Österrike, Ischgl

Lägenhet

Apartment Alpin Apart

Inkl. 6 dagars liftkort inkl. transfer

Välj avgång från Köpenhamn 29 jan

Välj rum

29 jan lör
12 mar lör
19 mar lör
26 mar lör
2 apr lör

Alternativ 1

1 x 3-rumslägenhet 4 personer (2 personer)

Se rumsbeskrivning

 • Balkong / Terrass
 • Safe
 • TV
 • Sängkläder
 • Handdukar
 • Hårtork
 • WiFi i lägenhet
 • Dusch
 • Toalett
 • Mikrovågsugn
29 jan lör
12 mar lör
19 mar lör
26 mar lör
2 apr lör

Fakta

Om Apartment Alpin Apart

Lägenheter som ligger belägna 5 minuter från den legendariska skidåkningen i Ischgl.

Endast 5 minuters promenad från Pardatschgrat-gondolen i Ischgl ligger lägenheterna Alpina Apart. Den lugna omgivningen är perfekt för dig som uppskattar skidåkning i världsklass och kvalitetstid med familjen eller vännerna.

Välskötta lägenheter

Den ena av lägenheterna består av två dubbelrum med eget badrum, kombinerat kök och vardagsrum samt balkong. Den andra lägenheten består av två dubbelrum med privat badrum, ett större kombinerat kök och vardagsrum med bäddsoffa för två personer samt balkong.

Balkongerna har en fin utsikt över floden - det perfekta stället att koppla av på efter en lång dag på pisterna. Alla lägenheter har TV, värdeskåp och Wi-Fi samt sängkläder och handdukar. Det finns också möjlighet att köpa till "Brötchenservice", och få morgonbröd levererat direkt till dörren.

Skidförvaring halvvägs till liften

Halvvägs till Pardatschgrat-gondolen ligger Hotel Alpina, där du kan förvara dina skidor. Du behöver alltså inte bära dina skidor hela vägen från Alpina Apart till liften.

Känd österrikisk skidort

Ischgl är känt för sitt pulserande byliv, som bland annat erbjuder shopping, exklusiva restauranger och afterski i världsklass. Här väntar en äkta österrikisk skidupplevelse.

Här får du:

 • Lugna omgivningar
 • 5 minuters gång till liften
 • Välskötta lägenheter med plats för upp till 6 personer
 • Skidåkning i världsklass
 • Pulserande byliv - massor av shopping, restauranger och afterskiSes vi i ischgl?

Avstånd

Avstånd till pist : 400 m

Avstånd till lift: 350 m

Avstånd till centrum : 500 m

Avstånd till skidbuss: 250 m

Avstånd till skiduthyrning: 350 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

Safety box Ja

TV Ja

Hårtork Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mikrovågsugn Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

3-rumslägenhet till 4 personer

2 separata sovrum, 2 badrum med dusch / toalett, hårtork inkl. Sängkläder, handdukar, 1 kök med TV, telefon, gratis W-LAN, kassaskåp, mikrovågsugn, balkong

3-rumslägenhet till 6 personer

2 separata sovrum, 2 badrum med dusch / toalett, 1 kök med utdragbar soffa för 5: e och 6: e personen, TV, telefon, gratis W-LAN, kassaskåp, mikrovågsugn, balkong

Resplan

Utresa

Avresa 29.01.2022 - 13:00 - Köpenhamn, Kastrup
Ankomst 29.01.2022 - 14:50 - Innsbruck
Restid 1:50
Flygnr. RC7011
Terminal Information kommer senare
Flygbolag Atlantic Airways

Hemresa

Avresa 05.02.2022 - 15:50 - Innsbruck
Ankomst 05.02.2022 - 17:35 - Köpenhamn, Kastrup
Restid 1:45
Flygnr. RC7012
Terminal Information kommer senare
Flygbolag Atlantic Airways

Bagageregler:


1 stk incheckat bagage, max. 15 kg. Tillåtet handbagage är högst 5 kg, med maximalt mått på 50 x 40 x 25 cm. Barn under 2 år får totalt ha 10 kg incheckat bagage men ej handbagage.Reser du med barn under 2 år är barnvagn (max. 10kg) tillåtet utan extra kostnader. Barnvagnen ska paketeras in för att undvika skador och det är inte tillåtet att packa annat i barnvagnen. 


Skidtransport


Du måste beställa skidtransport i förväg. En skidtransport inkluderar ett skidfodral med ett par skidor och stavar samt en pjäxväska med ett par pjäxor och en hjälm. Totalt ska detta tillsammans väga högst 12 kg. Kom ihåg att det bara är tillåtet med ett par skidor i varje skidfodral. Det är begränsat med plats för skidor på flyget, så kom ihåg att boka skidtransport i god tid.  Det är möjligt att ha pjäxor som handbagage så länge det uppfyller reglerna för vikt och mått. Atlantic Airways tillåter inte multibags. 


ABS Lavinryggsäck


Atlantic Airways tillåter en lavinryggsäck per person som innehåller en tryckluftspatron i Div. 2.2. Den kan också vara utrustad med en pyroteknisk utlösningsmekanism som innehåller mindre än 200 mg netto av Div. 1.4S. Det är viktigt att ryggsäcken är förpackad så att den inte kan aktiveras oavsiktligt. Ryggsäckens airbags måste vara utrustade med tryckventiler. Särskilt godkännande krävs. Önskar du att ta med dig en ABS lavinryggsäck så ska du kontakta oss senaste 7 arbetsdagar före avresa. 


Mat ombord 


Det serveras ingen mat ombord. 


Reservera sittplatser


Du kan mot betalning reservera en plats på flyget från 60 dagar och fram till 48 timmar innan avgång. Du reserverar på: https://secure.paxport.net/shop/atlanticairways/


Check-in


När du flyger med Atlanic Airways och har förbeställt sittplats kan du checka-in online från 14 dagar till 4 dagar innan avresa.


Self-service check-in i automaterna på flygplatsen är tillgängligt för alla. Du måste välja Atlantic Airways och följa instruktionerna på skärmen. På Köpenhamns flygplats, Kastrup sker check-in i terminal 3.  

AccommodationTypes