Österrike, Sölden

Apart Haus Anton

Fakta

Om Apart Haus Anton

Nära den övre huvudliften i byn, Gaislachkogl-liften, ligger Apart Haus Anton med sin fina wellnessavdelning. Här finns allt du behöver för skidresan.

Läge


Med närhet till Gaislachkogl-liften bor du med ett bra läge i byn. Gaislachkogl-liften tar dig upp till toppen där delar av James Bond-filmen “Spectre” spelades in.

Om du reser med mindre barn rekommenderar vi er att ta skidbussen ner till Giggijochbahn som tar er upp i det mer barnvänliga delen av skidområdet. Skidbussen stannar precis i närheten av Apart Haus Anton och är gratis.

I området där Haus Anton ligger hittar du flera trevliga restauranger. Vår självklara rekommendation är Grauer Bär som ligger tvärs över gatan. Här serverar de utmärkt Schnitzel & Cordon Bleu. Glöm inte att boka bord innan! Ca 10 minuters promenad längs huvudgatan tar dig ner till en livsmedelsbutik som har allt du kan tänkas behöva för veckan.

Lägenheterna


I huset finns det fina lägenheter för 2-3 personer och extrasängar till barn i några av dessa. I lägenheterna finns det kök med bland annat diskmaskin. I lägenheten kan du även få tillgång till WiFi mot kostnad.

Värt att veta


Boendet inkluderar tillgång till husets fina wellnessavdelning 3 eftermiddagar/kvällar i veckan. Dessutom har Haus Anton ett stort gemensamt utrymme som kan användas till trevliga samlingar om kvällen. Det går att köpa till frukost på Apart Haus Anton.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat laddstationer vid Pension Eden och Camping Sölden. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Avstånd

Avstånd till pist : 200 m

Avstånd till lift: 200 m

Avstånd till centrum : 500 m

Avstånd till skiduthyrning: 200 m

Rum

Slutstädning Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Barnvänligt : Ja

Bastu: Ja

Jacuzzi: Ja

Reception: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

WiFi: Ja

Visa mer

WiFi (mot betalning): 10,- Euro

Studio 2 personer

Studiolägenhet med kök, vardagsrum med dubbelsäng och bäddsoffa till ett barn samt ett badrum.

Balkong - Sängkläder - Kaffebryggare - Badrum & toalett - Handdukar - TV 


2-rumslägenhet 3 personer

Lägenhet med kök, vardagsrum med matplats, dubbelsäng och bäddsoffa till ett barn samt ett sovrum för 1 person och ett badrum.

Balkong - Sängkläder - Kaffebryggare - Badrum & toalett - Handdukar - TV

AccommodationTypes