Österrike, St. Anton

Hotel Garni Erwin Falch

Fakta

Om Hotel Garni Erwin Falch

Välkommen till St. Anton och Hotel Garni Erwin Falch! Här ges möjligheten att uppleva det bästa från den österrikiska charmen - både det pulserande bylivet och den fantastiska skidåkningen!

När du bor på Hotel Garni Erwin Falch bor du nära allt. De kända österrikiska pisterna och liftarna ligger ca 500 meter bort från huset. Om du vill slippa denna korta promenad så går skidbussen precis vid huset. Precis i närheten av huset hittar du även det pulserande bylivet och dess restauranger, barer och butiker.

Wellness på skidresan

Har du haft en lång och kall dag i backen? Då kan du återfå värmen i husets bastu eller avslappningsrum. Här får du garanterat slappna av och njuta i fina omgivningar.

Lägenhet eller rum?

På Hotel Garni Erwin Falch kan du välja mellan rum till 1-3 personer samt lägenheter för 4 respektive 6 personer. Det finns därmed goda möjligheter att hitta ett boende som passar dig och dina medresenärer. I rummen finns allt du behöver på skidresan och självklart får du även klassisk österrikisk charm här.

Skidresa med frukost

På Hotel Garni Erwin Falch bjuds det på god österrikisk frukost i hotellets frukostmatsal. Bor du i rum är frukost inkluderat. Om du bor i lägenhet kan frukost köpas till. Frukostmatsalen kan användas som gästerna vill under eftermiddagen och kvällen.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid livsmedelsaffären Billa. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Nortlander ser fram emot att välkomna dig till Hotel Garni Erwin Falch i St. Anton!

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 5,00 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Avstånd

Avstånd till pist : 500 m

Avstånd till lift: 500 m

Avstånd till centrum : 50 m

Avstånd till shopping: 50 m

Avstånd till skidbuss: 25 m

Avstånd till skiduthyrning: 450 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

TV Ja

Wifi på rummet Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Barnvänligt : Ja

Bastu: Ja

Reception: Ja

Skidförvaring: Ja

TV-rum: Ja

WiFi: Ja

Dubbelrum

Dubbelrum med dusch eller badkar samt toalett och balkong..

Balkong - Sängkläder - Badrum & toalett - Telefon - Handdukar - TV - WiFi - Inkl. Frukost

3-rumslägenhet 6 personer

3-rumslägenhet som består av 2 sovrum med dubbelsängar, större vardagsrum med kök, matplats och bäddsoffa till 2 personer samt badrum och balkong.

Balkon - Sängkläder - Spis - Diskmaskin - Ugn - Kylskåp - Handdukar - TV - WiFi

AccommodationTypes