Österrike, Ischgl

Lägenhet

Apartment Garni Tyola

Inkl. 6 dagars liftkort Inkl. transfer

Välj rum

19 dec lör
26 dec lör
2 jan lör
9 jan lör
16 jan lör

Alternativ 1

1 x 2 værelses lejlighed til 4 personer (2 personer)

Se rumsbeskrivning

 • Kylskåp
 • TV
 • Sänglinne
 • Kaffemaskin
 • Spishäll / platta
 • Toalett
19 dec lör
26 dec lör
2 jan lör
9 jan lör
16 jan lör

Alternativ 2

1 x Lejlighed 2/3 vær max 4 pers. 2 badeværelser (2 personer)

Se rumsbeskrivning

 • Kylskåp
 • TV
 • Sänglinne
 • Kaffemaskin
 • Spishäll / platta
 • Toalett
19 dec lör
26 dec lör
2 jan lör
9 jan lör
16 jan lör

Alternativ 3

1 x 2 værelses lejlighed til 4 Budget (2 personer)

Se rumsbeskrivning

 • Kylskåp
 • TV
 • Sänglinne
 • Kaffemaskin
 • Spishäll / platta
 • Toalett

Alternativ 4

1 x Dobbelt værelse med Bad toilet og morgenmad (2 personer)

Se rumsbeskrivning

 • Kylskåp
 • TV
 • Sänglinne
 • Kaffemaskin
 • Spishäll / platta
 • Toalett
19 dec lör
26 dec lör
2 jan lör
9 jan lör
16 jan lör
Sold out
Sold out
Sold out
Sold out

Fakta

Om Apartment Garni Tyola

Vi kan i år igen erbjuda våra gäster prisvärda Hotell Garni Tyola i centrum av Ischgl! Detta boende är för dig som önskar bo i en lugn miljö med närhet till centrum och lift.

Hur ser boendet ut?

Tyola erbjuder centrala dubbel- och enkelrum inklusive frukostbuffé samt rymliga lägenheter. Frukostbuffén kan dock köpas till av lägenhetsgästerna om så önskas.Lägenheterna är utrustade med dusch/WC, balkong, radio, safe-box, TV och telefon. Det finns även tillgång till internet mot kostnad av €5 per person för hela veckan.
Värt att veta för er som väljer att bo i lägenhet är att det är krav på lugn och ro i huset.Har ni några frågor?Hör av er till oss så hjälper vi er.Ha en trevlig skidsemester!

Avstånd

Avstånd till pist : 200 m

Avstånd till lift: 200 m

Avstånd till centrum : 400 m

Avstånd till shopping: 150 m

Avstånd till skidbuss: 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 150 m

Rum

TV Ja

Slutstädning Ja

Kaffemaskin Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Kokplatta Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Reception: Ja

Skidförvaring: Ja

WiFi (mot betalning): €10

Lägenhet med 2,5 rum för 4 personer

Bekväm lägenhet för upp till 4 personer på cirka 50 kvm. Lägenheten består av ett separat kök med mindre matplats, två sovrum med en dubbelsäng i varje, där det ena sovrummet sitter ihop med vardagsrummet, i vilket det finns TV och ytterligare en matplats. Dessutom finns det två badrum och toaletter samt balkong till lägenheten. Det finns två lägenheter av denna typen i huset och de varierar något i utseende.
Balkong - Sängkläder – Spisplatta –Kylskåp –Telefon - Handdukar – TV -Wi-Fi( extra kostnad)

Lägenhet med 2 rum för 4 personer

Tvårumslägenhet för upp till 4 personer på cirka 40 kvm. Lägenheten består av ett vardagsrum med öppet kök, matplats, bäddsoffa och tv, sovrum med dubbelsäng samt bad och toalett. Det finns två lägenheter av detta slag i huset, den ena ligger på bottenplan, vilket betyder att ljusinsläppet är något begränast, den är dock något större än den andra lägenheten som ligger högre upp i huset. Man kan inte på förhand välja vilken lägenhet man får tilldelad.
Sängkläder – Kaffemaskin - Spisplatta – Kylskåp – Telefon - Handdukar – TV - Wi-Fi( extra kostnad)

Lägenhet med 2 rum för 4 personer (undervåning)

Tvårumslägenhet för upp till 4 personer. Lägenheten består av ett sovrum, ett kombinerat kök och vardagsrum med sängplats för 2 personer samt ett badrum.
Sängkläder – Kaffemaskin - Spisplatta – Kylskåp – Telefon - Handdukar – TV -Wi-Fi( extra kostnad)

Resplan

Utresa

Avresa 19.12.2020 - 00:00 - Köpenhamn, Kastrup
Ankomst 19.12.2020 - 00:00 - Innsbruck
Resetid 0:00
Flygnr. SK
Terminal Information kommer senare
Flygsällskap

Hemresa

Avresa 26.12.2020 - 00:00 - Innsbruck
Ankomst 26.12.2020 - 00:00 - Köpenhamn, Kastrup
Resetid 0:00
Flygnr. SK
Terminal Information kommer senare
Flygsällskap

Bagageregler:


1 stk incheckat bagage, max. 15 kg. Tillåtet handbagage är högst 5 kg, med maximalt mått på 55 x 40 x 23 cm. Barn under 2 år får totalt ha 10 kg incheckat bagage men ej handbagage. Reser du med barn under 2 år är barnvagn (max. 10kg) tillåtet utan extra kostnader. Barnvagnen ska paketeras in för att undvika skador och det är inte tillåtet att packa annat i barnvagnen. OBS: Om du reser med flera olika flygresebolag gäller de strängaste bagagereglerna både ut - och hemresa. Se regler på resebeviset


Skidtransport:


Du måste beställa skidtransport i förväg. En skidtransport inkluderar ett skidfodral med ett par skidor och stavar samt en pjäxväska med ett par pjäxor och en hjälm. Totalt ska detta tillsammans väga högst 12 kg. Kom ihåg att det bara är tillåtet med ett par skidor i varje skidfodral. Det är begränsat med plats för skidor på flyget, så kom ihåg att boka skidtransport i god tid. Det är möjligt att ha pjäxor som handbagage så länge det uppfyller reglerna för vikt och mått.


ABS Lavinryggsäck:


SAS Charter tillåter en lavinryggsäck per person som innehåller en tryckluftspatron i Div. 2.2. Den kan också vara utrustad med en pyroteknisk utlösningsmekanism som innehåller mindre än 200 mg netto av Div. 1.4S. Det är viktigt att ryggsäcken är förpackad så att den inte kan aktiveras oavsiktligt. Ryggsäckens airbags måste vara utrustade med tryckventiler. Det krävs inte särskilt godkännande.


Mat ombord:


Det kan ombord på flyget köpas ett mindre utbud av snacks och dryck.


Reservera sittplats:


Du kan mot betalning reservera en plats på flyget från 120 dagar och fram till 72 timmar innan avgång. Du reserverar på: https://secure.paxport.net/shop/sas/


Check-in:


När du flyger med SAS Charter och har förbeställt sittplatser kan du checka-in online från 14 dagar till 4 dagar innan avresa. https://secure.paxport.net/shop/sas/
Self-service check-in i automaterna på flygplatsen är möjligt för alla. Du ska välja SAS Charter och följa instruktionerna på skärmen. På Arlanda sker check-in i terminal 5*. På Köpenhamns flygplats, Kastrup sker check-in i terminal 3. * På grund av Sportslov vecka 9 är en del avgångar flyttade till terminal 2 och 4. Du kan se den korrekta terminalen på ditt slutliga resebevis som du får 14 dagar innan avresa.


SAS EuroBonus:


Det kan inte samlas EuroBonus-poäng på SAS-charterflygningar.

AccommodationTypes