Österrike, Zillertal

Hotell

Hotel Elisabeth

Halvpension

Fakta

Om Hotel Elisabeth

Hotel Elisabeth bjuder på lunga omgivningar och en fin spaavdelning.

Hotell Elisabeth är ett halvpension som ligger bra beläget i Zillertal. Utöver god mat har du även möjlighet att koppla av i hotellets spa-område.

Läge och rummen

Hotellet ligger precis intill kabinbanan i Zillertal som tar dig till skidområdet. Alla rum har Wifi, satellit-TV och badrum där hårtork och badrock finns. Dessutom har alla balkong med en härlig utsikt över bergen.

Hur smakar maten?

På morgnarna bjuds det på en buffé med flera olika valmöjligheter. Till middag serveras ni antingen en 4-rättersmiddag med flera olika rätter att välja mellan eller så är det temakväll med exempelvis buffé.

Spa

Efter en lång dag i backen kan ni ladda batterierna i hotellets spa-avdelning. Det finns både inomhus- och utomhuspool, avslappningsrum, olika typer av duschar, ångbastu, panoramabastu och infraröd bastu. Dessutom kan ni mot betalning sola solarium och ta en massage. Vänligen observera att spa-avdelningen har en åldersgräns på 15 år.

Trygg på egen hand


Observera att detta boende ingår i vårt koncept ”trygg på egen hand”.

Det betyder att det inte finns guider på skidorten, men du har fortfarande större trygghet än om du bokade på egen hand. Du är innefattad paketreselagen vilket skyddar dig som konsument.

Vi ser naturligtvis till att du får all nödvändig information om din skidresa skickad till din email innan avresa.

Du som reser med ”trygg på egen hand” betalar inte för guideservice vilket gör resan något billigare än resor med inkluderad guideservice.

Avstånd

Avstånd till pist : 150 m

Avstånd till lift: 150 m

Avstånd till centrum : 750 m

Avstånd till shopping: 500 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

Safety box Ja

TV Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Badrum Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Faciliteter

Bastu: Ja

Halvpension: Ja

Reception: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

Solterass: Ja

Spelrum: Ja

Visa mer

SwimmingPool: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Ångbastu: Ja

Dubbelrum

De traditionellt inredda rökfria rummen är utrustade med satellit-TV med inbyggd radio, telefon, väckarklocka, dusch eller badkar/toalett, hårtork och kosmetisk spegel och några av dem har balkong. Rummen består av ett sovrum med dubbelsäng. Den genomsnittliga rumstorleken är ca. 20 m².
Sängkläder – Dusch och toalett – Handdukar – TV – Wi-Fi (kostnadsfritt)

Dubbelrum med 1 extrasäng

De traditionellt inredda rökfria rummen är utrustade med satellit-TV med inbyggd radio, telefon, dusch eller bad / toalett, hårtork och kosmetisk spegel och några av dem har balkong. Rummen består av ett sovrum med dubbelsäng och en bäddsoffa. Den genomsnittliga rumstorleken är ca. 20 m².

Sängkläder – Dusch och toalett – Handdukar – TV – Wi-Fi (kostnadsfritt) 

Enkeltrum

De traditionellt inredda rökfria rummen är utrustade med satellit-TV, telefon, radio, väckarklocka, dusch eller badkar/toalett, hårtork och kosmetisk spegel och några av dem har balkong. Rummen består av ett sovrum med en fast enkelsäng. Den genomsnittliga rumstorleken är ca 18 m².
Sängkläder – Dusch och toalett – Handdukar – TV – Wi-Fi (kostnadsfritt)

AccommodationTypes