Italien, Sauze d'Oulx

Hotel Etoile des Neiges

Frukostpension

Fakta

Om Hotel Etoile des Neiges

Genuint hotell i lugna omgivningar i Sauze d’Oulx med endast ett snöbollskast från liften och pisten.

Hotel Etoile Des Neiges ligger i den gamla och mysiga bydelen av Sauze d’Oulx med smala kullerstensgator. Hotellet passar perfekt in i byn med sin charmiga och rustika stil. Själva byggnaden är från 1892, men har nyligen blivit renoverat till modern standard.

Utöver den charmiga atmosfären som är, ligger även hotellet i perfekt förhållande till skidåkningen i Sauze d’Oulx. Du kan nästan inte bo närmare med 100 m till litften, pisten och skidbussen ifall du skulle vilja börja dagen från ett annat ställe.

Vill du upptäcka byn kan du välja mellan att promenera längs de mysiga gatorna eller ta skidbussen till centrum. Här hittar du mängder av italienska restauranger och mysiga barer, butiker och mataffärer.

Frukost på skidresan

Under din skidresa är frukost inkluderat på Hotel Etoile Des Neiges så att du enkelt får massa energi inför skiddagen. Du kan se fram emot en stor frukostbuffé i mysiga omgivningar.

Vill du inte behöva tänka på middag varje dag under din vistelse är det möjligt att köpa till halvpension. Middagen serveras i hotellets restaurang 20 meter bort där kocken Fabio Matello har förberett goda rätter. Här äter du middag i rustik miljö med inredning i sten och trä, precis som på hotellet, med fina utsikter över bergen.

Mysiga omgivningar

I det stora gemensamma sällskapsrummet kan du och ditt sällskap umgås framför den öppna spisen efter en lång dag med skidåkning. Varför inte låna en bok från läshörnan? Här finns också en trevlig bar där du kan få dig ett gott glas vin eller drink innan det är dags att gå till sängs.

Rummen

Rummen genomgås också av den mysiga alpstilen med avslappnad atmosfär så att du kan koppla av med allt vad kan tänkas behöva. Du kommer alltså inte tvivla på att det är i de italienska Alperna du befinner dig i när du bor på Hotel Etoile Des Neiges.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation på den allmänna parkeringen vid Carrefour Express. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Avstånd

Avstånd till pist : 100 m

Avstånd till lift: 100 m

Avstånd till centrum : 1500 m

Avstånd till shopping: 1500 m

Avstånd till skidbuss: 100 m

Avstånd till skiduthyrning: 1500 m

Rum

Minibar Ja

Safety box Ja

TV Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Frukostpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Frukost Ja

Faciliteter

Peis: Ja

Skidförvaring: Ja

Solterrass: Ja

WiFi: Ja

Dubbelrum Standard

Mindre rum för två personer
WiFi (gratis) - TV - Minibar - Kassaskåp - Badrum med dusch

Dubbelrum Standard med en extra sovplats

Dubbelrum för tre personer
WiFi (gratis) - TV - Minibar - Kassaskåp - Badrum med dusch

Dubbelrum Standard med två extra sovplatser

Dubbelrum med dubbelsäng samt två extra sovplatser
WiFi (gratis) - TV - Minibar - Kassaskåp - Badrum med dusch

Familjerum Standard

Familjerum för 5 personer
WiFi (gratis) - TV - Minibar - Kassaskåp - Badrum med dusch

AccommodationTypes