Österrike, Obertauern

Hotel

Hotel Marietta

Inkl. 6 dagars liftkort Inkl. halvpension

Reslängd 1 vecka

Transport Egen transport

Ankomstdatum 01.12.2018

Hemresedatum 08.12.2018

Resande 2 vuxna

korrigera

Välj rum

Alternativ 1

1 x Dubbelrum "Economy+" (2 personer)

Dubbelrum av enkel standard som vänder mot norr.

  • Badrum
  • Handdukar
  • Hårtork
  • Sängkläder
  • TV
  • Wi-Fi (gratis)
Beskrivning

Pris pr. person från : SEK 4 499:-

Fakta

Om Hotel Marietta

På Hotell Marietta får du uppleva en hög standard, ett toppenläge och möjlighet att skämma bort dig själv på SPA-avdelningarna med swimmingpool, jacuzzi och olika typer av bastu.

Dessutom bor du endast 100m från backen med skiduthyrning och skidskola direkt på hotellet!

Hotellrummen:
Det finns ett stort urval av olika typer av hotellrum; från mindre standardrum, dubbelrum, familjerum till stora lyxiga suiter. Det finns något för alla smaker!

Samtliga rum har värdeskåp, satellit-TV och badrum. Rummen är inredda med varma färger och en härlig alpstil. Beroende på rumstyp är standarden därefter - de mindre rummen mer modesta i sin inredning medan suiterna är av högsta kvalitet.

Som boende på hotell Marietta har du möjlighet till roomservice där du kan köpa snacks och drycker. Det finns också möjlighet att boka ett hotellrum med minibar, där du har tillgång till samma varusortiment som roomservice.

Hur smakar maten?
I hotellets huvudrestaurang kan både frukost och middag avnjutas. Restaurangen är stor men med flera avdelningar, vilket tar bort känslan av "matsal". Detta gör att Marietta passar utmärkt oavsett om du reser som familj, i par eller som större sällskap och vill ha lite avskildhet när ni äter.

I priset ingår alltid halvpension. Frukosten serveras som buffé med bland annat en omelett-station där du kan få både scrambled eggs med bacon. Det finns självklart också mer traditionell skandinavisk frukost med bröd, en mängd pålägg, yoghurt, flingor och mycket annat.

På kvällen serveras en stor middagsbuffé med flera valmöjligheter, menyn varierar varje dag. Dessutom finns det en barnmeny som är anpassad för våra yngsta gäster.

Under vissa veckor blir middagen serverad i två omgångar i restaurangen. Men om du t.ex gillar afterski, kan du istället passa på att ta en extra öl innan du sätter dig vid bordet till den senare serveringen. Du får mer information gällande vilka veckor detta gäller för, när du ankommer till hotellet.

Det finns också möjlighet att testa hotellets andra restaurang 800 grader, som specialiserat sig på utsökta steaks. Här finns också möjlighet för vinprovning om man så skulle önska. Var uppmärksam på att restaurang 800 grader är ett tillval och ingår inte i priset.

Efter middagen...
Efter middagen finns det möjlighet att koppla av i hotellets rymliga lounge och bar. Loungen är inredd med stora lädermöbler och är ett perfekt ställe där du kan ta det lugnt efter en dag i backen och njuta av något gott att dricka.

Baren har ett stort urval med alla tänkbara drycker men är också specialiserade på gin och kan du välja på över 20 olika gin-sorter!

På bottenvåningen finns det ett stort spelrum med bland annat pingis, biljard, fotbollsspel, spelmaskiner och till och med en liten mini-biograf! Vid ingången till restaurangen finns ett också ett litet lekrum. Här kan de yngsta barnen leka om du som förälder vill njuta en extra stund i restaurangen.

SPA:
På hotellet finns det 2 wellness-avdelningar. I den stora avdelningen har du tillgång till swimmingpool, vilstolar och bastu. Området är öppet både morgon, eftermiddag samt kväll och självklart är barn välkomna.

För alla gäster 16+ kan även den mindre spa-avdelningen med jacuzzi, vilstolar och 2 utomhusbastu användas. Dessutom finns det möjlighet att mot betalning boka behandlingar och massage. OBS! I denna mindre spa-avdelning är det vissa tider på dagen där man inte använder badkläder, utan istället främjar den klassiskt nakna österrikiska spa-stilen.

Alla gäster har också tillgång till ett gym där det finns löpband och andra maskiner, både till cardio och styrketräning.

Gruppresor och företag:
Reser du i större grupp eller med företag är Marietta det perfekta valet. Utöver fina rum, god mat och trevliga faciliteter så erbjuds även goda konferensmöjligheter. På hotellets översta våning går det boka både små och stora konferenslokaler.

Övrigt:
För dig som kör på egen hand till alperna finns det gratis parkeringsplatser till alla rum i hotellets parkeringsgarage, vilket gör att bilen får stå varmt inomhus om nätterna och du behöver inte oroa dig för att bilen inte ska starta när det är dags att bege sig hemåt. Finns även möjlighet att ladda upp elbilar.

Längst ner i hotellets byggnad startar och avslutas skidskolan, där en shuttlebus kommer och hämtar upp er. Även skiduthyrningen ligger i källaren. Wifi är fritt över hela hotellområdet.

Som kuriosa kan nämnas att The Beatles har bott på hotellet i samband med inspelningen av en musikvideo 1965.
Deras enda konsert någonsin i Österrike spelades på Marietta.

Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen till Obertauern och Hotell Marietta!

Avstånd

Avstånd till pist : 100 m

Avstånd till lift: 400 m

Avstånd till centrum : 500 m

Avstånd till shopping: 250 m

Avstånd till skidbuss: 0 m

Avstånd till skiduthyrning: 0 m

Rum

TV Ja

Mat och dryck

Pension Halv

Bar Ja

Restaurang Ja

Faciliteter

Bastu: Ja

Garage: Ja

Gym: Ja

Hiss: Ja

Konferenslokal: Ja

Lekrum: Ja

Visa mer

Lounge: Ja

Minibiograf: Ja

Parkering: Ja

Reception: Ja

Skidkällare m. pjäxvärmare: Ja

Slutrengöring: Ja

Swimmingpool: Ja

Wellness : Ja

Wi-Fi (gratis): Ja

Ångbastu: Ja

Öppen Spis: Ja

Skiduthyrning, skidskola och liftkort

Information om skiduthyrning

Skiworld har ett perfekt läge precis i Hotel Marietta och 4 andra ställen i byn. Servicen är på topp, utrustningen håller hög kvalité och med det stora urvalet som finns här så passar sortimentet alla skidåkare oavsett ålder, erfarenhet och nivå.

Vid beställning och betalning hemifrån får du en rabatt enligt nedan.

Valmöjligheter

Skidor – inkluderar skidor och skidstavar
Skidor, komplett – inkluderar skidor, pjäxor och skidstavar
Snowboard – endast snowboarden med bindningar
Snowboard, komplet – snowboard med bindningar samt snowboard boots. För barn upp till 12 år är även hjälm inkluderat.

Typer av skidor

Brons – Är mjuka skidor och skidor som är enkla att åka på och rekommenderas till nybörjare och medelåkare. Utmärkta skidor att träna sin skidåkning på eller för en behaglig dag i pisten.

Silver – Är något styvare skidor som passar bra till de som åkt skidor några säsonger, en eller två veckor om året. Förstklassiga skidor till dig som söker en rolig dag på eller utanför pisten. De flesta skidor är allround/all mountain skidor men finns även andra typer (t.ex. slalom eller super g).

Guld – Är den nya toppmodellen till den krävande och ambitiösa skidåkaren. Här finns även möjlighet för att välja olika typer av skidor för t.ex. kortsväng, all mountain, fart etc.

Om man känner att de skidor man hyrt inte passar till ens nivå kan man (mot betalning) ändra till en annan kategori.

Bokning

Skidhyra kan bokas online på; Min Skidresa.

Priserna nedan är med avdragen rabatt.

Inkluderar skidor, pjäxor och skidstavar i Gold-klassen. Gold-klassen är nya toppmodeller för den lite mer erfarne skidåkaren. Skidorna är lite hårdare och mindre förlåtande. Dessa rekommenderar vi till dem som är vana skidåkare.

1 dag: SEK 472:-
2 dagar : SEK 747:-
3 dagar : SEK 1 022:-
4 dagar : SEK 1 297:-
5 dagar : SEK 1 552:-
6 dagar : SEK 1 759:-
7 dagar : SEK 1 759:-
8 dagar : SEK 1 975:-

Inkluderar skidor, pjäxor och skidstavar i Platin-klassen.

1 dag: SEK 521:-
2 dagar : SEK 825:-
3 dagar : SEK 1 130:-
4 dagar : SEK 1 435:-
5 dagar : SEK 1 670:-
6 dagar : SEK 1 906:-
7 dagar : SEK 1 906:-
8 dagar : SEK 2 172:-

Inkluderar skidor, pjäxor och skidstavar i Silver-klassen. Silver-klassen är lättåkta skidor som vi rekommenderar till nybörjare eller de som åkt några gånger. De flesta skidorna är allround/all mountain men det finns även andra typer (t.ex. slalom eller super-g)

1 dag: SEK 423:-
2 dagar : SEK 649:-
3 dagar : SEK 875:-
4 dagar : SEK 1 051:-
5 dagar : SEK 1 209:-
6 dagar : SEK 1 366:-
7 dagar : SEK 1 366:-
8 dagar : SEK 1 533:-

Inkluderar skidor, pjäxor och skidstavar i Silver-klassen. Silver-klassen är lättåkta skidor som vi rekommenderar till nybörjare eller de som åkt några gånger. De flesta skidorna är allround/all mountain men det finns även andra typer (t.ex. slalom eller super-g)

1 dag: SEK 211:-
2 dagar : SEK 324:-
3 dagar : SEK 437:-
4 dagar : SEK 526:-
5 dagar : SEK 604:-
6 dagar : SEK 683:-
7 dagar : SEK 683:-
8 dagar : SEK 766:-

Inkluderar skidor, pjäxor, hjälm och skidstavar. Skidor för barnen som ska lära sig att åka skidor eller har provat på enstaka gånger. Skidorna är mjuka och lätta att svänga med så att barnen snabbt får känslan för skidåkningen.

1 dag: SEK 137:-
2 dagar : SEK 197:-
3 dagar : SEK 255:-
4 dagar : SEK 314:-
5 dagar : SEK 373:-
6 dagar : SEK 403:-
7 dagar : SEK 403:-
8 dagar : SEK 462:-

Innefattar snowboard med bindningar och skor i Silver-klassen.

1 dag: SEK 423:-
2 dagar : SEK 649:-
3 dagar : SEK 875:-
4 dagar : SEK 1 051:-
5 dagar : SEK 1 209:-
6 dagar : SEK 1 366:-
7 dagar : SEK 1 366:-
8 dagar : SEK 1 533:-

Innefattar snowboard med bindningar och skor i Gold-klassen.

1 dag: SEK 472:-
2 dagar : SEK 747:-
3 dagar : SEK 1 022:-
4 dagar : SEK 1 297:-
5 dagar : SEK 1 552:-
6 dagar : SEK 1 759:-
7 dagar : SEK 1 759:-
8 dagar : SEK 1 975:-

Innefattar snowboard med bindningar och skor i Silver-klassen.

1 dag: SEK 211:-
2 dagar : SEK 324:-
3 dagar : SEK 437:-
4 dagar : SEK 526:-
5 dagar : SEK 604:-
6 dagar : SEK 683:-
7 dagar : SEK 683:-
8 dagar : SEK 766:-

Innefattar snowboard med bindningar, hjälm och skor.

1 dag: SEK 137:-
2 dagar : SEK 197:-
3 dagar : SEK 255:-
4 dagar : SEK 314:-
5 dagar : SEK 373:-
6 dagar : SEK 403:-
7 dagar : SEK 403:-
8 dagar : SEK 462:-

Inkluderar skidor och stavar i Gold-klassen. Gold-klassen är nya toppmodeller för den lite mer erfarne skidåkaren. Skidorna är lite hårdare och mindre förlåtande. Dessa rekommenderar vi till dem som är vana skidåkare.

1 dag: SEK 295:-
2 dagar : SEK 491:-
3 dagar : SEK 688:-
4 dagar : SEK 884:-
5 dagar : SEK 1 081:-
6 dagar : SEK 1 228:-
7 dagar : SEK 1 228:-
8 dagar : SEK 1 376:-

Inkluderar skidor och stavar i Platin-klassen.

1 dag: SEK 344:-
2 dagar : SEK 570:-
3 dagar : SEK 796:-
4 dagar : SEK 1 022:-
5 dagar : SEK 1 199:-
6 dagar : SEK 1 376:-
7 dagar : SEK 1 376:-
8 dagar : SEK 1 572:-

Inkluderar skidor och stavar i Silver-klassen. Silver-klassen är lättåkta skidor som vi rekommenderar till nybörjare eller de som åkt några gånger. De flesta skidorna är allround/all mountain men det finns även andra typer (t.ex. slalom eller super-g)

1 dag: SEK 246:-
2 dagar : SEK 393:-
3 dagar : SEK 540:-
4 dagar : SEK 639:-
5 dagar : SEK 737:-
6 dagar : SEK 835:-
7 dagar : SEK 835:-
8 dagar : SEK 933:-

Inkluderar skidor och stavar i Silver-klassen. Silver-klassen är lättåkta skidor som vi rekommenderar till nybörjare eller de som åkt några gånger. De flesta skidorna är allround/all mountain men det finns även andra typer (t.ex. slalom eller super-g)

1 dag: SEK 123:-
2 dagar : SEK 197:-
3 dagar : SEK 270:-
4 dagar : SEK 319:-
5 dagar : SEK 368:-
6 dagar : SEK 418:-
7 dagar : SEK 418:-
8 dagar : SEK 467:-

Inkluderar Skidor och Skidstavar. Skidor för barnen som ska lära sig att åka skidor eller har provat på enstaka gånger. Skidorna är mjuka och lätta att svänga med så att barnen snabbt får känslan för skidåkningen.

1 dag: SEK 79:-
2 dagar : SEK 118:-
3 dagar : SEK 157:-
4 dagar : SEK 197:-
5 dagar : SEK 236:-
6 dagar : SEK 255:-
7 dagar : SEK 255:-
8 dagar : SEK 295:-

Innefattar snowboard med bindningar i Silver-klassen.

1 dag: SEK 246:-
2 dagar : SEK 393:-
3 dagar : SEK 540:-
4 dagar : SEK 639:-
5 dagar : SEK 737:-
6 dagar : SEK 835:-
7 dagar : SEK 835:-
8 dagar : SEK 933:-

Innefattar snowboard med bindningar i Gold-klassen.

1 dag: SEK 295:-
2 dagar : SEK 491:-
3 dagar : SEK 688:-
4 dagar : SEK 884:-
5 dagar : SEK 1 081:-
6 dagar : SEK 1 228:-
7 dagar : SEK 1 228:-
8 dagar : SEK 1 376:-

Innefattar snowboard med bindningar i Silver-klassen.

1 dag: SEK 123:-
2 dagar : SEK 197:-
3 dagar : SEK 270:-
4 dagar : SEK 319:-
5 dagar : SEK 368:-
6 dagar : SEK 418:-
7 dagar : SEK 418:-
8 dagar : SEK 467:-

Innefattar snowboard med bindningar.

1 dag: SEK 79:-
2 dagar : SEK 118:-
3 dagar : SEK 157:-
4 dagar : SEK 197:-
5 dagar : SEK 236:-
6 dagar : SEK 255:-
7 dagar : SEK 255:-
8 dagar : SEK 295:-

1 dag: SEK 172:-
2 dagar : SEK 248:-
3 dagar : SEK 324:-
4 dagar : SEK 401:-
5 dagar : SEK 458:-
6 dagar : SEK 515:-
7 dagar : SEK 515:-
8 dagar : SEK 582:-

Hjälm, Vuxen

1 dag: SEK 105:-
2 dagar : SEK 134:-
3 dagar : SEK 162:-
4 dagar : SEK 191:-
5 dagar : SEK 219:-
6 dagar : SEK 248:-
7 dagar : SEK 248:-
8 dagar : SEK 296:-

Du kan beställa skiduthyrning, när du beställt din resa.

Information om skidskola

Oavsett om det är till ditt barn eller dig själv är skidskola är en god investering! 

Att gå i skidskola är också socialt, och man träffar andra som också är nybörjare och i samma sits.

På alla våra destinationer kan du själv välja om du önskar gruppundervisning eller privat undervisning.

Vi försöker i största mån använda oss av få skandinviska skidlärare när det gäller skidskola för barn, men det kan inte alltid garanteras. Finns det inte en skandinavisk skidskolelärare att tillgå på destinationen, kommer våra guider vara med barnen under deras skidskoleundervisning och översätta det som behöver översättas.

I Obertauern har vi ett samarbete med den gedigna skidskolan Schischule Koch. Skidskolan erbjuder kurser både för nybörjare som vill få grundläggande kunskaper samt experter som önskar förfina sin teknik. Deltagare, från 3 år till vuxen ålder, erbjuds både privat - och grupplektioner.

Skidskolan kan bokas online på Min skidresa.

Pris SEK 525:-
Pris SEK 1 800:-
Pris SEK 2 000:-
Pris SEK 2 120:-
Pris SEK 2 210:-
Pris SEK 1 575:-
Pris SEK 1 950:-
Pris SEK 2 175:-
Pris SEK 1 800:-
Pris SEK 2 000:-
Pris SEK 2 120:-
1 person: 775:-
2 personer: 455:-
3 personer: 350:-
4 personer: 295:-
5 personer: 265:-
1 person: 775:-
2 personer: 455:-
3 personer: 350:-
4 personer: 295:-
5 personer: 265:-
1 person: 775:-
2 personer: 455:-
3 personer: 350:-
4 personer: 295:-
5 personer: 265:-
1 person: 615:-
2 personer: 380:-
3 personer: 295:-
4 personer: 265:-
5 personer: 235:-
1 person: 615:-
2 personer: 380:-
3 personer: 295:-
4 personer: 265:-
5 personer: 235:-
1 person: 615:-
2 personer: 380:-
3 personer: 295:-
4 personer: 265:-
5 personer: 235:-
1 person: 2 745:-
2 personer: 1 380:-
3 personer: 1 090:-
4 personer: 825:-
5 personer: 690:-
1 person: 2 745:-
2 personer: 1 380:-
3 personer: 1 090:-
4 personer: 825:-
5 personer: 690:-
1 person: 2 745:-
2 personer: 1 380:-
3 personer: 1 090:-
4 personer: 825:-
5 personer: 690:-
6 dagar : Inkluderat i priset
7 dagar : tilläggspris: SEK 250:-
8 dagar : tilläggspris: SEK 550:-

Resplan

Ni mottar körplan från Nortlander.

AccommodationTypes