Italien, Sauze d'Oulx

Hotel Sport

Halvpension

Fakta

Om Hotel Sport

Skulle du vilja bo mitt i mysiga Sauze d’Oulx? Välkommen till det rustika och trivsamma Hotel Sport som ligger mitt på huvudgatan.

På Hotel Sport bor du med enbart 150 meter till Clotes-liften vilket är den perfekta utgångspunkten för att upptäcka Via Latteas stora skidområde med 400 kilometer pist. Du bor även i hjärtat av Sauze d’Oulx med barer, restauranger, skiduthyrningen och italienska mode-butiker i närheten. Den gamla stadsdelen i Sauze är definitivt värt ett besök och ligger bara 3 minuter från hotellet. När skiddagen är över är det bara att gå på upptäcktsfärd i den mysiga byn och strosa längs de kullerstensbelagda gatorna.

Skidsemester med halvpension

När du bor på Hotel Sport bor du med halvpension inkluderat. På morgonen kan du därför slå dig ner till en internationell frukostbuffé och på kvällen serveras en enkel och utsökt 3-rätters meny. Det finns även möjlighet för dig att smaka traditionell italiensk mat eftersom halvdelen av restaurangen är en allmän pizzeria.

Andra faciliteter

Det finns gratis wi-fi på hotellet men kom ihåg att du är i Alperna där internetet inte alltid är så stabilt.

När du bor på Hotel Sport ska du inte leta länge efter det perfekta afterski-stället. Hotellets bar visar all möjlig sport som du kan följa med i med en kall öl eller drink i handen. Det gör att baren ibland blir fylld med folk och får en festlig stämning.

Hotellet har sin egna privata parkering som är gratis. Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation på den allmänna parkeringen vid Carrefour Express. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Hotellets fantastiska personal är alltid redo för att hjälpa till och finns alltid tillgänglig vid frågor eller funderingar.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Avstånd

Avstånd till pist : 160 m

Avstånd till lift: 150 m

Avstånd till centrum : 0 m

Avstånd till shopping: 0 m

Avstånd till skidbuss: 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 50 m

Rum

Safety box Ja

TV Ja

Hårtork Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Glutenfri mat Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Livemusik: Ja

Lounge: Ja

Skidförvaring: Ja

Solterrass: Ja

TV-rum: Ja

Dubbelrum

Dubbelrum m. dusch/wc.
Sängkläder - Hårfön - Safe - Dusch och toalett - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

Dubbelrum m. balkong och möjlighet för 1 extrasäng

Dubbelrum m. dusch/wc och en extrasäng.
Balkong - Sängkläder - Hårfön - Safe - Dusch och toalett - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

3-bäddsrum

Rum med dubbelsäng och en enkelsäng. Rummet har också dusch/wc och TV.
Sängkläder - Hårfön - Safe - Dusch och toalett - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

3-bäddsrum m. balkong och möjlighet för 1 extrasäng

Rum med dubbelsäng och en enkelsäng. Rummet har också dusch/wc, TV och balkong. Rummet är inte så stort, så vid adderande av en extrasäng kan golvytan uppfattas som något begränsad.
Balkong - Sängkläder - Hårfön - Safe - Dusch och toalett - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes