Österrike, St. Anton

Hotell

Haus Roman Falch

Frukostpension

Fakta

Om Haus Roman Falch

Lugn och ro nära lift och centrum

Läget

Haus Falch Roman är ett trevligt frukostpensionat beläget precis intill Rendl-banan och ca en minut från Galzig-banan samt centrum.

Rummen

Huset erbjuder fina dubbelrum, alla med dusch och wc, TV, telefon och kylskåp, samt 2-4 personers lägenheter med möjlighet att laga egen mat. Frukost är inklusive i dubbelrummen. Lägenhetsgäster kan köpa till frukost på destinationen för 10 euro per person och dag.

Värt att veta

Koppla av och varva ner i hotellets privata bastuområde efter dina energiska och händelserika skiddagar i St. Anton am Arlberg. Husets erbjuder bastu och ångbad uteslutande för husgäster.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid livsmedelsaffären Billa. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

* Husets ägare ställer höga krav på lugn och ro och accepterar ej festglada grupper. Minimumålder för boendet utan målsmans sällskap är 20 år.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Avstånd

Avstånd till pist : 50 m

Avstånd till lift: 25 m

Avstånd till centrum : 50 m

Avstånd till skidbuss: 50 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

Safety box Ja

TV Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Frukostpension

Frukost Ja

Faciliteter

Skidförvaring: Ja

TV-rum: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

3-bäddsrum

Trebäddsrum med dusch och wc, hårfön, TV, telefon och kylskåp.
Sängkläder - Handdukar – TV - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

Dubbelrum

Dubbelrum med badrum och toalett. Rummet är utrustat med tv, telefon, kylskåp samt hårtrok.
Sängkläder - Handdukar – TV - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

AccommodationTypes