Österrike, Ischgl

Lägenhet

Apartment Garni Tyola

Fakta

Om Apartment Garni Tyola

Vi kan i år igen erbjuda våra gäster prisvärda Hotell Garni Tyola i centrum av Ischgl! Detta boende är för dig som önskar bo i en lugn miljö med närhet till centrum och lift.

Hur ser boendet ut?

Tyola erbjuder centrala dubbel- och enkelrum inklusive frukostbuffé samt rymliga lägenheter. Frukostbuffén kan dock köpas till av lägenhetsgästerna om så önskas.Lägenheterna är utrustade med dusch/WC, balkong, radio, safe-box, TV och telefon. Det finns även tillgång till internet mot kostnad av €5 per person för hela veckan.
Värt att veta för er som väljer att bo i lägenhet är att det är krav på lugn och ro i huset.Har ni några frågor?Hör av er till oss så hjälper vi er.Ha en trevlig skidsemester!

Avstånd

Avstånd till pist : 200 m

Avstånd till lift: 200 m

Avstånd till centrum : 400 m

Avstånd till shopping: 150 m

Avstånd till skidbuss: 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 150 m

Rum

TV Ja

Slutstädning Ja

Kaffemaskin Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Kokplatta Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Reception: Ja

Skidförvaring: Ja

WiFi (mot betalning): €10

Två/tre rum 4 personer

Trerumslägenhet för fyra personer på ca 50 kvm som består av ett separat kök med mindre matplats, två sovrum med en dubbelsäng i varje där det ena sovrummet sitter ihop med vardagsrummet och här finns även TV och ytterligare en matplats. Dessutom finns det två badrum och toaletter samt balkong till lägenheten. Det finns två lägenheter av denna typen i huset och de varierar något i utseende.
Balkong - Sängkläder – Spisplatta –Kylskåp –Telefon - Handdukar – TV -Wi-Fi ( extra kostnad)

Två rum 4 personer

Tvårumslägenhet för fyra personer på ca 40 kvm. Lägenheten består av ett separat sovrum med dubbelsäng, vardagsrum med bäddsoffa för två personer, matplats, öppet kök, badrum med dusch och wc. Det finns två av dessa lägenheter i huset, den ena ligger i källarplan, vilket betyder att ljusinsläppet är något begränast, den är dock något större än den andra lägenheten som ligger högre upp i huset. Man kan inte på förhand välja vilken lägenhet man får, detta blir tilldelat på plats.
Sängkläder – Kaffemaskin- Spisplatta –Kylskåp –Telefon - Handdukar – TV -Wi-Fi ( extra kostnad)

2-rumslägenhet (max. 4 pers.)

Indeholder et soveværelse, et køkken/opholdsrum med opredning til 2 personer og et badeværelse.
Sängkläder – Kaffemaskin- Spisplatta –Kylskåp –Telefon - Handdukar – TV -Wi-Fi ( extra kostnad)

AccommodationTypes