Österrike, Wagrain

Apartment & Chalet Dorf Wagrain „Alpenleben”

Fakta

Om Apartment & Chalet Dorf Wagrain „Alpenleben”

Apartment Chalet Dorf Wagrain Adapura ger möjlighet till ski-in/ ski-out och har ett optimalt läge med Grafenberg Express I och Grafenbergbahn i närheten.

Dessa mysiga chalets är byggda i fina material som ger en typisk alpkänsla samt att de har en unik och fantastisk utsikt mot både Flying Mozart och Grafenberg.

Läge

Wagrains centrum ligger bara på 5 minuters promenad från boendet där det finns bra shoppingmöjligheter och trevliga restauranger. Apartment & Chalet Dorf Wagrain Adapua består av 13 fina chalets - alla med ett fantastiskt läge och utsikt.

Chalets med plats för många

Är ni många som reser tillsammans har ni möjlighet att bo i antingen en 3-rumschalet med plats för max 8 personer eller i en chalet med fem rum och plats för max 10 personer.

Alla chalets har välutrustade kök och här finns allt ni kan tänkas behöva för en härlig skidsemester. Ni har dessutom balkong/terrass där ni kan njuta av den fina utsikten.

Parkering är möjlig på parkeringen nedanför hotellet men det är också möjligt att köra ända upp till huset för att packa ur och in bagaget. Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat laddstationer vid Hotel Alpina Wagrain eller The people'z Bar. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Boendet erbjuder gratis Wi-Fi.

Välkomna till Wagrain!

Avstånd

Avstånd till pist : 100 m

Avstånd till lift: 100 m

Avstånd till centrum : 600 m

Avstånd till skidbuss: 100 m

Avstånd till skiduthyrning: 100 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

TV Ja

Slutstädning Ja

Kaffemaskin Ja

Hårtork Ja

Vattenkokare Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Städning Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Frys Ja

Ugn Ja

Kokplatta Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Barnvänligt : Ja

Skidförvaring: Ja

WiFi: Ja

4-rumslägenhet 8 personer

En härlig lägenhet i modern österrikisk design där du kan tillbringa en underbar semester. Lägenheten har plats för upp till 8 personer och ligger på bottenvåningen och har en vacker utsikt från lägenhetens terrass.

Lägenheten är ljus och inbjudande och har två sovrum. Båda sovrummen har en dubbelsäng samt en gästsäng och tillgång till obegränsad WiFi. I vardagsrummet finns en bäddsoffa med plats för 2 personer.

Köket är modernt och har alla de åtgärder du behöver. Lägenheten har ett kombinerat vardagsrum och matsal med en bekväm soffa för mysiga kvällar samt ett stort matbord med sittplatser för alla. I vardagsrummet finns också en LCD-TV för underhållning, liksom obegränsad WiFi. Lägenheten har ett rymligt badrum med toalett och ett badrum med toalett och dusch.

Från lägenhetens terrass har du en fantastisk utsikt och läget med bara 80 meter från liften Grafenberg är helt perfekt.

Balkong eller terrass - Sängkläder - Kaffemaskin - Kokplattor - Diskmaskin - Frys - Ugn - Kylskåp - Trasor - Handdukar - Brödrost - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (gratis)

5-rumschalet 10 personer, "The fox"

Trevligt chalet på 115 kvm i två våningar med plats för 10 personer. Chalet har 4 sovrum, 2 sovrum med dubbelsäng och bäddsoffa samt 2 sovrum med dubbelsäng. I huset finns 3 vackra badrum, två med dusch och toalett och ett badrum med toalett samt en infraröd bastu, vilket är bra för att mjuka upp de ömma musklerna efter skiddagens slut. I huset finns en härlig stor matsal med gott om plats för hela familjen att njuta av tillsammans, ett fullt utrustat kök samt ett mysigt TV-hörn med en soffa för avkopplande stunder.

Varje chalet har 2 parkeringsplatser som ligger i källaren under hotellet. Det är möjligt att köra upp till varje chalet för att packa ur och lasta in, varefter bilen körs ner i den torra källaren.

Balkong eller terrass - Sängkläder - Kaffemaskin - Kokplattor - Diskmaskin - Frys - Ugn - Kylskåp - Trasor - Handdukar - Brödrost - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes