Österrike, Sölden

Haus Anton

Frukostpension

Fakta

Om Haus Anton

Nära Gaislachkogl-liften, som är den övre huvudliften i byn, hittar du Haus Anton med en fin wellnessavdelning. Här får du ut så mycket det bara går av skidresan.

Läge


När du bor på Haus Anton bor du nära till den ena huvudliften som tar dig upp till Gaislachkogl. Gaislachkogl är är en av bergstopparna i skidområdet och det var bland annat här som delar av James Bond-filmen “Spectre” spelades in.

Om du föredrar att åka i det mer barnvänliga skidområdet Giggijoch som ligger på andra sidan centrum kan du enkelt ta skidbussen som går precis i närheten av Haus Anton. Skidbussen är gratis.

I närheten av huset hittar du även flera goda restauranger, bland annat Grauer Bär som ligger mittemot med utmärkt Schnitzel & Cordon Bleu.

Glöm inte att boka bord innan! Ca 10 minuters promenad nedför huvudgatan tar dig till en SPAR-butik med alla livsmedel som du kan tänkas behöva under resan.

Rummen


I huset finns det fina dubbelrum och flerbäddsrum i äkta tyrolsk stil. Varje rum är utrustat med eget badrum, toalett, TV, internetaccess och de flesta har balkong. Det är dock inte alla rum som har balkong och det kan därför inte garanteras.

Värt att veta


Boendet inkluderar en god frukost och tillgång till husets fina wellnessavdelning 3 eftermiddagar/kvällar i veckan. Dessutom har Haus Anton ett stort gemensamt utrymme som kan användas till trevliga samlingar om kvällen.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat laddstationer vid Pension Eden och Camping Sölden. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen


Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Avstånd

Avstånd till pist : 200 m

Avstånd till lift: 200 m

Avstånd till centrum : 700 m

Avstånd till shopping: 500 m

Avstånd till skidbuss: 25 m

Avstånd till skiduthyrning: 200 m

Rum

TV Ja

Wifi på rummet Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Frukostpension

Frukost Ja

Faciliteter

Barnsäng: Ja

Bastu: Ja

Konferensrum: Ja

Reception: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

WiFi: Ja

Visa mer

Ångbastu: Ja

Dubbelrum

Dubbelrum med dusch/wc.

Balkong - Sängkläder - Hårtork - Dusch & toalett - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

3-bäddsrum

Rum med dubbelsäng och en enkelsäng. Rummet har också dusch/wc och TV.

Balkong - Sängkläder - Dusch & toalett - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis) 

4-bäddsrum i 2 rum

Rum för 4 personer med badrum och toalett.

Sängkläder - Hårtork - Dusch & toalett - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes