Italien, Sauze d'Oulx

Hotell

Hotel Clotes

Frukostpension

Fakta

Om Hotel Clotes

Hotell Clotes är ett nyrenoverat frukostpensionat med ski-in/ski-out.

Vem vill inte bo direkt i anslutning till pisten? Nu har du möjligheten, när Hotell Clotes öppnar dörrarna för en ny säsong med sitt helt nyrenoverade boende.

Belägenhet

Bo direkt i pisten och tätt på centrum. Det är vad varje skidåkare drömmer om! Sauze d’Oulx är en del av skidområdet Via Lattea och bjuder på sammanlagt 400 km pist – så det finns goda möjligheter för nybörjaren såväl som för den mer erfarna skidåkaren. Du har tillgång till alla härligheterna direkt från hotellets huvuddörr!

Till vem passar detta boende?

Du ska bo här om du gärna vill bo bra och samtidigt ha ski/in – ski/out. Du bor med andra ord direkt i pisten och du behöver enbart klicka på dig skidorna och gå ut genom dörren för att kunna ta del av skidåkningen.

Hur smakar maten?

Du har frukost inkluderat i boendet när du bor på Hotell Clotes. Efter en dag i backen och hungern börjar komma behöver du inte gå många hundra meter för att hitta den närmaste restaurangen. Kom ihåg, du är alltid välkommen att fråga våra guider om råd om vilka bra restauranger de kan rekommendera till lunchen och middagen.

Värt att veta

När du är färdig med dagens skidåkning väntar en kall fatöl i hotellets bar.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation på den allmänna parkeringen vid Carrefour Express. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Sällskapsdjur på skidresan

Om du vill ta med ditt sällskapsdjur på skidresan är detta boende något för dig. Här är nämligen sällskapsdjur välkomna på förfrågan och mot betalning. Skriv enkelt till oss för prisuppgift.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Riktigt trevlig skidsemester!

Avstånd

Avstånd till pist : 10 m

Avstånd till lift: 50 m

Avstånd till centrum : 100 m

Avstånd till shopping: 250 m

Avstånd till skidbuss: 100 m

Avstånd till skiduthyrning: 300 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

Safety box Ja

TV Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Sällskapsdjur Ja

Mat och dryck

Pension Frukostpension

Bar Ja

Frukost Ja

Faciliteter

Lounge: Ja

Reception: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

TV-rum: Ja

WiFi (endast i lobby): Ja

3-sängsrum m. dusch/wc

3-bäddsrum: Dubbelsäng (200x210) och 1 enkelsäng (90x200). Dessutom med dusch/toalett, TV och balkong. Valvet är vackert renoverat i en typisk bergsstil med trä som huvudelement.
Balkong - Sängkläder - Hårtork - Kassaskåp - Dusch och toalett - Handdukar - TV - Wi-Fi (kostnadsfritt)

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong och king size-säng (200x210). Möjlighet för två enkelsängar (100x210). Rummet har en TV och en hårtork, samt eget badrum och toalett.
Balkong - Sängkläder - Hårtork - Kassaskåp - Dusch och toalett - Handdukar - TV - Wi-Fi (kostnadsfritt)

Familjerum

Familjerum med två anslutande rum samt dusch/toalett. Dessutom med TV, hårtork och safe-box. Det ena rummet är med en king size-säng (200x210), den andra med två enkelsängar (90x200). Rummet är vackert renoverat i en typisk bergsstil.
Sängkläder - Hårtork - Kassaskåp - Dusch och toalett - Handdukar - TV - Wi-Fi (kostnadsfritt)

AccommodationTypes