Österrike, Zell am Ziller

Hotel Tuxerhof

Halvpension

Fakta

Om Hotel Tuxerhof

Fint, modernt 4-stjärnigt hotell som ligger precis vid liften i Zell am Ziller. Välkommen!

...och när vi säger välkommen menar vi det verkligen. Din skidresa börjar nämligen med en välkomstdrink på rummet så att du har något gott att smaka på medan du packar upp och gör dig redo för skidåkningen.

Wellness på skidresan

På hotellet finns det gott om möjligheter för att göra annat än att åka skidor – och perfekta möjligheter för att ta hand om din ömma skidkropp. På Hotel Tuxerhof hittar du nämligen ett stort wellnessområde med panoramautsikt över Zillertal-bergen. Wellnessområdet är öppet varje dag mellan kl 16:00-19:30.

I wellnessområdet hittar du en finsk bastu, en örtbastu, en ångbastu, ett avslappningsrum och terrass. Med andra ord: Gott om möjligheter för lite välbefinnande och att skämma bort dig själv!

Fitness

Sportentusiaster som inte fått bränt av allt krut i pisten kan få ut det sista i hotellets mindre motionsrum. Här hittar du ett löpband, en motionscykel och ett multigym.

Nära skidåkningen

Bara 150 meter från pisten hittar du hotellet och det betyder att du är snabbt i pisten varje dag. Liften ligger ännu närmre. Den ligger praktiskt taget på bakgården så det tar inte många sekunder för dig tills du är uppe i Zell am Zillers fina skidområde.

Förutom vad vi nämnt ovan så hittar dh ett lekrum och en fin restaurang med halvpension som är inkluderat i din skidresa.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Zillertal Arena. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa. 

Turistskatt på destinationen  

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.  

Vi ses i Zell am Ziller!

Avstånd

Avstånd till pist : 150 m

Avstånd till lift: 25 m

Avstånd till centrum : 900 m

Avstånd till shopping: 800 m

Avstånd till skidbuss: 25 m

Avstånd till skiduthyrning: 150 m

Rum

Safety box Ja

TV Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Barnvänligt : Ja

Bastu: Ja

Fitnessrum: Ja

Lekrum: Ja

Reception: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

Visa mer

Spa-behandlingar: Ja

WiFi: Ja

Ångbastu: Ja

Enkelrum

Fint rum med enkelsäng och badrum med dusch och toalett. De flesta rum har balkong.

Sängkläder - Handdukar - Hårtork - Kyl - Safe - Badrum & toalett - TV - Wi-Fi

Dubbelrum

Bekvämt dubbelrum med dubbelsäng och möjlighet för en extrasäng till barn i form av en bäddsoffa. Badrum med dusch och toalett. De flesta rum har balkong.

Sängkläder - Handdukar - Hårtork - Kyl - Safe - Badrum & toalett - TV - Wi-Fi

AccommodationTypes