Österrike, Wagrain

Home Appartement

Fakta

Om Home Appartement

Home Appartement bjuder in till en mysig och österrikisk lägenhet med centralt läge i Wagrain.

Omgivning

När du bor på Home Appartement bor du centralt i Wagrain samtidigt som du får det lätt att komma ut på skidor härifrån. Lägenheterna svämmar inte över av lyx men de är trivsamt inredda och det finns en skidbuss som kör direkt utanför huvuddörren till liften på ganska få minuter.

Letar du efter den mysiga österrikiska stämningen, enkel tillgång till skidåkningen och närhet till Wagrains centrum där du kan gå på upptäcktsfärd i skidortens flera butiker, restauranger och afterskibarer? Då är Home Appartement det du söker.

Värmande bastu

Efter en lång skiddag på pisterna när du kommer hem trött och nedkyld kan ett besök i bastun rekommenderas. Få tillbaka värmen i kroppen och gör musklerna en tjänst så att de blir redo för ännu en dag i det stora skidområdet. I chaletlägenheten finns ett fint privat bastuområde med både finsk och infraröd bastu.

Lägenheten

Du bor i en stor chalet på 120 kvm. med plats för 5-10 personer. Det gör att du har möjlighet för att bjuda med alla vännerna eller hela familjen på skidresa i vinter. Det finns totalt fyra sovrum där ett sovrum har en dubbelsäng, ett sovrum har dubbelsäng och soffa, ett sovrum har två dubbelsängar och slutligen ett sovrum som har en grand lit säng vilket är en mindre dubbelsäng.

I lägenheten finns även två badrum med dusch och två separata toaletter. Skulle hela vängruppen åka med behöver du inte oroa dig över att köa till toaletten om någon tar en dusch.

Hur smakar maten i chalen kanske du tänker - den smakar precis så som du gärna vill ha den. Det är nämligen helt upp till dina egna kunskaper i köket och vem vill inte laga mat i ett väl utrustat kök? Du får nämligen ett kök som har bland annat ugn, mikrovågsugn, spis och diskmaskin.

Extra service

Om dina kockförmågor också vill ha semester har du som tur är enbart 500 meter till centrum där du hittar ett hav av restauranger. Du kan också köpa till extra service som gör det ännu lättare för dig. Det finns möjlighet för att köpa till frukostservice när du ankommer till Wagrain. Frukostservicen är antingen bröd eller frukostbuffé som levereras. Det kan faktiskt bli ännu lättare än så för du har även möjlighet för att köpa till halvpension på ett närliggande hotell där både frukost och middag blir serverat.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat laddstationer vid Hotel Alpina Wagrain eller The people'z Bar. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Nortlander ser fram emot att ta emot dig i Wagrain!

Avstånd

Avstånd till pist : 1700 m

Avstånd till lift: 1700 m

Avstånd till centrum : 500 m

Avstånd till shopping: 500 m

Avstånd till skidbuss: 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 1500 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

TV Ja

Slutstädning Ja

Kaffemaskin Ja

Vattenkokare Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Städning Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Frys Ja

Ugn Ja

Kokplatta Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mikrovågsugn Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Barnsäng: Ja

Bastu: Ja

Skidförvaring: Ja

Solterrass: Ja

WiFi: Ja

Chalet med 5 rum för 5-10 personer

Chalet med 5 rum på cirka 120 kvm. Det finns 4 sovrum: 1 rum med dubbelsäng, 1 rum med dubbelsäng och bäddsoffa, 1 rum med 2 dubbelsängar, samt 1 rum med en grand lit säng. Det finns också 2 badrum och 2 separat toaletter. Fullt utrustat kök med spis, samt vardagsrum. Dessutom finns ett bastu-område.
Wi-Fi - Handdukar - Sängkläder - Slutstädning

AccommodationTypes