Österrike

Upplev Österrike i vinter Vintersemester i de österrikiska Alperna

Skidresor till Österrike - många svenskars favorit

Med hundratals skidområden utspritt över hela landet, och med en passion för skidsporten, är Österrike det naturliga valet för många.

Nyckelord som kännetecknar skidåkning i Österrike är stora skidområden, stort urval av boenden, välkomnande stämning samt givetvis deras after ski.

Vi har ett brett utbud av inkvarteringsmöjligheter, från den billiga skidresan till exklusiva lägenheter och hotell i St. Anton och Ischgl.

Snösäkert, modernt och barnvänligt

Österrikarna har under de senaste åren investerat miljarder i skidområden, infrastruktur och hotell/lägenheter.

Några menar att det är tal om rena kapplöpningen i utvecklingen och byggandet av nya liftar som ska bidra än mer till att göra Österrike till gästernas favorit på skidresor.

 

Så oavsett om det är tal om snökanoner, moderna express stolliftar eller moderna barnliftar är Österrike med framme i den absoluta superligan. Vi framhäver gärna de familjevänliga destinationerna Bad Gastein, Wagrain, Zell am Ziller, Saalbach, och Mayrhofen, där vi även kan erbjuda skandinavisk skidskola.

Österrike är världsmästare i afterski

En skidresor i Österrike betyder för många även afterski, allsång och skratt när eftermiddagssolen skiner över de många trevliga terrasserna och välkända schirmbars. Av alla de populära afterskiområderna är St. Anton, Ischgl, Sölden och Saalbach värt att nämnas

Våra Skidorter i de österrikiska Alperna

Resetiips Österrike

Österrike

Reseförslag till Österrike

Fyll gärna i formuläret så hjälper vi dig så snart vi kan!