Österrike, Sölden

Lägenhet

Apart Haus Anton

Fakta

Om Apart Haus Anton

Nära den övre huvudliften i byn, Gaislachkogl-liften, ligger Apart Haus Anton med sin fina wellnessavdelning. Här finns allt du behöver för skidresan.

Läge

Med närhet till Gaislachkogl-liften bor du med ett bra läge i byn. Gaislachkogl-liften tar dig upp till toppen där delar av James Bond-filmen “Spectre” spelades in.

Om du reser med mindre barn rekommenderar vi er att ta skidbussen ner till Giggijochbahn som tar er upp i det mer barnvänliga delen av skidområdet. Skidbussen stannar precis i närheten av Apart Haus Anton och är gratis.

I området där Haus Anton ligger hittar du flera trevliga restauranger. Vår självklara rekommendation är Grauer Bär som ligger tvärs över gatan. Här serverar de utmärkt Schnitzel & Cordon Bleu. Glöm inte att boka bord innan! Ca 10 minuters promenad längs huvudgatan tar dig ner till en livsmedelsbutik som har allt du kan tänkas behöva för veckan.

Lägenheterna

I huset finns det fina lägenheter för 2-3 personer och extrasängar till barn i några av dessa. I lägenheterna finns det kök med bland annat diskmaskin. I lägenheten kan du även få tillgång till WiFi mot kostnad.

Värt att veta

Boendet inkluderar tillgång till husets fina wellnessavdelning 3 eftermiddagar/kvällar i veckan. Dessutom har Haus Anton ett stort gemensamt utrymme som kan användas till trevliga samlingar om kvällen. Det går att köpa till frukost på Apart Haus Anton.

Avstånd

Avstånd till pist : 200 m

Avstånd till lift: 200 m

Avstånd till centrum : 500 m

Avstånd till skiduthyrning: 200 m

Rum

Slutstädning Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Barnvänligt : Ja

Bastu: Ja

Jacuzzi: Ja

Reception: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

WiFi: Ja

Visa mer

WiFi (mot betalning): 10,- Euro

Studio 2 personer

Studiolägenhet med kök, vardagsrum med dubbelsäng och bäddsoffa till ett barn samt ett badrum.

Balkong - Sängkläder - Kaffebryggare - Badrum & toalett - Handdukar - TV 


2-rumslägenhet 3 personer

Lägenhet med kök, vardagsrum med matplats, dubbelsäng och bäddsoffa till ett barn samt ett sovrum för 1 person och ett badrum.

Balkong - Sängkläder - Kaffebryggare - Badrum & toalett - Handdukar - TV

AccommodationTypes