Österrike, Wagrain

Landhaus Hubertus

Frukostpension

Fakta

Om Landhaus Hubertus

Varmt välkomna till Landhaus Hubertus som erbjuder ett mysigt kvartspension för familj eller vänner.

I den österrikiska idyllen Kirchboden ligger Landhaus Hubertus. Det här är ett vackert kvartspension med rötter från 1987 i charmiga omgivningar.

Belägenhet

Boendet är som sagt beläget i Kirchboden, nära till det mesta. Det finns både restauranger och inköpsmöjligheter inom gångavstånd. Liften Flying Mozart 1 ligger 400m bort och 600m från boendet ligger gondolliften Grafenbergbahn, som tar er upp i Wagrains härliga skidområde.

Hur ser rummet ut?

När det kommer till rummen är dem rymliga och mysiga. I alla rum finns det dusch och toalett, kylskåp, garderob och platt-tv. En del rum har även balkong med härlig utsikt över bergen.

Hur smakar maten?

Om du önskar tillköpa 4-rätters middag kan detta göras på det närliggande hotellet Hotel Sonne för 240kr/pers och dag. För barn under 13 kostar det 180kr / dag. Detta serveras i huset och består av en rik och härlig frukostbuffé som hjälper dig orka med hela dagen i backen.

Om du önskar tillköpa middag kan detta göras på det närliggande hotellet Hotel Sonne.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat laddstationer vid Hotel Alpina Wagrain eller The people'z Bar. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Landhaus Hubertus är en fröjd för ögat och en österrikisk idyll.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Ha en trevlig resa!

Avstånd

Avstånd till pist : 500 m

Avstånd till lift: 500 m

Avstånd till centrum : 750 m

Avstånd till skidbuss: 100 m

Avstånd till skiduthyrning: 750 m

Rum

Safety box Ja

TV Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Frukostpension

Frukost Ja

Faciliteter

Reception: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

WiFi: Ja

Familjerum

Rummet är utrustat med en dubbelsäng och ett vardagsrum med dubbel soffa,bad / wc, hårtork, kabel-TV, kylskåp, radio, kassaskåp.
Sängkläder –Hårtork – Kassaskårp – Dusch och toalett - Handdukar - TV - Wi-Fi(kostnadsfritt) 

Familjerum 5 personer

Rummet är utrustat med en dubbelsäng och ett vardagsrum med dubbel soffa,bad / wc, hårtork, kabel-TV, kylskåp, radio, kassaskåp.
Balkong- Sängkläder – Hårtork – Kassaskårp – Dusch och toalett - Handdukar -TV - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

AccommodationTypes