Österrike, Zell am Ziller

Lägenhet

Landhaus Kupfner/Jogglerhof

Inkl. 0 dagars liftkort

Det finns inga lediga resor

Det finns tyvärr inga lediga rum på detta hotell den valda perioden

Fakta

Om Landhaus Kupfner/Jogglerhof

Hos Landhaus Kupfner får du stora och fina lägenheter med balkong, precis vid gondolen i Zell am Ziller och Apartment Jogglerhof erbjuder även dem trevliga lägenheter precis vid liften.

Landhaus Kupfner
  • Rymliga lägenheter
  • Nära till inköp och skidåkning
  • Charmigt hus

Stora lägenheter med absolut bästa läge


Här får ni bra läge till det mesta, men det absolut bästa läget i förhållande till skidåkningen. Liften ligger på bakgården och från lägenheternas stora balkonger kan man nynna med i afterski-musiken, som spelas i stugorna vid liften.

Kupfner erbjuder, förutom privat bostad i bottenvåningen, på två stora lägenheter av bra standard på andra våningen. Den ena lägenheten är på hela 95kvm och har nio sängplatser och den andra lägenheten är på 72kvm och har åtta sängplatser. Uppehållsrum finns i husets bottenvåning. Lägenheterna passar därför perfekt för större sällskap.

Värt att veta


För alla er som tar bilen till Zell am Ziller så finns det parkering precis utanför boendet. Det finns även skidförvaring för er skidutrustning.


Apartment Jogglerhof

Detta är några av Zell am Zillers populäraste boenden. Trots den lantliga och äldre fasaden bjuder boendet på fina och praktiska lägenheter.

Läge

Lägenheterna är ideala för dig som önskar att bo precis vid liften. Det ligger endast ett stenkast från gondolen och busshållplatsen ligger ca. 20 m från huset som tar dig till centrum.

Enkla men funktionella lägenheter

I husets tre lägenheter är det möjlighet för en extrasäng till ett barn på under 10 år. Detta ska ske över telefon. Lägenheterna är trevliga, enkla men funktionella. Alla lägenheter har kabel-TV och de flesta har balkong.

Övrigt

För er som har bil så finns det parkering tillgängligt. Dessutom finns skidförvaring för er skidutrustning.

Trygg på egen hand


Observera att detta boende ingår i vårt koncept ”trygg på egen hand”.

Det betyder att det inte finns guider på skidorten, men du har fortfarande större trygghet än om du bokade på egen hand. Du är innefattad paketreselagen vilket skyddar dig som konsument.

Vi ser naturligtvis till att du får all nödvändig information om din skidresa skickad till din email innan avresa.

Du som reser med ”trygg på egen hand” betalar inte för guideservice vilket gör resan något billigare än resor med inkluderad guideservice.

Ha en trevlig resa!

Avstånd

Avstånd till pist : 50 m

Avstånd till lift: 20 m

Avstånd till centrum : 1000 m

Avstånd till shopping: 100 m

Avstånd till skidbuss: 20 m

Avstånd till skiduthyrning: 100 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

TV Ja

Slutstädning Ja

Kaffemaskin Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Ugn Ja

Kokplatta Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Kökshanddukar Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Skidförvaring: Ja

WiFi: Ja

Kupfner: 4-rumslägenhet (max 8 pers.)

Inrett med 1 sovrum med 3 sovplatser, 1 sovrum med 4 sovplatser, 2 dusch/wc, 1 uppehållsrum med 1 sovplats och ett kök.
Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Spishäll / spisplatta –Diskmaskin – Frys – Mikrovågsugn - Ugn - Kylskåp -Diskhandduk -Handdukar -TV - Vattenkokare -Wi-Fi (kostnadsfritt) 

Kupfner: 4-rumslägenhet (max 9 pers.)

Inrett med 3 sovrum (ett sovrum ligger vid sidan av lägenheten med egen ingång), 2 dusch/wc, och kök/uppehållsrum med 2 sovplatser.
Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin -Spishäll / spisplatta –Diskmaskin – Frys – Mikrovågsugn - Ugn - Kylskåp -Diskhandduk -Handdukar -TV - Vattenkokare -Wi-Fi (kostnadsfritt) 

Jogglerhof: 3-rumslägenhet (max. 4 pers.)

Innehåller två sovrum, dusch/wc och kök/vardagsrum.

Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin -Spishäll / spisplatta –Diskmaskin – Mikrovågsugn - Ugn - Kylskåp -Diskhandduk -Handdukar -TV - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

Jogglerhof: 3-rumslägenhet (max 5 pers.)

Inrett med två sovrum, dusch/wc, och kök/uppehållsrum.
Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin -Spishäll / spisplatta –Diskmaskin – Mikrovågsugn - Ugn - Kylskåp -Diskhandduk -Handdukar -TV - Wi-Fi (kostnadsfritt)  

Jogglerhof: 3-rumslägenhet (max 5 pers.)

Inrett med 3 sovrum, 1 dusch/wc, och kök/uppehållsrum.
Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin -Spishäll / spisplatta –Diskmaskin – Mikrovågsugn - Ugn - Kylskåp -Diskhandduk -Handdukar -TV - Wi-Fi (kostnadsfritt)

AccommodationTypes