Österrike, Ischgl

Hotell

Hotel Garni Alpenhof

Inkl. 6 dagars liftkort Inkl. breakfast Inkl. transfer
Inkl. breakfast Inkl. 6 dagars liftkort
Total 0:-
Boka
Pris pr. person från : SEK 0 Prisdetaljer

Välj rum

19 dec lör
26 dec lör
9 jan lör
16 jan lör
23 jan lör

Alternativ 1

1 x Dobbeltværelse standard (2 personer)

Se rumsbeskrivning

 • Balkong / Terass
 • Minibar
 • Säkerhetsbox
 • TV
 • Barnsäng
 • Hårfön
 • WiFi på rummet
 • Dusch
 • Toalett
19 dec lör
26 dec lör
9 jan lör
16 jan lör
23 jan lör

Alternativ 2

1 x Dobbeltværelse comfort (2 personer)

Se rumsbeskrivning

 • Balkong / Terass
 • Minibar
 • Säkerhetsbox
 • TV
 • Barnsäng
 • Hårfön
 • WiFi på rummet
 • Dusch
 • Toalett
19 dec lör
26 dec lör
9 jan lör
16 jan lör
23 jan lör
Sold out
Sold out
Sold out
Sold out

Fakta

Om Hotel Garni Alpenhof

Välkommen till Hotell Garni Alpenhof! Vi kan erbjuda boende på det fina fyrstjärniga frukosthotellet som ligger ca 100 m. från Pardatschgratbanen.

Hur ser rummen ut?

Hotellet erbjuder fina rum med möjlighet till 1-2 extrabäddar. Inkvarteringen inkluderar en härlig frukostbuffé med bl.a. ekologiska produkter. Så ni behöver absolut inte gå hungriga när ni ska ut i backen varje morgon.

Spa & Avkoppling

Efter en lång dag av riktigt bra skidåkning är det inte fel att koppla av lite. I husets wellness-område finns bastu, fotbad, infraröd bastu, ångbastu, massage samt avslappningsrum till förfogande efter en skiddag.

Värt att veta

Det finns gratis internet i lobbyn. Utanför hotellet finns parkeringsplatser och det finns även ett garage med begränsade platser.Låter det intressant?Slå oss en signal så berättar vi mer.Ha en underbar skidsemester!

Avstånd

Avstånd till pist : 100 m

Avstånd till lift: 100 m

Avstånd till centrum : 400 m

Avstånd till shopping: 25 m

Avstånd till skidbuss: 0 m

Avstånd till skiduthyrning: 50 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

Minibar Ja

Safety box Ja

TV Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Breakfast

Bar Ja

Faciliteter

Barnsäng: Ja

Bastu: Ja

Breakfast: Ja

Reception: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

WiFi: Ja

Visa mer

Ångbastu: Ja

Trebäddsrum

Fint och rymligt trebäddsrum med en dubbelsäng och en bäddsoffa för en person, dusch och wc, hårfön, TV, radio, telefon, safetybox, minibar, balkong eller terrass.
Balkong eller terrass - Sängkläder – Hårtork – Minibar- Kassaskåp - Dusch och toalett - Handdukar – TV -Wi-Fi (kostnadsfritt)

Dubbelrum

Fint och rymligt dubbelrum med dusch och wc, hårfön, TV, radio, telefon, safetybox, minibar och balkong eller terrass. Frukostbuffé ingår i inkvarteringen.
Balkong eller terrass - Sängkläder – Hårtork – Minibar- Kassaskåp - Dusch och toalett – Telefon - Handdukar – TV – Vattenkokare - Wi-Fi (kostnadsfritt)

Dubbelrum, komfort

Rum med dubbelsäng för 2 personer på 27m2 med balkong eller terrass. Badrum med toalett, dusch och hårtork. Det finns också en sittgrupp med soffa och TV.
Balkong eller terrass - Sängkläder – Hårtork – Minibar- Kassaskåp - Dusch och toalett – Telefon - Handdukar – TV – Vattenkokare - Wi-Fi (kostnadsfritt)

Dubbelrum, litet

Litet dubbelrum med dusch och wc, ca 15m2, hårfön, TV, radio, telefon, safetybox, minibar och terrass. Frukostbuffé ingår i inkvarteringen.
Sängkläder –Dusch och toalett - Handdukar – TV -Wi-Fi (kostnadsfritt)

Dubbelrum "Classic" m. dusch/wc och extrasäng

Fint rum med dubbelsäng och eget badrum. Möjlighet för en extra säng.
Sängkläder – Hårtork - Kassaskåp - Dusch och toalett - Handdukar – TV -Wi-Fi (kostnadsfritt)

Dubbelrum

Enkelrum med dusch och toalett om 13 kvm, hårfön, TV, radio, telefon, kassaskåp, minibar och terrass. Frukostbuffé ingår i inkvarteringen.
Balkong eller terrass - Sängkläder – Hårtork – Minibar- Kassaskåp - Dusch och toalett –Handdukar – TV – Vattenkokare - Wi-Fi
(kostnadsfritt)

4-bäddsrum

Familjerummet har badrum med badkar, dubbelt handfat och toalett, två separata sovrum, dubbelsäng och dubbel bäddsoffa. Rummet har en yta på ca 32 m² och en balkong eller terrass.
Balkong eller terrass - Sängkläder – Hårtork – Minibar- Kassaskåp - Dusch och toalett –Handdukar – TV – Vattenkokare - Wi-Fi
(kostnadsfritt)

Resplan

Utresa

Avresa 19.12.2020 - 00:00 - Köpenhamn, Kastrup
Ankomst 19.12.2020 - 00:00 - Innsbruck
Resetid 0:00
Flygnr. SK
Terminal Information kommer senare
Flygsällskap

Hemresa

Avresa 26.12.2020 - 00:00 - Innsbruck
Ankomst 26.12.2020 - 00:00 - Köpenhamn, Kastrup
Resetid 0:00
Flygnr. SK
Terminal Information kommer senare
Flygsällskap

Bagageregler:


1 stk incheckat bagage, max. 15 kg. Tillåtet handbagage är högst 5 kg, med maximalt mått på 55 x 40 x 23 cm. Barn under 2 år får totalt ha 10 kg incheckat bagage men ej handbagage. Reser du med barn under 2 år är barnvagn (max. 10kg) tillåtet utan extra kostnader. Barnvagnen ska paketeras in för att undvika skador och det är inte tillåtet att packa annat i barnvagnen. OBS: Om du reser med flera olika flygresebolag gäller de strängaste bagagereglerna både ut - och hemresa. Se regler på resebeviset


Skidtransport:


Du måste beställa skidtransport i förväg. En skidtransport inkluderar ett skidfodral med ett par skidor och stavar samt en pjäxväska med ett par pjäxor och en hjälm. Totalt ska detta tillsammans väga högst 12 kg. Kom ihåg att det bara är tillåtet med ett par skidor i varje skidfodral. Det är begränsat med plats för skidor på flyget, så kom ihåg att boka skidtransport i god tid. Det är möjligt att ha pjäxor som handbagage så länge det uppfyller reglerna för vikt och mått.


ABS Lavinryggsäck:


SAS Charter tillåter en lavinryggsäck per person som innehåller en tryckluftspatron i Div. 2.2. Den kan också vara utrustad med en pyroteknisk utlösningsmekanism som innehåller mindre än 200 mg netto av Div. 1.4S. Det är viktigt att ryggsäcken är förpackad så att den inte kan aktiveras oavsiktligt. Ryggsäckens airbags måste vara utrustade med tryckventiler. Det krävs inte särskilt godkännande.


Mat ombord:


Det kan ombord på flyget köpas ett mindre utbud av snacks och dryck.


Reservera sittplats:


Du kan mot betalning reservera en plats på flyget från 120 dagar och fram till 72 timmar innan avgång. Du reserverar på: https://secure.paxport.net/shop/sas/


Check-in:


När du flyger med SAS Charter och har förbeställt sittplatser kan du checka-in online från 14 dagar till 4 dagar innan avresa. https://secure.paxport.net/shop/sas/
Self-service check-in i automaterna på flygplatsen är möjligt för alla. Du ska välja SAS Charter och följa instruktionerna på skärmen. På Arlanda sker check-in i terminal 5*. På Köpenhamns flygplats, Kastrup sker check-in i terminal 3. * På grund av Sportslov vecka 9 är en del avgångar flyttade till terminal 2 och 4. Du kan se den korrekta terminalen på ditt slutliga resebevis som du får 14 dagar innan avresa.


SAS EuroBonus:


Det kan inte samlas EuroBonus-poäng på SAS-charterflygningar.

AccommodationTypes