EUROPAS BÄSTA SKIDDESTINATIONER HAR KORATS …

… OCH DU KAN BESÖKA ALLA – MED OSS PÅ NORTLANDER

På vår hemsida finner du, som bekant, våra 30 favoritdestinationer i Europa. Dessa skiddestinationer har vi valt ut, för att ge dig en härlig upplevelse i Alperna.

Men vilka destinationer är egentligen mest älskade i Europa? Den officiella hemsidan för de bästa skiddestinationerna i Europa, europeanbestdestination.com, har tillsammans med personer runt om i Europa röstat fram de absolut bästa skiddestinationerna för 2018.

I det här blogginlägget kan du läsa om vinnarna … och vi är extra glada över att de 5 topp-placeringarna består av våra destinationer!

[klicka här för att fortsätta…]

Nortlanders SMS – skideals

Nortlanders SMS-SkidealsÄr du fortfarande på jakt efter årets skidresa?

Vill du ha unika sista minuten-erbjudanden?

Om du sitter och nickar just nu, då ska du fortsätta läsa.

Nu lanserar vi vår årliga SMS-tjänst med unika erbjudanden på våra billigaste sista-minuten skidresor.

Allt du behöver göra är att skicka ett SMS med texten: SKI till 72626 för att ta del av de bästa priserna just nu. (Det kostar som ett vanligt SMS)

[klicka här för att fortsätta…]

Därför ska du boka en skidinstruktör till din nästa skidsemester!

Boka en skidinstruktör?

Du kan ju åka skidor. Du har ju inte har fått skidundervisning sedan du var liten. Men vem säger att du är färdiglärd bara för att du kommer fortast ned eller aldrig trillar?

Det finns nästan ingen roligare än att lära sig något nytt eller bli bättre på något enligt mig. Men om du inte håller med, kan du lika gärna sluta läsa nu…

Att åka skidor med en skidinstruktör ger bättre teknik och en smidigare dag, du får även chansen att se skidområdet med helt nya ögon.

Här kommer 5 grunder till varför ett par timmar med en skidinstruktör kommer att lyfta din skidsemester.

En skidinstruktor kan hjalpa dig pa mange vis.

En skidinstruktör kan hjälpa dig på många vis. [klicka här för att fortsätta…]

Tignes – 5 aktiviteter att prova när liftarna har slutat för dagen

Många kallar Tignes för ”Le plus bel espace de ski du monde“, vilket betyder “det vackraste skidområdet i världen”. Och precis här, i det vackraste skidområdet i världen hittar du Val d’Isere og Tignes.

Här finns 300 km pist på upp till 3.456 meters höjd! På denna höjd hittar du nämligen glaciären Grande Motte, där du kan åka skidor året runt.

Sa sag det ut i Tignes i januari 2017.

Så såg det ut i Tignes i januari 2017.

Men alla dagar har sitt slut, och på eftermiddagen när liftarna stänger och solen börjar gå ned, så måste du vända skidorna tillbaka mot byn…

Detta behöver dock inte betyda att du ska tillbaka till hotellet. För bara för att liftarna har gjort sitt för dagen, så betyder det inte att du är färdig!

För det finns så mycket mer du kan göra här än att “bara” åka skidor! [klicka här för att fortsätta…]