Österrike, St. Anton

Lägenhet

Apartment Traxl

Fakta

Om Apartment Traxl

Det trivsamma lägenhetshotellet Appartements Traxl i St. Anton erbjuder rymliga lägenheter med tre eller fyra rum, och det finns även ett dubbelrum i huset.

Bo i lägenhet på din skidsemester i den sagolika och världsberömda skidorten St. Anton. Traxl ligger i den lugnare delen av byn. Byns pulserande och livliga centrum kan nås till fots på 8–10 minuter och ett par mindre restauranger (pizza/café) finns cirka 400 meter från boendet.

Fina lägenheter med gott om plats för grupper
Appartements Traxl är särskilt passande för både större och mindre grupper samt familjer. Huset består av sex rymliga lägenheter som sätter ramarna för en skidsemester i gemensamhetens tecken.

Alla lägenheter kan fungera som vanliga semesterlägenheter med egna kök, vardagsrum och så vidare, men om ni är flera familjer eller en större grupp som reser tillsammans kommer Traxl verkligen till sin rätt. I huset finns även ett dubbelrum utan ovanstående faciliteter, och som därmed fungerar perfekt att boka som ett tonårsrum eller liknande som supplement.

Lägenheterna är välutrustade med alla förnödenheter som behövs för en härlig skidsemester i St. Anton.

Läge
Appartements Traxl ligger ungefär 550 meter från den stora Nassereinliften. Promenaden bjuder på några upp- och nedförsbackar, så den bästa rekommendationen är att låta skidbussen göra jobbet. Den kör fram och tillbaka till huvudliften enligt en fast tidtabell och stannar endast 25 meter från boendets huvudentré.

Wellness-område i källaren
När muskler och leder behöver lite välförtjänt avslappning efter en bra dag i pisterna i St. Anton finns ett mindre wellness-område i källaren. Här hittar du två slags bastu. Den ena är av klassiskt finskt slag med aggregat och den andra är en infraröd bastu, så här finns goda möjligheter till att koppla av och komma ner i varv.

Tips på mat och dryck
Du bor i lägenhet med ett stort eget kök, men om du hellre vill koppla av helt och njuta av din skidsemester kan vi ta hand om middagen åt dig.

Vi har inga egna kockar i huset, men vi kan arrangera middagsmat i samarbete med ett av de närliggande hotellen.

Som gäst på Traxl har du möjlighet att köpa till tre-rätters middag på Hotel Arlen Lodge som ligger cirka 100 meter från Traxl. På Hotel Arled Lodge kan du köpa middagar för 3, 4, 6 eller 7 dagar. Om du är intresserad av detta, vänligen kontakta oss på 040-664 70 80, så ordnar vi det åt dig.

Det får du på Appartment Traxl:

Wellness-område med bastu
Gratis WiFi (Vi är i Alperna, så mottagningen kan vara varierande)
Skidförvaring med pjäxvärmare
Parkering (Det hör till en plats per lägenhet)


Nortlander ser fram emot att hälsa er välkomna på en riktigt härlig skidsemester!

Avstånd

Avstånd till pist : 300 m

Avstånd till lift: 500 m

Avstånd till centrum : 900 m

Avstånd till shopping: 900 m

Avstånd till skidbuss: 25 m

Avstånd till skiduthyrning: 400 m

Rum

TV Ja

Mat och dryck

Bar Nej

Restaurang Nej

Minimarknad Nej

Faciliteter

Apartment: Ja

Barnsäng: Ja

Bastu: Ja

Diskmaskin: Ja

Kaffemaskin: Ja

Kylskåp: Ja

Visa mer

Parkering: Ja

Skidförvaring: Ja

Slutstädning: Ja

Sänglinne: Ja

Towels: Ja

WiFi: Ja

WiFi i lägenhet : Ja

Dubbelrum


Dubbelrum till två personer med en dubbelsäng, ett badrum med toalett och dusch samt en balkong. Detta rum har inte ett eget kök.

Balkong - Sängkläder - Handduk – TV - WiFi (kostnadsfritt)


Tre-rumslägenhet för 6 personer


Lägenhet med plats för upp till sex personer. Lägenheten består av två sovrum med en dubbelsäng var, ingen av dessa kan delas till två enkelsängar. Dessutom har lägenheten ett vardagsrum där det kan ordnas två extra sovplatser. I lägenheten finns ett välutrustat kök med diskmaskin, mikrovågsugn, kaffekokare och vattenkokare samt en balkong.

Balkong eller terrass - Sänglinne - Kaffemaskin - Matlagningshällar - Diskmaskin - Mikrovågsugn - Kylskåp - Handduk - TV – WiFi (kostnadsfritt)


Tre-rumslägenhet för 7 personer


Lägenhet med plats för upp till sju personer. Lägenheten har ett sovrum med en dubbelsäng, ett sovrum med två sovplatser - en dubbelsäng och en enkelsäng - och ett stort vardagsrum med ytterligare två sovplatser. Ingen av dubbelsängarna kan delas till två enkelsängar. I lägenheten finns även ett välutrustat kök med diskmaskin, mikrovågsugn, kaffebryggare och vattenkokare. Lägenheten har dessutom en balkong eller en terrass.

Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Matlagningshällar - Diskmaskin - Mikrovågsugn - Kylskåp - Handduk - TV – Vattenkokare - WiFi (kostnadsfritt)

Fyra-rumslägenhet 6 personer


Lägenhet nummer 15 med plats för upp till sex personer. Lägenheten består av tre sovrum med två sovplatser var. I varje sovrum finns en dubbelsäng - ingen av dessa kan delas till två enkelsängar. Lägenheten har ett stort vardagsrum med balkong och två badrum med dusch och toalett. I lägenheten finns även ett välutrustat kök med ugn, diskmaskin, mikrovågsugn, kaffebryggare och vattenkokare.

Balkong - Sänglinne - Matlagningshällar - Diskmaskin - Ugn - Kylskåp - Handduk - TV – Vattenkokare - WiFi (kostnadsfritt)


Fyra-rumslägenhet 8 personer


Lägenhet nummer 17 med plats för upp till åtta personer. Lägenheten består av två sovrum med varsin dubbelsäng och ett sovrum med en dubbelsäng och en bäddsoffa för två personer. Ingen av dubbelsängarna kan delas till två enkelsängar. Lägenheten har även ett stort vardagsrum med terrass och två badrum med dusch och toalett samt ett välutrustat kök. I köket finns bland annat diskmaskin, mikrovågsugn, kaffebryggare och vattenkokare.

Sängkläder - Kaffemaskin - Matlagningshällar - Diskmaskin - Kylskåp - Terrass - Handduk - TV – Vattenkokare - WiFi (kostnadsfritt)

AccommodationTypes