Österrike, Zell am Ziller

Appartements Birkenhof

Fakta

Om Appartements Birkenhof

I dessa nyrenoverade och fina lägenheter kan du njuta av skidresan i lugna och trevliga omgivningar. Dessutom kan du få frukostbröd levererat utanför din dörr - varje dag.

Precis i närheten av lägenheterna går bussen som smidigt och snabbt tar dig till byns centrum och till skidåkningen. På bara 10 minuter kommer du till huvudliften Rosenalmbahn.

Birkenhofs lägenheter

I dessa nyrenoverade lägenheter kan det bo 3-6 personer och storlekarna varierar naturligtvis därefter. I alla lägenheter finns det kök med ugn, spis, kylskåp och vattenkokare. Det finns dessutom diskmaskin och mikrovågsugn i de flesta lägenheter, men dock inte i alla.

I husets källare finns det skidrum med pjäxvärmare.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Zillertal Arena. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Frukostleverans

Varje morgon kan du i lugn och ro stiga upp och få nybakat bröd levererat till dörren. Ägarna går nämligen till bageriet varje morgon och erbjuder brödleverans till dörren. Detta sker självklart mot extra betalning.

Turistskatt på destinationen 

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Nortlander ser fram emot att välkomna dig till Birkenhof i Zell am Ziller.

Avstånd

Avstånd till pist : 1000 m

Avstånd till lift: 1000 m

Avstånd till centrum : 400 m

Avstånd till shopping: 500 m

Avstånd till skidbuss: 100 m

Avstånd till skiduthyrning: 1000 m

Rum

TV Ja

Slutstädning Ja

Kaffemaskin Ja

Vattenkokare Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Städning Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Ugn Ja

Kokplatta Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mikrovågsugn Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Barnvänligt : Ja

Reception: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

WiFi: Ja

2-rumslägenhet 2-3 personer, 41 kvm

2-rumslägenhet på 41 kvm för 2-3 personer som ligger på bottenvåningen med terrass. Lägenheten består av ett kök, badrum med dusch och toalett samt sovrum med en dubbelsäng och en enkelsäng. I lägenheten finns det TV och WiFi.

Terrass - Sängkläder - Handdukar - Spis - Diskmaskin - Kyl - Frys - Hårtork - Mikrovågsugn - Ugn - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (gratis)

3-rumslägenhet 4 personer, 45 kvm

3-rumslägenhet på 45 kvm som består av kök, ett sovrum med dubbelsäng och privat badrum, ett barnrum med två enkelsängar och privat badrum. I lägenheten finns det TV och WiFi. Lägenheten har inte balkong.

Sängkläder - Handdukar - Spis - Diskmaskin - Kyl - Frys - Hårtork - Mikrovågsugn - Ugn - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (gratis)

3-rumslägenhet 4 personer, 50 kvm

3-rumslägenhet på 50 kvm för 4 personer som ligger på bottenvåningen med terrass. Lägenheten består av ett kök, badrum med dusch och toalett samt två sovrum med dubbelsängar och TV. I lägenheten finns det WiFi.

Terrass - Sängkläder - Handdukar - Spis - Diskmaskin - Kyl - Frys - Hårtork - Mikrovågsugn - Ugn - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (gratis)

4-rumslägenhet 6 personer, 65 kvm

4-rumslägenhet på 65 kvm för 6 personer som består av tre dubbelrum, två badrum, kombinerat kök/vardagsrum och balkong. I lägenheten finns det TV och WiFi. Lägenheten har balkong.

Balkong - Sängkläder - Handdukar - Spis - Diskmaskin - Kyl - Frys - Hårtork - Mikrovågsugn - Ugn - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes