Österrike, Zillertal

Lägenhet

Haus Eberharter

Fakta

Om Haus Eberharter

Mysiga stunder, österrikisk charm och gästfrihet – välkomna till Haus Eberharter!

Välkomna till Zillertal och Haus Eberharter! Detta är ett lägenhetskomplex i österrikisk stil med plats till mysiga stunder på din skidsemester.  

Lägenheterna

Lägenheterna blev renoverade 2014 och även om det inte är en lyxlägenhet så är de i bra skick. Det finns två lägenheter på egendomen och det finns en parkeringsplats precis utanför där ni kan parkera om ni har bil.    Lägenheterna har ett fint kök med plats för en god middag efter en lång dag på pisterna. Innan du går igång med middagen kan du njuta av utsikten från den övertäckande terrassen med panoramautsikt över dalen.    

Läget 

Lägenheterna ligger centralt men samtidigt i ett lugnt område. Nära lägenheten finner du skidbuss som tar dig runt i dalen.  

Trygg på egen hand

Observera att detta boende ingår i vårt koncept ”trygg på egen hand”.

Det betyder att det inte finns guider på skidorten, men du har fortfarande större trygghet än om du bokade på egen hand. Du är innefattad paketreselagen vilket skyddar dig som konsument.

Vi ser naturligtvis till att du får all nödvändig information om din skidresa skickad till din email innan avresa.

Du som reser med ”trygg på egen hand” betalar inte för guideservice vilket gör resan något billigare än resor med inkluderad guideservice.
 

Avstånd

Avstånd till pist : 300 m

Avstånd till lift: 200 m

Avstånd till centrum : 200 m

Avstånd till shopping: 200 m

Avstånd till skidbuss: 300 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

TV Ja

Kaffemaskin Ja

Vattenkokare Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Frys Ja

Ugn Ja

Kokplatta Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mikrovågsugn Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Barnsäng: Ja

WiFi: Ja

3-rumslägehet för 4-7 personer

3-rumslägenhet för upp till sju personer. Lägenheten består av två sovrum, ett med dubbelsäng och bäddsoffa och ett med dubbelsäng och våningssäng, ett badrum och separat toalett samt ett allrum med kök.
Dusch & Toalett - TV - WiFi - Ugn - Spishäll/Spisplatta - Mikrovågsugn - Diskmaskin - Kylskåp/frys - Kaffemaskin - Vattenkokare 

3-rumslägenhet för 3-5 personer

3-rumslägenhet för upp till fem personer. Lägenheten består av två sovrum, ett med en enkelsäng och en dubbelsäng och ett med en dubbelsäng, ett badrum med dusch och toalett samt ett allrum med kök.
Dusch & Toalett - TV - WiFi - Ugn - Spishäll/Spisplatta - Mikrovågsugn - Diskmaskin - Kylskåp/frys - Kaffemaskin - Vattenkokare - Balkong

AccommodationTypes