Österrike, St. Anton

Lägenhet

Skinetworks Apartment Christine

Fakta

Om Skinetworks Apartment Christine

Apartment Christine erbjuder trivsamma lägenheter i hjärtat av St. Anton med kort avstånd till byn och skidåkningen.

En skidsemester i lägenhet är alltid lite smidigare om det finns inköpsmöjligheter nära tills hands. På så vis blir dagens inköp till matlagning och hushållning aldrig ett jobbigt uppdrag eller en börda. De dagar man inte orkar laga maten själv, är det extra skönt att det i samma kvarter finns ett bra utbud av restauranger, barer och byliv med puls.

Det är precis den kombinationen du får på en skidsemester i Apartment Christine. Du bor mitt i byn och skidåkningen ligger nära och i slutändan är det ju faktiskt det allting handlar om.

Liften och pisten ligger endast 200 meter bort, och skulle benen vara lite trötta är det bara att ta skidbussen som stannar 100 meter från dörren.

Fullt utrustade lägenheter
Apartment Christine erbjuder lägenheter av olika storlek och kapaciteten varierar från två till fyra personer. I alla lägenheter finns kokplattor, kylskåp och diskmaskin. I de mindre lägenheterna är ytan fördelad på ett kombinerat kök och vardagsrum samt ett sovrum, medan det i de större lägenheterna finns ytterligare ett sovrum.

Parkeringsplatser
Om du tar bilen till St. Anton kan du parkera vid Apartment Christine, som har en reserverad parkeringsplats per lägenhet. Platsen är gratis och tillgänglig från klockan 16.00 på ankomstdagen.

OBS
Apartment Christine är inte passande för unga och festglada personer.

Det får du på Apartment Christine

  • Perfekt läge mitt i byn
  • Charmerande och trivsamma lägenheter
  • Närhet till skidåkningen

Avstånd

Avstånd till pist : 200 m

Avstånd till lift: 200 m

Avstånd till centrum : 0 m

Avstånd till shopping: 0 m

Avstånd till skidbuss: 100 m

Avstånd till skiduthyrning: 0 m

Rum

TV Ja

Slutstädning Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Ugn Ja

Diskmaskin Ja

Barnsäng Ja

Mat och dryck

Faciliteter

2-rumslägenhet (max. 3 pers.)


Lägenheten består av ett sovrum med två dubbelsängar, som inte kan delas till två enkelsängar, samt ett kök och vardagsrum med en sovplats och ett badrum med dusch och toalett. I köket finns bland annat en liten diskmaskin, en kaffebryggare och en vattenkokare.
Sängkläder –Diskmaskin – Kylskåp - Handdukar – TV

3-rumslägenhet (max. 4 pers.)


Lägenheten består av två sovrum med en respektive dubbelsäng, som inte kan delas till två enkelsängar, samt ett kök och vardagsrum. I köket finns bland annat en diskmaskin, en kaffebryggare och en vattenkokare. I lägenheten finns även ett badrum med dusch och toalett.
Sängkläder – Diskmaskin – Ugn - Kylskåp - Handdukar – TV

AccommodationTypes