Italien, Livigno

Residence Paradisin

Fakta

Om Residence Paradisin

Välkommen till Residence Paradisin – en charmig lägenhet i Livigno inte långt från skidåkningen.

Residence Paradisin välkomnar dig till ett bra läge till Livignos härliga skidåkning. Med bara sex minuters gång till Carosello-liften kommer du snabbt och enkelt ut i det enastående skidområdet. Om du inte vill gå den korta biten till liften så kör skidbussen enbart 100 meter från lägenheten. Lägenheten svämmar inte över av lyx men det behövs inte alltid för att få en underbar skidsemester.

När du bor här har du skidåkning, afterski, restauranger och supermarket inom få minuters gång från huvuddörren.

Hur smakar maten?

Det är faktiskt helt upp till dina egna förmågor. Lägenheten har ett kök med de mest nödvändiga redskapen så du behöver inte ta dig ut och leta efter en restaurang varje dag. Du har även inköpsmöjligheter precis i närheten så det är inte heller ett problem att handla in till dagens måltider.

Om du hellre vill ut och smaka på Italiens utsökta rätter så ligger Livignos restauranger och barer bara få minuters gång från lägenheten. Livigno har ett stort och inbjudande utbud så det är bara att gå på upptäcktsfärd i skidorten.

Lägenheten

Du bor i en mysig studiolägenhet på 22 kvm. på första våningen. Lägenheten har ett mindre uppehållsrum med kokvrå, matplats och soffa. Utöver det finns ett sovrum med två enkelsängar som har satts ihop, samt badrum med dusch. Sovrummet och uppehållsrummet kan delas upp med en dörr. Det är en simpel men mysig lägenhet som har det mest nödvändiga för din skidresa.

Du bor här om...

...du inte har något emot att bo måttligt, men utan att vara dåligt. Med kort avstånd till skidåkningen, afterskin och restaurangerna får du ett bra läge, och tillsammans med familjen eller vännerna i lägenheten så är det svårt att undgå en god stämning. Åk på skidresa hit utan att gå miste om ett bra läge.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Bikelivigno. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Nortlander ser fram emot att se dig i Livigno på årets skidsemester!

Avstånd

Avstånd till lift: 350 m

Avstånd till centrum : 1500 m

Avstånd till skidbuss: 100 m

Avstånd till skiduthyrning: 200 m

Rum

TV Ja

Vattenkokare Ja

Toalett Ja

Städning Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Kokplatta Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mikrovågsugn Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Barnsäng: 0-1 years old

Barnsäng: Ja

Studio för 2 personer

Studiolägenhet på 22 kvm på första våningen. Inredd med kokvrå och sovområde med 2 enkelsängar samt badrum med dusch.
Kokplattor - Mikrovågsugn - TV - Wi-Fi

AccommodationTypes