Österrike, Sölden

Lägenhet

Ferienhaus Sölden

Fakta

Om Ferienhaus Sölden

Stora lägenheter i en av värdens mest kända skidorter

Perfekt för större sällskap. En vistelse i Ferienhaus Sölden ger en perfekt miljö för den ultimata skidvistelsen i ett av Alpernas bästa skidområden i världens mest välkända och välutvecklade skidorter.

Lägenheterna
Ferienhaus Sölden är en stor härlig lägenhet. Här finns nämligen sju sovrum och ett stort öppet kök och vardagsrum med gott om plats för 19 personer runt matbordet. Om ni inte är hela 19 personer i ert resesällskap kan ni även välja att boka en del av huset, antingen en 4-rumslägenhet för upp till 10 personer eller en 5-rumslägenhet för upp till 9 personer.

Köket är fullt utrustat, bl.a. med kylskåp och diskmaskin. Det finns också en TV i det stora vardagsrummet. Huset har fyra våningar. På bottenvåningen har ni ett eget skidförråd och på nedre plan finns ett stort vardagsrum.

Läget
Här är nära till allt. Backen och en av huvudliftarna i Sölden, Giggijochbahn, ligger endast 50 meter bort, där ni även finner skiduthyrningen.

Sölden
Staden Sölden har många shoppingmöjligheter med massor av härliga butiker och traditionella restauranger med hög standard och över 20 barer och diskotek som gör afterskin i Sölden till en av de bästa.

Om du vill skämma bort dig själv lite extra kan det rekommenderas att ta en tur till sportcentret Freizeit Arena med äventyrsbad, gym och bowlinghall.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat laddstationer vid Pension Eden och Camping Sölden. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen


Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Avstånd

Avstånd till pist : 150 m

Avstånd till lift: 150 m

Avstånd till centrum : 200 m

Avstånd till shopping: 150 m

Avstånd till skidbuss: 150 m

Avstånd till skiduthyrning: 150 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

TV Ja

Slutstädning Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Skidförvaring: Ja

TV-rum: Ja

WiFi: Ja

4 rum till 10 personer

Lägenhet för 10 personer bestående av 3 separata sovrum. Badrum med toalett och dusch. Köket är kombinerat med vardagsrummet.

Sängarna är fördelade:
Sovrum 1: 2 sängar Sovrum 2: 2 sängar Sovrum 3: 4 sängar Vardagsrum: 2 i bäddsoffa  
Balkong - Sängkläder –Hårtork – Handdukar – TV - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

5 rum till 9 personer

Lägenhet för 9 personer bestående av 4 separata sovrum. Två badrum med dusch, samt toalett. Köket är kombinerat med vardagsrummet.

Sängarna är fördelade: Sovrum 1: 2 sängar Sovrum 2: 2 sängar Sovrum 3: 2 sängar Sovrum 4: 3 sängar

Balkong - Sängkläder – Handdukar – TV - Wi-Fi (kostnadsfritt)
 

AccommodationTypes