Österrike, Ischgl

Chalet Bergfrieden

Fakta

Om Chalet Bergfrieden

Vill du samla alla dina bästa skidvänner på årets skidresa? Då är Chalet Bergfrieden det rätta stället för er!

Chalet Bergfrieden står redo för dig och dina skidvänner so vill bo i lugna omgivningar med gångavstånd till både lift, pist, shopping och centrum.

Lägenheten

Chalet Bergfrieden är ett stort chalet med plats för upp till 20 personer. I huset finns nio sovrum så det finns goda möjligheter för stora grupper. Här kan både den stora vängruppen eller flera familjer bo under samma tak.

Den lokala ägaren är en unik historia i sig själv! Sybile Lenz är en österrikisk konstnär som har satt tydlig prägel på denna chalet. Konstnären har själv utsmyckat rummen med egna målningar vilket ger en trevlig, unik och charmig atmosfär.

I korridorerna finns det badrum och toalett – hela fem stycken. Så det är gott om plats till alla.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat laddstationer vid Mpreis och Florian-Garage. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Från mer traditionella tider

Chalet Bergfrieden tar dig tillbaka till gamla tider i Ischgl. Här märker man hur man gjorde “i de goda gamla tiderna” i Ischgl. Detta var innan byn blev känd som en av de bästa skidorterna i Alperna. Vår erfarenhet säger att när man bott på Chalet Bergfrieden vill man komma tillbaka gång efter gång.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Nortlander ser fram emot att välkomna dig och dina medresenärer till Ischgl!

Avstånd

Avstånd till pist : 550 m

Avstånd till lift: 550 m

Avstånd till centrum : 750 m

Avstånd till skidbuss: 450 m

Avstånd till skiduthyrning: 500 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

TV Ja

Kaffemaskin Ja

Hårtork Ja

Vattenkokare Ja

Wifi på rummet Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Bad och toalett i hall : Ja

Barnvänligt : Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

Sällskapsdjur (på förfrågan): Yes

TV-rum: Ja

WiFi: Ja

Chalet för 20 personer

Ett chalet som består av stort kök, två vardagsrum, 6 dubbelrum, 1 dubbelrum med egen toalett och badrum, 2 trippelrum, 4 badrum, 4 toaletter, bastu och skidrum.

Balkong - Sängkläder - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes