Österrike, St. Anton

Lägenhet

Skinetworks Apartment Traxl

Fakta

Om Skinetworks Apartment Traxl

Det trivsamma lägenhetshotellet Apartements Traxl i St. Anton erbjuder rymliga lägenheter med tre eller fyra rum.

Bo i lägenhet på din skidsemester i den sagolika och världsberömda skidorten St. Anton. Traxl ligger i den lugnare delen av byn. Byns pulserande och livliga centrum kan nås till fots på 8–10 minuter och ett par mindre restauranger (pizza/café) finns cirka 400 meter från boendet.

Fina lägenheter med gott om plats för grupper

Apartements Traxl är särskilt passande för både större och mindre grupper samt familjer. Huset består av sex rymliga lägenheter som sätter ramarna för en skidsemester i gemensamhetens tecken.

Alla lägenheter kan fungera som vanliga semesterlägenheter med egna kök, vardagsrum och så vidare, men om ni är flera familjer eller en större grupp som reser tillsammans kommer Traxl verkligen till sin rätt. I huset finns även ett dubbelrum utan ovanstående faciliteter, och som därmed fungerar perfekt att boka som ett tonårsrum eller liknande som supplement.

Lägenheterna är välutrustade med alla förnödenheter som behövs för en härlig skidsemester i St. Anton.

Läge

Apartements Traxl ligger ungefär 550 meter från den stora Nassereinliften. Promenaden bjuder på några upp- och nedförsbackar, så den bästa rekommendationen är att låta skidbussen göra jobbet. Den kör fram och tillbaka till huvudliften enligt en fast tidtabell och stannar endast 25 meter från boendets huvudentré.

Wellness-område i källaren

När muskler och leder behöver lite välförtjänt avslappning efter en bra dag i pisterna i St. Anton finns ett mindre wellness-område i källaren. Här hittar du två slags bastu. Den ena är av klassiskt finskt slag med aggregat och den andra är en infraröd bastu, så här finns goda möjligheter till att koppla av och komma ner i varv.

Tips på mat och dryck

Du bor i lägenhet med ett stort eget kök, men om du hellre vill koppla av helt och njuta av din skidsemester kan vi ta hand om middagen åt dig.

Vi har inga egna kockar i huset, men vi kan arrangera middagsmat i samarbete med ett av de närliggande hotellen.

Som gäst på Traxl har du möjlighet att köpa till tre-rätters middag på Hotel Arlen Lodge som ligger cirka 100 meter från Traxl. På Hotel Arled Lodge kan du köpa middagar för 3, 4, 6 eller 7 dagar. Om du är intresserad av detta, vänligen kontakta oss på 040-664 70 80, så ordnar vi det åt dig.

Det får du på Apartment Traxl:

  • Wellness-område med bastu
  • Gratis WiFi (Vi är i Alperna, så mottagningen kan vara varierande)
  • Skidförvaring med pjäxvärmare
  • Parkering (Det hör till en plats per lägenhet)

    Nortlander ser fram emot att hälsa er välkomna på en riktigt härlig skidsemester!

Avstånd

Avstånd till pist : 300 m

Avstånd till lift: 500 m

Avstånd till centrum : 900 m

Avstånd till shopping: 900 m

Avstånd till skidbuss: 25 m

Avstånd till skiduthyrning: 400 m

Rum

TV Ja

Slutstädning Ja

Kaffemaskin Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Barnsäng: Ja

Bastu: Ja

Skidförvaring: Ja

WiFi: Ja

Tre-rumslägenhet för 6 personer

Lägenhet med plats för upp till sex personer. Lägenheten består av två sovrum med en dubbelsäng var, ingen av dessa kan delas till två enkelsängar. Dessutom har lägenheten ett vardagsrum där det kan ordnas två extra sovplatser. I lägenheten finns ett välutrustat kök med diskmaskin, mikrovågsugn, kaffekokare och vattenkokare samt en balkong.
Balkong eller terrass - Sänglinne - Kaffemaskin - Matlagningshällar - Diskmaskin - Mikrovågsugn - Kylskåp - Handduk - TV – WiFi (kostnadsfritt)

Tre-rumslägenhet för 7 personer

Lägenhet med plats för upp till sju personer. Lägenheten har ett sovrum med en dubbelsäng, ett sovrum med två sovplatser - en dubbelsäng och en enkelsäng - och ett stort vardagsrum med ytterligare två sovplatser. Ingen av dubbelsängarna kan delas till två enkelsängar. I lägenheten finns även ett välutrustat kök med diskmaskin, mikrovågsugn, kaffebryggare och vattenkokare. Lägenheten har dessutom en balkong eller en terrass.
Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Matlagningshällar - Diskmaskin - Mikrovågsugn - Kylskåp - Handduk - TV – Vattenkokare - WiFi (kostnadsfritt)

Fem-rumslägenhet 8 personer

Lägenhet nummer 15 med plats för upp till åtta personer. Lägenheten består av tre sovrum med två sovplatser var, samt ett dubbelrum. I varje sovrum finns en dubbelsäng - ingen av dessa kan delas till två enkelsängar. Vänligen uppmärksamma att dubbelrummet ligger utanför lägenheten, man ska alltså gå ut i gången för att komma till rummet. Lägenheten har ett stort vardagsrum med balkong och två badrum med dusch och toalett. I lägenheten finns även ett välutrustat kök med ugn, diskmaskin, mikrovågsugn, kaffebryggare och vattenkokare.
Balkong - Sänglinne - Matlagningshällar - Diskmaskin - Ugn - Kylskåp - Handduk - TV – Vattenkokare - WiFi (kostnadsfritt)

Fyra-rumslägenhet 8 personer

Lägenhet nummer 17 med plats för upp till åtta personer. Lägenheten består av två sovrum med varsin dubbelsäng och ett sovrum med en dubbelsäng och en bäddsoffa för två personer. Ingen av dubbelsängarna kan delas till två enkelsängar. Lägenheten har även ett stort vardagsrum med terrass och två badrum med dusch och toalett samt ett välutrustat kök. I köket finns bland annat diskmaskin, mikrovågsugn, kaffebryggare och vattenkokare.
Sängkläder - Kaffemaskin - Matlagningshällar - Diskmaskin - Kylskåp - Terrass - Handduk - TV – Vattenkokare - WiFi (kostnadsfritt)

AccommodationTypes