Italien, Livigno

Lägenhet

Residencé L'Arcobi

Fakta

Om Residencé L'Arcobi

Mitt på gågatan i Livigno

Läget

Residence L’Arcobi har ett fantastiskt läge i hjärtat av Livigno. Här har du 150 meter till både pist och lift och lägenheten ligger på själva gågatan. 

Lägenheterna

Lägenheterna har ett fullt utrustat kök och passar till både familjer, par och grupper. Det är gratis internet i lägenheterna.Huset har ett riktigt bra läge och består av 6 lägenheter för 3-6 personer. Varje lägenhet har minst 1 sovrum, badrum med dusch och toalett samt ett välutrustat kök. Det finns möjlighet till privat parkering i anslutning till huset.

Avstånd

Avstånd till pist : 150 m

Avstånd till lift: 150 m

Avstånd till centrum : 0 m

Avstånd till shopping: 50 m

Avstånd till skidbuss: 100 m

Avstånd till skiduthyrning: 100 m

Rum

TV Ja

Mat och dryck

Pension No Pension

Bar Nej

Restaurang Nej

Minimarknad Nej

Faciliteter

Apartment: Ja

Kylskåp: Ja

Mikrovågsugn: Ja

Parkering: Ja

Skidförvaring: Ja

Slutstädning: Ja

Visa mer

Spishäll / platta: Ja

Sänglinne: Ja

Towels: Ja

Vattenkokare: Ja

WiFi: Ja

WiFi i lägenhet : Ja

2-rumslägenhet (max. 3 pers.)

Lägenheten för tre personer på 31 kvm  består av ett välutrustat kök med bl.a. micro och kaffekokare kombinerat med vardagsrum med en sovplats i form av bäddsoffa, ett sovrum med två sovplatser samt ett badrum med dusch,  wc och hårfön. Det finns en lägenhet av denna typ i huset.
Sängkläder - Spishäll / Spisplatta - Mikrovågsugn - Kylskåp -Handdukar - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

2-rumslägenhet (max. 4 pers.)

Lägenhet för fyra personer på 38-42 kvm, som består av ett välutrustat kök med bl.a. Micro, kombinerat med ett vardagsrum som har två sovplatser i form av bäddsoffa, ett sovrum med två sovplatser samt ett badrum med dusch och wc. Alla dessa lägenheter har balkong.
Balkong - Sängkläder - Spishäll / Spisplatta - Mikrovågsugn - Kylskåp -Handdukar - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

3-rumslägenhet (max 6 pers.)

Lägenheten för sex personer på 72 kvm består av två sovrum med vardera två bäddar, ett badrum med dusch och wc, hårfön, samt ett välutrustat kök med bl.a. micro och kaffekokare, kombinerat med ett vardagsrum med två sovplatser i form av en bäddsoffa. Lägenheten har balkong.
Balkong - Sängkläder - Spishäll / Spisplatta - Mikrovågsugn - Kylskåp -Handdukar - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

AccommodationTypes