Österrike, Zell am Ziller

Apartement Gabriela-Stumm

Fakta

Om Apartement Gabriela-Stumm

Nybyggt och fräscht i lugnt område

Vill ni ha en stor och modern lägenhet i Zillertal? Appartement Gabriela är en helt nybyggd lägenhet som bjuder på en trevlig miljö i lugna området Stumm.

Läge


Lägenheten ligger i ett område kallat Stumm, lite utanför byn. Det är endast 10 minuter att gå in till centrum men om ni hellre vill ta skidbussen stannar den precis utanför huset. Skidbussen går till både Zell am See-området och Kaltenbach-området - liftkortet gäller i båda. Dock finns restaurang och pizzeria precis i närheten.

Lägenheten


Den är väldigt rymlig (100m2) och inredd i klassisk tyrolerstil. Det får plats 6 personer och lägenheten består av tre sovrum, TV, kök med ugn, kaffemaskin och diskmaskin. Det finns därför stora möjligheter för att umgås hemma eller laga egen mat om så önskas. Vill ni har färskt bröd levererat varje morgon är det möjligt på begäran.

Övrigt


Det finns både gratis parkering och skidkällare. Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Zillertal Arena. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Hoppas vi ses nere i Zillertal!

Avstånd

Avstånd till pist : 3000 m

Avstånd till lift: 3000 m

Avstånd till centrum : 800 m

Avstånd till shopping: 800 m

Avstånd till skidbuss: 25 m

Avstånd till skiduthyrning: 2500 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

TV Ja

Slutstädning Ja

Vattenkokare Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Ugn Ja

Kokplatta Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Skidförvaring: Ja

WiFi: Ja

4-rumslägenhet (max 6 pers.)

Innehåller 3 dubbelrum, ett stort kök / matsal och badrum och toalett. ca 80 kvm.
Sängkläder – Kaffemaskin – Spishäll/spisplatta – Diskmaskin – Vattenkokare – Ugn – Kylskåp – Brödrost – Handdukar – TV – Wi-Fi (kostnadsfritt) 

AccommodationTypes