Østrig, Saalbach-Hinterglemm

Hotell

Hotel Pinzgauerhof

Halvpension Inkl. transfer
Inkl. halvpension Inkl. 0 dagars liftkort

Det finns inga lediga resor

Det finns tyvärr inga lediga rum på detta hotell den valda perioden

Fakta

Om Hotel Pinzgauerhof

Väljer ni Hotell Pinzgauerhof får ni enkla rum med riktigt bra placering till skidåkningen. Detta är så nära ski-in/ ski-out ni kan komma.
Du har goda möjligheter för klassisk god österrikisk afterski. En bit uppe i pisten ligger den stora afterskibaren "Goasstall", som varje dag öppnas av "den glada geten" som kommer förbi och dansar.

Mycket bra belägenhet

Placeringen är det absolut bästa med Hotell Pinzgauerhof. När du väljer en skidresa till Pinzgauerhof, bor du nästan direkt på pisten. Med ynka 25 meter till pisten törs vi faktiskt kalla det för ett hotell med ski-in/ski-out. Det ligger även centralt i Hinterglemm nära caféer, skiduthyrning, restauranger och barer.

Hur ser rummen ut?

Lyxigt är inte det ord som beskriver hotellet bäst. Rummen är enkelt men fint inredda i typisk alpstil och är både funktionella, fräscha och mysiga. Hotellet är traditionellt med lampor från 80-talet och möbler av trä men i gengäld får du en riktigt autenstisk österrikisk alp-känsla när du är här.

Det finns också andra goda attributer med hotellet. Nästan alla hotellrum har balkong/utgång till terrass, det finns ett allrum på varje våning med sällskapsytor och hotellrummen har massor av ljusinsläpp och är rymliga. Stämningen på hotellet är också god och det finns gott om plats för umgänge efter en lång dag på skidor.


Hur smakar maten?

Du behöver inte tänka på hur du ska mätta magen såväl före som efter dagarna i backen. För på hotell Pinzgauerhof är nämligen frukost och middag inkluderat i priset. Om morgonen serveras en stor frukostbuffé med alla tänkbara valmöjligheter såsom bröd, pålägg, grönsaker, frukt, yoghurt, mussli, juicer, kaffe och te.

På kvällarna serveras en läcker 3-rätters middag, där kockarna använder sig av lokala råvaror utefter vad som finns att tillgå beroende på säsongen. Självklart har vi även haft med barnen i planeringen och de har sin egen middagsmeny.

På alla våra egna hotell har du alltid möjlighet att få vegetarisk kost. Vi har även möjlighet att anpassa våra meny i de tillfällen du som resenär har matallergi.

OBS! För att vi ska kunna tillmötesgå vegetariskt alternativ samt anpassa vår meny vid eventuell allergi, skall detta informeras om vid bokning av resan. Var uppmärksam på att om vegetarisk / eller specialkost önskas kommer det vara gällande under skidresans alla middagar på hotellet.

På ankomstdagen väntar en lättare middagsbuffé bestående av en varm maträtt, sallad, bröd, pålägg och något sött till efterrätt, till dem som ankommer tidigt. De gäster som ankommer tidigt på morgonen har även möjlighet at köpa frukostbuffé, denna gäller mellan 7.30-9.30. Detta kostar 105 kronor för vuxna och 50 kronor för barn som är till och med 12 år. Till de gäster som ankommer med vårt sena flyg bjuder vi på soppa och bröd.

Avresedagens sista serverade måltid är vår frukostbuffé. För den som vill ha en smörgås med sig på bussen, så finns det möjlighet att köpa det.

Värt att veta

Om du åker bil till Saalbach-Hinterglemm så kom ihåg att du ska till Hinterglemm och inte Saalbach då det nämligen finns ett Pinzgauerhof i Saalbach också. Det finns tyvärr inte möjlighet att parkera gratis vid hotellet men för 10€ per dag finns det ett antal platser. Annars kan ni betala 109€ för en vecka i parkeringshuset som ligger vid hotellet. 

Ha en skön skidsemester i Saalbach - Hinterglemm!

Avstånd

Avstånd till pist : 50 m

Avstånd till lift: 50 m

Avstånd till centrum : 0 m

Avstånd till shopping: 100 m

Avstånd till skidbuss: 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 25 m

Rum

TV Nej

WiFi Nej

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Faciliteter

Barnsäng: Ja

Glutenfri mat : Ja

Halvpension: Ja

Hiss: Ja

Hotel: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

Visa mer

WiFi: Ja

3-sängsrum

Trippelrum för tre personer bestående av en dubbelsäng samt en enkelsäng, alternativt tre enkelsängar. Badrum med toalett och dusch.
Sängkläder - Dusch och toalett – Handdukar 

3-sängsrum med balkong

Trebäddsrum för tre personer bestående av en dubbelsäng samt en enkelsäng, alternativt tre enkelsängar. Tillgång till balkong. Badrum med toalett och dusch.
Balkong – Sängkläder- Dusch och toalett – Handdukar

3-sängsrum med snedvägg och balkong

Trippelrum för tre personer bestående av en dubbelsäng samt en enkelsäng, alternativt tre enkelsängar. Tillgång till balkongi. Badrum med toalett och dusch.
Balkong – Sängkläder- Dusch och toalett – Handdukar

4-sängsrum med balkong

Fyrbäddsrum för fyra personer bestående av en dubbelsäng och en våningssäng OBS våningssäng är190 cm och lämpar sig till barn och ungdomar. Tillgång till balkong. Badrum med toalett och dusch.
Balkong – Sängkläder- Dusch och toalett – Handdukar

5-sängsrum

Familjerum bestående av en dubbelsäng, våningssäng samt enkelsäng (alternativt bäddsoffa). Badrum med toalett och dusch.
Sängkläder - Dusch och toalett – Handdukar

Dubbelrum

Dubbelrum med dusch/toalett
Sängkläder - Dusch och toalett – Handdukar

Dubbelrum med balkong

Balkong – Sängkläder- Dusch och toalett – Handdukar

Dubbelrum med snedvägg och balkong med 1 extrasäng

Dobbeltværelse til 2 personer med balkon samt badeværelse med toilet og brus.
Balkong – Sängkläder- Dusch och toalett – Handdukar

Enkelrum med balkong

Singelrum för en person bestående av enkelsäng, balkong samt badrum med toalett och dusch.
Balkong – Sängkläder- Dusch och toalett – Handdukar

Enkelrum med balkong och 1 extrasäng

Singelrum för en person bestående av enkelsäng, balkong samt badrum med toalett och dusch.
Balkong – Sängkläder- Dusch och toalett – Handdukar

Familjerum med 3 separata rum

Större familjerum med plats för upp till nio personer i tre sovrum. Ni finner ett sovrum med dubbelsäng samt våningssäng, ett rum med dubbelsäng och till sist ett rum med dubbelsäng samt enkelsäng, plus en liten sittgrupp. Självfallet även badrum med toalett och badkar.
Sängkläder - Dusch och toalett – Handdukar

Twinrum

Dubbelrum för två personer bestående av två separata sängar, toalett och dusch.
Sängkläder - Dusch och toalett – Handdukar

AccommodationTypes