Österrike, Ischgl

Lägenhet

Apartment Garni Tyola

Fakta

Om Apartment Garni Tyola

Vi kan i år igen erbjuda våra gäster prisvärda Hotell Garni Tyola i centrum av Ischgl! Detta boende är för dig som önskar bo i en lugn miljö med närhet till centrum och lift.

Hur ser boendet ut?

Tyola erbjuder centrala dubbel- och enkelrum inklusive frukostbuffé samt rymliga lägenheter. Frukostbuffén kan dock köpas till av lägenhetsgästerna om så önskas.Lägenheterna är utrustade med dusch/WC, balkong, radio, safe-box, TV och telefon. Det finns även tillgång till internet mot kostnad av €5 per person för hela veckan.
Värt att veta för er som väljer att bo i lägenhet är att det är krav på lugn och ro i huset.Har ni några frågor?Hör av er till oss så hjälper vi er.Ha en trevlig skidsemester!

Avstånd

Avstånd till pist : 200 m

Avstånd till lift: 200 m

Avstånd till centrum : 400 m

Avstånd till shopping: 150 m

Avstånd till skidbuss: 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 150 m

Rum

TV Ja

Slutstädning Ja

Kaffemaskin Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Kokplatta Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Reception: Ja

Skidförvaring: Ja

WiFi (mot betalning): €10

Lägenhet med 2,5 rum för 4 personer

Bekväm lägenhet för upp till 4 personer på cirka 50 kvm. Lägenheten består av ett separat kök med mindre matplats, två sovrum med en dubbelsäng i varje, där det ena sovrummet sitter ihop med vardagsrummet, i vilket det finns TV och ytterligare en matplats. Dessutom finns det två badrum och toaletter samt balkong till lägenheten. Det finns två lägenheter av denna typen i huset och de varierar något i utseende.
Balkong - Sängkläder – Spisplatta –Kylskåp –Telefon - Handdukar – TV -Wi-Fi( extra kostnad)

Lägenhet med 2 rum för 4 personer

Tvårumslägenhet för upp till 4 personer på cirka 40 kvm. Lägenheten består av ett vardagsrum med öppet kök, matplats, bäddsoffa och tv, sovrum med dubbelsäng samt bad och toalett. Det finns två lägenheter av detta slag i huset, den ena ligger på bottenplan, vilket betyder att ljusinsläppet är något begränast, den är dock något större än den andra lägenheten som ligger högre upp i huset. Man kan inte på förhand välja vilken lägenhet man får tilldelad.
Sängkläder – Kaffemaskin - Spisplatta – Kylskåp – Telefon - Handdukar – TV - Wi-Fi( extra kostnad)

Lägenhet med 2 rum för 4 personer (undervåning)

Tvårumslägenhet för upp till 4 personer. Lägenheten består av ett sovrum, ett kombinerat kök och vardagsrum med sängplats för 2 personer samt ett badrum.
Sängkläder – Kaffemaskin - Spisplatta – Kylskåp – Telefon - Handdukar – TV -Wi-Fi( extra kostnad)

AccommodationTypes