Österrike, St. Anton

Hotell

Apart Landhaus Strolz

Fakta

Om Apart Landhaus Strolz

Landhaus Strolz är ett 4-stjärnigt boende med spa och läckra lägenheter.

Fina lägenheter med bra placering

Landhaus Strolz, med rekommendationer från Michelin, ligger i lugna omgivningar endast 200 meter från lift och centrum. Huset ligger perfekt ovanför byn vilket gör att det är möjligt att åka skidor fram till dörren.

Det finns gratis internetanslutning i alla rum och lägenheter. De senaste åren har huset blivit löpande renoverat och med sina fina och läckra lägenheter samt wellnessområde lever huset verkligen upp till sina fyra stjärnor.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid livsmedelsaffären Billa. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Hur smakar maten?

Alla dubbelrummen inkluderar frukost, som även kan köpas till av lägenhetsgästerna för €12 per dag.

SPA

Efter en dag i backen kan man gratis slappna av i husets wellnessavdelning med bastu, ångbastu, infraröd kabin och liggstolar. Solarium är mot betalning.

Ha en riktigt trevlig resa!

OBS! Denna lägenhet passar inte unga, festglada människor, då ägarna sätter krav på ordning.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Avstånd

Avstånd till pist : 0 m

Avstånd till lift: 50 m

Avstånd till centrum : 500 m

Avstånd till shopping: 200 m

Avstånd till skidbuss: 100 m

Avstånd till skiduthyrning: 0 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

TV Ja

Slutstädning Ja

Kaffemaskin Ja

Vattenkokare Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Kokplatta Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mikrovågsugn Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Bastu: Ja

Reception: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

Solarium: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Visa mer

Ångbastu: Ja

Två rum 3 personer

Enrumslägenhet för 2-3 personer bestående av ett dubbelrum för två personer i dubbelsäng samt utgång till egen privat balkong (nordlig utsikt). Plats för en person i bäddsoffa. Vardagsrum med anslutning till köket, här har ni gott om sittplats för upp till 6 personer. Köket är fullt utrustat med kylskåo, spishäll, diskmaskin, kaffemaskin (kapslar finns att köpa i receptionen), bryggkaffemaskin, mikrovågsugn, vattenkokare samt diverse attiraljer. Ni har tillgång till wifi samt kassaskåp och satellit-tv med internatioella kanaler.
Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Spisplatta – Diskmaskin – Mikrovågsugn -Kylskåp -Handdukar - TV –Vattenkokare- WiFi (kostnadsfritt)
 

Tre rum 4 personer

Trerumslägenhet för fyra personer på ca 45kvm. Lägenheten består av en hall, två separata sovrum, vardagsrum med matplats och kök, separat badrum och toalett samt balkong. I lägenheten finns TV, radio, telefon, safetybox, diskmaskin och tillgång till internet.
Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Spisplatta – Diskmaskin – Mikrovågsugn -Kylskåp –Toaster - Handdukar - TV –Vattenkokare- WiFi (kostnadsfritt)

Tre rum 4/5 personer

Trerumslägenhet för fem personer på ca 50kvm. Lägenheten består av en hall, två separata sovrum med två bäddar i det ena och tre bäddar i det andra, vardagsrum med matplats och kök, separat badrum och toalett samt balkong. I lägenheten finns även TV, radio, telefon, safetybox, diskmaskin och tillgång till internet.
Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Spisplatta – Diskmaskin – Mikrovågsugn -Kylskåp –Toaster - Handdukar - TV –Vattenkokare- WiFi (kostnadsfritt)

Fyra rum 6 personer

Fyrarumslägenheten för 5-6 personer på ca 75kvm. Lägenheten består av en hall, tre separata sovrum med två bäddar i varje, vardagsrum med matplats och öppet kök, separat badrum och toalett, samt terrass. I lägenheten finns även TV, radio, telefon, safetybox, diskmaskin och tillgång till internet.


Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Spisplatta – Diskmaskin – Mikrovågsugn -Kylskåp –Terrass -Toaster - Handdukar - TV – Vattenkokare- WiFi (kostnadsfritt)
 

AccommodationTypes