Italien, Sauze d'Oulx

Lägenhet

Appartment Pierramenta

Inkl. 6 dagars liftkort Inkl. transfer

Välj rum

30 jan lör
6 feb lör
20 feb lör
27 feb lör
6 mar lör

Alternativ 1

1 x 2-værelses lejlighed (op til 5 personer) (2 personer)

Se rumsbeskrivning

 • Balkong / Terass
 • Kylskåp
 • TV
 • Sänglinne
 • Towels
 • Frys
 • Ugn
 • Tvättmaskin
 • Spishäll / platta
 • Hårfön
 • Vattenkokare
 • Diskmaskin
 • WiFi i lägenhet
 • Dusch
 • Toalett
 • Mikrovågsugn
30 jan lör
6 feb lör
20 feb lör
27 feb lör
6 mar lör

Fakta

Om Appartment Pierramenta

Bo i en trivsam lägenhet i den lugnare delen av Sauze d’Oulx, med kort gångavstånd till byns centrum.

Appartment Pierramenta är en ljus och fin lägenhet med plats för upp till sex personer. Det allra bästa med lägenheten är kanske balkongen, där du kan koppla av i solen efter en lång dag i det fina skidområdet och njuta av den magiska utsikten över Susa-dalen. I lägenheten finns allt du behöver på din skidsemester i Sauxe d’Oulx och plats för umgänge och samvaro.

Ta del av experternas tips

Ägarna till lägenheten arbetar som skidinstruktörer i Sauze d’Oulx skidområde. De känner alltså både skidområdet och byn utan och innan och kan komma med goda råd och tips angående vad du än kan tänkas vilja veta. Nyttja deras kunskap och hitta den bästa restaurangen eller den mest otroliga nedfarten. Det finns alltså goda möjligheter till att hitta fram till Sauze d’Oulx pärlor när du bor i lägenheten Pierrementa.

Boendet

Lägenheten består av ett kök och allrum med matbord och soffa. Köket är fullt utrustat med bland annat mikrovågsugn, vattenkokare, diskmaskin och ugn. Soffan är en bäddsoffa som rymmer en vuxen eller två barn. I lägenheten finns även ett sovrum med en dubbelsäng samt ett loft med snedtak och två enkelsängar. Dessutom finns ett badrum med dusch och toalett, tvättmaskin samt WiFi.

Avstånd

Avstånd till pist : 500 m

Avstånd till lift: 450 m

Avstånd till centrum : 200 m

Avstånd till shopping: 200 m

Avstånd till skidbuss: 200 m

Avstånd till skiduthyrning: 200 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

TV Ja

Slutstädning Ja

Tvättmaskin Ja

Hårtork Ja

Vattenkokare Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Frys Ja

Ugn Ja

Kokplatta Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mikrovågsugn Ja

Kökshanddukar Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Skidförvaring: Ja

2-rumslägenhet - max 5 personer

Lägenheten består av ett väl utrustat kök med diverse faciliteter, ett stort badrum med duschkabin, ett sovrum med dubbelsäng, ett loft med två enkelsängar, ett vardagsrum med bäddsoffa och TV. I vardagsrummet finns ett stort panoramafönster med utsikt över hela Susa-dalen.
Sängkläder - Kokplatta - Diskmaskin - Frys - Kylskåp - Mikrovågsugn - Brödrost - Vattenkokare - Hårtork - Handdukar - TV - WiFi(kostnadsfritt)- Tvättmaskin

Resplan

Utresa

Avresa 30.01.2021 - 00:00 - Stockholm, Arlanda
Ankomst 30.01.2021 - 00:00 - Torino
Resetid 0:00
Flygnr. SK
Terminal Information kommer senare
Flygsällskap

Hemresa

Avresa 06.02.2021 - 00:00 - Torino
Ankomst 06.02.2021 - 00:00 - Stockholm, Arlanda
Resetid 0:00
Flygnr. SK
Terminal Information kommer senare
Flygsällskap

Bagageregler:


1 stk incheckat bagage, max. 15 kg. Tillåtet handbagage är högst 5 kg, med maximalt mått på 55 x 40 x 23 cm. Barn under 2 år får totalt ha 10 kg incheckat bagage men ej handbagage. Reser du med barn under 2 år är barnvagn (max. 10kg) tillåtet utan extra kostnader. Barnvagnen ska paketeras in för att undvika skador och det är inte tillåtet att packa annat i barnvagnen. OBS: Om du reser med flera olika flygresebolag gäller de strängaste bagagereglerna både ut - och hemresa. Se regler på resebeviset


Skidtransport:


Du måste beställa skidtransport i förväg. En skidtransport inkluderar ett skidfodral med ett par skidor och stavar samt en pjäxväska med ett par pjäxor och en hjälm. Totalt ska detta tillsammans väga högst 12 kg. Kom ihåg att det bara är tillåtet med ett par skidor i varje skidfodral. Det är begränsat med plats för skidor på flyget, så kom ihåg att boka skidtransport i god tid. Det är möjligt att ha pjäxor som handbagage så länge det uppfyller reglerna för vikt och mått.


ABS Lavinryggsäck:


SAS Charter tillåter en lavinryggsäck per person som innehåller en tryckluftspatron i Div. 2.2. Den kan också vara utrustad med en pyroteknisk utlösningsmekanism som innehåller mindre än 200 mg netto av Div. 1.4S. Det är viktigt att ryggsäcken är förpackad så att den inte kan aktiveras oavsiktligt. Ryggsäckens airbags måste vara utrustade med tryckventiler. Det krävs inte särskilt godkännande.


Mat ombord:


Det kan ombord på flyget köpas ett mindre utbud av snacks och dryck.


Reservera sittplats:


Du kan mot betalning reservera en plats på flyget från 120 dagar och fram till 72 timmar innan avgång. Du reserverar på: https://secure.paxport.net/shop/sas/


Check-in:


När du flyger med SAS Charter och har förbeställt sittplatser kan du checka-in online från 14 dagar till 4 dagar innan avresa. https://secure.paxport.net/shop/sas/
Self-service check-in i automaterna på flygplatsen är möjligt för alla. Du ska välja SAS Charter och följa instruktionerna på skärmen. På Arlanda sker check-in i terminal 5*. På Köpenhamns flygplats, Kastrup sker check-in i terminal 3. * På grund av Sportslov vecka 9 är en del avgångar flyttade till terminal 2 och 4. Du kan se den korrekta terminalen på ditt slutliga resebevis som du får 14 dagar innan avresa.


SAS EuroBonus:


Det kan inte samlas EuroBonus-poäng på SAS-charterflygningar.

AccommodationTypes