Italien, Livigno

Residence Doss

Fakta

Om Residence Doss

Vill du bo nära pisten och liften i en rymlig lägenhet så är Residence Doss ett bra val för dig.

Bara ett snöbollskast från pisten och den närmaste liften hittar du Residence Doss. Här behöver du inte oroa dig över att gå för långt i dina pjäxor för att komma ut i backen för dagens skidåkning. Med ett fantastiskt läge precis vid pisten är det bara 80 meter till den närmsta liften som enkelt tar dig upp i det vackra skidområdet i Livigno.

Läge

Residence Doss ligger i lugna omgivningar i “San Rocco”-området. Lägenheten ligger inte i centrum av Livigno men som tur är så är Livigno en lång by och lägenheten ligger därför fortfarande nära allt som du behöver på skidresan. Bara 50 meter ifrån huvuddörren hittar du en bra livsmedelsbutik med italienska specialiteter som du kan låta dig inspireras av för kvällens meny. Om dina kökskunskaper också ska på semester så hittar du flera restauranger och barer bara några få minuter från lägenheten.

Känner du för att shoppa loss i Livignos alla tullfria butiker kan du enkelt ta shuttlebussen till centrum av Livigno. Den närmsta busshållplatsen ligger 20 meter från lägenheten så du behöver varken gå långt eller löpa efter bussen.

Om du vill börja dagens skidåkning vid en annan lift än Doss är det bara att hoppa på shuttlebussen som tar dig till bland annat Carosello 3000.

Lägenheterna

Residence Doss är perfekt för vängruppen eller hela familjen som vill bo i lugna omgivningar men fortfarande nära det mesta. Här hittar du en 3-rumslägenhet på 58 kvm på första våningen med plats för upp till sex gäster. Så svärföräldrarna kan absolut bjudas med som barnvakt.

Rummen är fördelade på ett sovrum med dubbelsäng, ett rum med två enkelsängar och en bäddsoffa för två personer. Från det trevliga allrummet är det anslutning till ett fullt utrustat kök, badrum med dusch och en härlig balkong i söderläge.

När skiddagen går mot sitt slut är det möjligt att förvara skidorna i lägenhetskomplexets skidrum. Om du ankommer till Livigno i bil är det möjligt att parkera vid lägenheterna. Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Bikelivigno. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Nortlander ser fram emot att välkomna dig till Residence Doss i Livigno!

Avstånd

Avstånd till pist : 150 m

Avstånd till lift: 150 m

Avstånd till centrum : 300 m

Avstånd till skidbuss: 20 m

Rum

TV Ja

Kaffemaskin Ja

Vattenkokare Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mikrovågsugn Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Barnsäng: € 105 / week (0-1 years)

Rengöring, förutom kök: Ja

Skidförvaring: Ja

3-rumslägenhet 6 personer

3-rumslägenhet med plats för 6 personer.

Kök - TV - Wi-Fi

AccommodationTypes