Österrike, St. Anton

Primo Hotel Talhof Nigg

Frukostpension

Fakta

Om Primo Hotel Talhof Nigg

Precis vid huvudgatan i St. Anton hittar du Primo Hotel Talhof Nigg som med sitt läge, autentiska atmosfär och trevliga skandinaviska personal sätter ramarna för en härlig skidsemester.

Det här är definitionen av autenticitet! Om du letar efter en tvättäkta alpstuga så kan du sluta leta nu. När du stiger in på Primo Hotel Talhof Nigg är det nästan som att stiga in i ett gökur. Här ger träinredningen en helt unik stämning som gör att du aldrig behöver fråga dig om var du är. Här får du all Tyrolerstämning du kan klara av och fullt med nostalgisk charm.

Primo Hotel Talhof Nigg är vårt trivsamma frukostpensionat med ett centralt läge i St. Anton och är ett populärt hotell – inte minst när det kommer till våra kortresor. Det är inget lyxboende men du får mycket för pengarna. Dessutom är vår personal skandinaviskt talande.

I hjärtat av St. Anton

Primo Hotel Talhof Nigg ligger precis i närheten av huvudgatan i den pulserande delen av byn där du hittar St. Antons restauranger, barer och inköpsmöjligheter.

Du bor i hjärtat av St. Anton och har därmed aldrig långt hem från vare sig skidåkning eller afterski tack vare att närmsta pist och lift endast ligger fem minuters gång från din huvuddörr. Men, om benen är helt färdiga så kan du ta skidbussen som går ynka 50 meter härifrån.

Rum & utrymmen i alpstugestil

Alpstugestilen är genomgående och hela hotellet genomsyras av en autentisk tyrolerstämning. De rustika träpanelerna med massor av fina utskärningar återfinns såväl i rummen som i de gemensamma områdena.

Du får massor av atmosfär och trivsel på alla rum. De större rummen har även egen balkong.

Frukostpension på skidresan

När du bor på Primo Hotel Talhof Nigg är frukost inkluderat så att du är redo för en härlig skiddag i St. Antons sagolika skidområde - varje dag.

De andra måltiderna står du själv för och det finns massor av valmöjligheter både i backen och i byn som ju som bekant ligger precis utanför dörren.

Om du behöver tips på bra restauranger så är guiderna och personalen alltid redo att komma med förslag.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid livsmedelsaffären Billa. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

På en skidsemester till Primo Hotel Talhof Nigg i St. Anton får du:
  • Autentisk Tyrolerstämning
  • Centralt läge i St. Anton
  • Frukostpension
  • Gratis parkering (OBS! Ej i direkt anslutning till hotellet och endast 1 parkeringsplats per hotellrum)

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 5,00 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Avstånd

Avstånd till pist : 350 m

Avstånd till lift: 350 m

Avstånd till centrum : 0 m

Avstånd till shopping: 0 m

Avstånd till skidbuss: 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 350 m

Rum

TV Ja

Wifi på rummet Ja

Badrum Ja

Mat och dryck

Pension Frukostpension

Frukost Ja

Faciliteter

Barnsäng: Ja

Skidförvaring: Ja

TV-rum: Ja

WiFi: Ja

Enkelrum med balkong - toalett i korridoren

Enkelrum med dusch på rummet. Toaletten ligger i gången på samma våning och tillhör endast detta rum.
Sängkläder – Hårtork -Dusch – Handdukar –TV – WiFi (kostnadsfritt)

Dubbelrum

Dubbelrum för två personer samt ett badrum med dusch och toalett. Dubbelsängen kan inte delas till två enkelsängar.
Sängkläder - Dusch och toalett – Handdukar 

Dubbelrum med balkong

Dubbelrum för två personer samt ett badrum med dusch och toalett. Dubbelsängen kan inte delas till två enkelsängar.
Sängkläder - Dusch och toalett – Handdukar 

3-bäddsrum med balkong

Hotellrum för tre personer med en dubbelsäng och en enkelsäng samt balkong. I rummet finns även ett badrum med dusch och toalett.
Balkong – Sängkläder- Dusch och toalett – Handdukar – TV – WiFi (kostnadsfritt)

4-bäddsrum i 2 rum med balkong

Hotellrum för fyra personer med två separata rum, balkong. I de båda rummen finns en dubbelsäng som inte kan delas till enkelsängar. I hotellrummet finns ett badrum med badkar och toalett.
Balkong – Badkar- Sängkläder - Dusch och toalett – Handdukar – TV – WiFi (kostnadsfritt) 

AccommodationTypes