Italien, Sauze d'Oulx

Lägenhet

Appartment Pierramenta

Fakta

Om Appartment Pierramenta

Bo i en trivsam lägenhet i den lugnare delen av Sauze d’Oulx, med kort gångavstånd till byns centrum.

Appartment Pierramenta är en ljus och fin lägenhet med plats för upp till sex personer. Det allra bästa med lägenheten är kanske balkongen, där du kan koppla av i solen efter en lång dag i det fina skidområdet och njuta av den magiska utsikten över Susa-dalen. I lägenheten finns allt du behöver på din skidsemester i Sauxe d’Oulx och plats för umgänge och samvaro.

Ta del av experternas tips

Ägarna till lägenheten arbetar som skidinstruktörer i Sauze d’Oulx skidområde. De känner alltså både skidområdet och byn utan och innan och kan komma med goda råd och tips angående vad du än kan tänkas vilja veta. Nyttja deras kunskap och hitta den bästa restaurangen eller den mest otroliga nedfarten. Det finns alltså goda möjligheter till att hitta fram till Sauze d’Oulx pärlor när du bor i lägenheten Pierrementa.

Boendet

Lägenheten består av ett kök och allrum med matbord och soffa. Köket är fullt utrustat med bland annat mikrovågsugn, vattenkokare, diskmaskin och ugn. Soffan är en bäddsoffa som rymmer en vuxen eller två barn. I lägenheten finns även ett sovrum med en dubbelsäng samt ett loft med snedtak och två enkelsängar. Dessutom finns ett badrum med dusch och toalett, tvättmaskin samt WiFi.

Avstånd

Avstånd till pist : 500 m

Avstånd till lift: 450 m

Avstånd till centrum : 200 m

Avstånd till shopping: 200 m

Avstånd till skidbuss: 200 m

Avstånd till skiduthyrning: 200 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

TV Ja

Slutstädning Ja

Tvättmaskin Ja

Hårtork Ja

Vattenkokare Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Frys Ja

Ugn Ja

Kokplatta Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mikrovågsugn Ja

Kökshanddukar Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Skidförvaring: Ja

2-rumslägenhet - max 5 personer

Lägenheten består av ett väl utrustat kök med diverse faciliteter, ett stort badrum med duschkabin, ett sovrum med dubbelsäng, ett loft med två enkelsängar, ett vardagsrum med bäddsoffa och TV. I vardagsrummet finns ett stort panoramafönster med utsikt över hela Susa-dalen.
Sängkläder - Kokplatta - Diskmaskin - Frys - Kylskåp - Mikrovågsugn - Brödrost - Vattenkokare - Hårtork - Handdukar - TV - WiFi(kostnadsfritt)- Tvättmaskin

AccommodationTypes