lägenheter för max 4 personer. Lägenheterna består av ett sovrum med en dubbelsäng, ett kök/uppehållsrum med bäddsoffa till två personer samt ett badrum.
Sängkläder - Spishäll / spisplatta - Diskmaskin - Hårtork – Mikrovågsugn - Kylskåp - Handdukar – TV - Vattenkokare - Wi-Fi (kostnadsfritt)

3-rumslägenhet

Lägenhet till max 4 personer. Lägenheten består av två plan. På det nedre planet finns ett sovrum med dubbelsäng, ett kök/uppehållsrum och ett badrum. På det övre planet finns ett litet sovrum/loft med två enkelsängar.
Sängkläder - Spishäll / spisplatta - Diskmaskin - Hårtork – Mikrovågsugn - Kylskåp - Handdukar – TV - Vattenkokare - Wi-Fi (kostnadsfritt)

3-rumslägenhet m. 2 bad

Lägenhet till max 6 personer. Lägenheten består av två plan. På det nedre planet finns ett sovrum med dubbelsäng, ett kök/uppehållsrum och ett badrum. På det övre planet finns ett sovrum med en dubbelsäng, två enkelsängar samt ett litet badrum. Denna lägenhet har balkong.
Balkong - Spishäll / spisplatta - Diskmaskin - Hårtork – Mikrovågsugn – Miniugn - Kylskåp - Handdukar – TV - Vattenkokare - Wi-Fi (kostnadsfritt)

4-rumslägenhet

Lägenhet till max 8 personer. Lägenheten är inredd i två plan. På nedre planet finns ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar, ett kök/uppehållsrum med bäddsoffa för två personer samt ett badrum. På det övre planet finns ett sovrum med två enkelsängar och ett litet badrum.
Sängkläder - Spishäll / spisplatta - Diskmaskin - Hårtork – Mikrovågsugn – Miniugn - Kylskåp - Handdukar – TV - Vattenkokare - Wi-Fi (kostnadsfritt)

4-rumslägenhet (max. 6 pers.)

Lägenhet till max 6 personer. Lägenheten består av två plan. På det nedre planet finner ni ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar, ett kök/uppehållsrum samt ett badrum. På det övre planet finns ett sovrum med två enkelsängar och ett litet badrum. Denna lägenhet har balkong.
Balkong - Sängkläder - Spishäll / spisplatta - Diskmaskin - Hårtork – Mikrovågsugn - Kylskåp - Handdukar – TV - Vattenkokare - Wi-Fi (kostnadsfritt)

AccommodationTypes