Italien, Sauze d'Oulx

Hotell

Hotel Sauze

Frukostpension

Fakta

Om Hotel Sauze

Hotell Sauze erbjuder god frukost och bra läge.

Tycker du också bäst om att bo nära både pisterna och backarna när du är på skidsemester? Hotell Sauze är verkligen värt att titta närmare på isåfall.

Bo i stadens hjärta nära till skidåkning

Detta klassiska alphotell är beläget i hjärtat av staden Sauze d’Oulx. Hotell Sauze bjuder på en fantastisk utsikt över de italienska Alperna från hotellets lounge - du har faktiskt bara 25 meter till närmaste pist. Detta innebär att du nästan kan åka skidor till och från dörren.

Mysiga rum

Skidsemestern spenderas oftast inte i hotellrummet - men det är alltid mycket trevligt att komma hem till en mysig miljö ändå. En del rum på Hotell Sauze har privat balkong med utsikt över dalen och bergssluttningar. Du har ett privat badrum med dusch, toalett och hårtork.

Dags för te och kaka

När skiddagen med framgång slutförts, bjuder vår kock på te och hembakad kaka. Därför är du varje dag från 16:30 till 17:30 välkommen på te i den mysiga loungen och baren. I baren finns också gratis WiFi, så du kan kolla mailen eller hålla dig uppdaterad med nyheter.

Frukost inkluderat i priset

Slå dig ned till en god frukost innan det är tid att bege sig ut i backarna.
För den som vill kan man köpa till ett extra middagspaket. För den som köper till detta paket föregår middagen på Restaurant La Grangia som ligger 100 meter från hotellet.

Värt att veta

Du får 50% av spabehandlingar på Hotell la Torre Spa, som ligger bara 350 meter från Hotell Sauze. Du kan också ordna romantisk middag på berget. Du plockas då upp av skoter och kör till Chalet Mollino, där middag serveras i en privat miljö.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation på den allmänna parkeringen vid Carrefour Express. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Sällskapsdjur på skidresan

Om du vill ta med ditt sällskapsdjur på skidresan är detta boende något för dig. Här är nämligen sällskapsdjur välkomna på förfrågan och mot betalning. Skriv enkelt till oss för prisuppgift.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Trevlig skidsemester!

Avstånd

Avstånd till pist : 25 m

Avstånd till lift: 25 m

Avstånd till centrum : 70 m

Avstånd till shopping: 50 m

Avstånd till skidbuss: 25 m

Avstånd till skiduthyrning: 70 m

Rum

Hårtork Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Sällskapsdjur Ja

Mat och dryck

Pension Frukostpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Glutenfri mat Ja

Frukost Ja

Faciliteter

Reception: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

TV-rum: Ja

WiFi (endast i lobby): Ja

Dubbelrum m. dusch/wc

I dubbelrum finns där en dubbelsäng eller två enkelsängar, ett eget badrum med bad och toalett.
Sängkläder - Hårfön - Safety box - Bad & toalett - Handdukar - Satelitt TV
Suite A och Suite B
I Suite A och B finns det antingen en dubbelsäng eller två enkelsängar, ett eget badrum med bad och toalett samt möjlighet för extrabädd.
Sängkläder - Hårfön - Safety box - Bad & toalett - Handdukar - TV

Suite C

I Suite C finns det antingen en dubbelsäng eller två enkelsängar, ett eget badrum med bad och toalett.
Sängkläder - Hårfön - Safety box - Bad & toalett - Handdukar - TV

AccommodationTypes