Italien, Sauze d'Oulx

Hotell

Hotel Gran Trün

Breakfast

Fakta

Om Hotel Gran Trün

Hotel Gran Trün ligger centralt, med kort promenadavstånd till liftarna och har en sagolik utsikt utöver bergen i Sauze d’Oulx.

Hotellet ligger i den äldre delen av Sauze d’Oulx, endast 400 meter från Vialatteas fina nedfarter. Från hotellet kan man blicka ut över de fantastiska vitklädda bergssluttningarna och bara njuta.

Hotel Gran Trün byggdes ursprungligen 1883 och många spår från den tiden lever kvar. Här möts man vackra golv och pampiga valv. Idag finns en vinbar i de gamla valven och de rustika och mångåriga vintunnorna används numera som bord, vilket skapar en otrolig stämning och miljö. Koppla av i den autentiska vinbaren med ett glas gott lokalproducerat vin efter en dag i skidbackarna.


Inbjudande rum och rejäl frukost

På Hotel Gran Trün finns rymliga och bekväma rum med badrum och balkong. Även på hotellrummen är golven gjorda av marmor, vilket skapar en autentisk atmosfär. Vissa rum har en vacker utsikt över byn.

Varje morgon serveras en gedigen frukostbuffé bestående av bland annat färsk och säsongsbetonad frukt, flingor, yoghurt, nybakt bröd och bakverk, ost, kallskuret kött och ägg. Drycken består av kaffe, cappuccino, te och juice. Den perfekta uppladdningen inför en dag fylld med skidäventyr.

Välkomnande atmosfär

Den trivsamma atmosfären på hotellet reflekteras även i personalen som välkomnar sina gäster med öppna armar och gör sitt bästa för att de ska trivas. Som gäst här möts man alltså av vänlighet, en familjär atmosfär och antika anor.
Välkommen på en skön skidsemester i Sauze d’Oulx!

Avstånd

Avstånd till pist : 350 m

Avstånd till lift: 500 m

Avstånd till centrum : 250 m

Avstånd till shopping: 250 m

Avstånd till skiduthyrning: 250 m

Rum

Safety box Ja

TV Ja

Hårtork Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Breakfast

Faciliteter

Breakfast: Ja

Skidförvaring: Ja

WiFi (endast i lobby): Ja

Dubbelrum


Dubbelrum på 21 kvm. med dubbelsäng eller två enkelsängar och eget badrum med dusch och toalett.

TV - Telefon - Safety box - Hårfön - Handdukar - Sängkläder

Trippelrum


Trippelrum på 21 kvm. med dubbelsäng och en enkelsäng samt eget badrum med dusch och toalett.

TV - Telefon - Safety box - Hårfön - Handdukar - Sängkläder

AccommodationTypes