Österrike, Ischgl

Lägenhet

Apartment Bella Vista

Inkl. 6 dagars liftkort Inkl. transfer

Välj rum

19 dec lör
26 dec lör
2 jan lör
9 jan lör
16 jan lör

Alternativ 1

1 x Lejlighed "Persura" til 2 personer (2 personer)

Se rumsbeskrivning

 • Kylskåp
 • Sänglinne
 • Towels
 • Spishäll / platta
 • WiFi i lägenhet

Alternativ 2

1 x Apartment Fimba (2 personer)

Se rumsbeskrivning

 • Kylskåp
 • Sänglinne
 • Towels
 • Spishäll / platta
 • WiFi i lägenhet

Alternativ 3

1 x 3-værelses lejlighed "Idalpe" til max 5 personer (2 personer)

Se rumsbeskrivning

 • Kylskåp
 • Sänglinne
 • Towels
 • Spishäll / platta
 • WiFi i lägenhet

Fakta

Om Apartment Bella Vista

Åk skidor ända ned till boendet! Detta härliga hus har 4 lägenheter belägna precis vid slutet av pisterna i Ischgl.

Centralt men lugn omgivning

Här bor du centralt men i lugna omgivningar, likväl ligger huset bara en kort promenad från Ischgls livliga huvudgata med restauranger, barer och butiker.  Liften finner du knappt 5 minuters promenad från lägenhetsdörren, men vid slutet på dagen kliver du ur skidorna precis framför dörren då pisten går hela vägen hem.

Hur ser boendet ut?

Det finns totalt 4 lägenheter i huset. Den största rymmer 4-8 personer och den minsta 2-3 personer. Alla lägenheter har wifi och kök för er som vill stanna hemma och ha en trevlig middag. Det ingår både sängkläder och handdukar

Värt att veta

För alla gäster som anländer med bil till Ischgl så finns det gratis parkering. Dessutom finns skidkällare för er skidutrustning.Låter det intressant?Slå oss en signal så berättar vi mer.Trevlig skidsemester!  

Avstånd

Avstånd till pist : 50 m

Avstånd till lift: 500 m

Avstånd till centrum : 300 m

Avstånd till shopping: 300 m

Avstånd till skidbuss: 700 m

Avstånd till skiduthyrning: 400 m

Rum

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Kokplatta Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Husdjur: Ja

Skidförvaring: Ja

WiFi: Ja

Studio 2/3 personer

Studio för 2-3 personer om 42 kvm med sovrum, kök, badrum med toalett och dusch. Ni har även balkong.
Balkong - Sängkläder– Spisplatta – Kylskåp – Handdukar –Wi-Fi(kostnadsfritt)

2-rumslägenhet 3 personer – Persura

2-rums-lägenhet på bottenvåningen. Innehåller ett sovrum, ett kök/uppehållsrum med möjlighet till extra sovplats och et badrum. Lägenheten är optimal för 2 vuxna och ett barn.
Sängkläder –Kaffemaskin – Spisplatta – Diskmaskin – Mikrovågnsugn –Kylskåp– Handdukar – TV –Vattenkokare - Wi-Fi (kostnadsfritt)

Lägenhet 2-rums 4 personer

2 rum till 4 personer om ca 43 kvm. Lägenheten har sovrum för 2 personer, vardagsrum med bäddsoffa, fullt utrustat kök, badrum med toalett och dusch samt en läcker balkong, alternativt terrass.
Sängkläder – Spisplatta– Kylskåp – Terrass - Handdukar –Wi-Fi(kostnadsfritt)

3 rum 5 personer

3 rum till 5 personer om ca 59 kvm. Lägenheten har 2 sovrum där det enda har 2 bäddar och det andra 3. Ni har även fullt utrustat kök, badrum med toalett och dusch. Lägenheten har även terrass eller balkong.
Balkong eller terrass - Sängkläder – Spisplatta – Kylskåp – Handdukar –Wi-Fi (kostnadsfritt)

4 rum 8 personer

4 rum till 8 personer om ca 112 kvm. I lägenheten har ni 3 sovrum, två sovrum har 3 bäddar och ett sovrum har 2 bäddar. Lägenheten har också kök kombinerat med vardagsrummet, badrum med toalett och dusch samt en riktigt härlig balkong, alternativt terrass.
Balkong eller terrass - Sängkläder – Spisplatta – Kylskåp – Handdukar –Wi-Fi (kostnadsfritt)
 

Resplan

Utresa

Avresa 19.12.2020 - 00:00 - Köpenhamn, Kastrup
Ankomst 19.12.2020 - 00:00 - Innsbruck
Resetid 0:00
Flygnr. SK
Terminal Information kommer senare
Flygsällskap

Hemresa

Avresa 26.12.2020 - 00:00 - Innsbruck
Ankomst 26.12.2020 - 00:00 - Köpenhamn, Kastrup
Resetid 0:00
Flygnr. SK
Terminal Information kommer senare
Flygsällskap

Bagageregler:


1 stk incheckat bagage, max. 15 kg. Tillåtet handbagage är högst 5 kg, med maximalt mått på 55 x 40 x 23 cm. Barn under 2 år får totalt ha 10 kg incheckat bagage men ej handbagage. Reser du med barn under 2 år är barnvagn (max. 10kg) tillåtet utan extra kostnader. Barnvagnen ska paketeras in för att undvika skador och det är inte tillåtet att packa annat i barnvagnen. OBS: Om du reser med flera olika flygresebolag gäller de strängaste bagagereglerna både ut - och hemresa. Se regler på resebeviset


Skidtransport:


Du måste beställa skidtransport i förväg. En skidtransport inkluderar ett skidfodral med ett par skidor och stavar samt en pjäxväska med ett par pjäxor och en hjälm. Totalt ska detta tillsammans väga högst 12 kg. Kom ihåg att det bara är tillåtet med ett par skidor i varje skidfodral. Det är begränsat med plats för skidor på flyget, så kom ihåg att boka skidtransport i god tid. Det är möjligt att ha pjäxor som handbagage så länge det uppfyller reglerna för vikt och mått.


ABS Lavinryggsäck:


SAS Charter tillåter en lavinryggsäck per person som innehåller en tryckluftspatron i Div. 2.2. Den kan också vara utrustad med en pyroteknisk utlösningsmekanism som innehåller mindre än 200 mg netto av Div. 1.4S. Det är viktigt att ryggsäcken är förpackad så att den inte kan aktiveras oavsiktligt. Ryggsäckens airbags måste vara utrustade med tryckventiler. Det krävs inte särskilt godkännande.


Mat ombord:


Det kan ombord på flyget köpas ett mindre utbud av snacks och dryck.


Reservera sittplats:


Du kan mot betalning reservera en plats på flyget från 120 dagar och fram till 72 timmar innan avgång. Du reserverar på: https://secure.paxport.net/shop/sas/


Check-in:


När du flyger med SAS Charter och har förbeställt sittplatser kan du checka-in online från 14 dagar till 4 dagar innan avresa. https://secure.paxport.net/shop/sas/
Self-service check-in i automaterna på flygplatsen är möjligt för alla. Du ska välja SAS Charter och följa instruktionerna på skärmen. På Arlanda sker check-in i terminal 5*. På Köpenhamns flygplats, Kastrup sker check-in i terminal 3. * På grund av Sportslov vecka 9 är en del avgångar flyttade till terminal 2 och 4. Du kan se den korrekta terminalen på ditt slutliga resebevis som du får 14 dagar innan avresa.


SAS EuroBonus:


Det kan inte samlas EuroBonus-poäng på SAS-charterflygningar.

AccommodationTypes