Korta skidresor

Korta skidresor med Nortlander Åk på en kort skidsemester till Alperna

Vill du komma iväg på en skidsemester i år men har få semesterdagar kvar? Eller har du en klämdag som du kan använda till en miniresa i skidåkningens tecken?

Oavsett varför du vill åka på en kortare skidresa så har vi alternativet till dig. Nortlanders weekend och kortresor till Alperna gör det nämligen billigt och enkelt att vara spontan och få lusten till att klämma in en liten extra skidsemester i vinter.

Våra korta skidresor som sträcker sig över en halv vecka är särskilt populära då du får hela tre dagars skidåkning i några av de bästa skidorterna i Alperna utan att behöva ta ledigt från jobbet en hel vecka.

Du väljer själv om du vill åka på en kort skidsemester till antingen de franska eller de österrikiska Alperna och du kan välja mellan flera tidsintervaller.

Boka in en prisvärd kortresa och sätt en guldkant på tillvaron i ett par dagar i vinter. 

När du väljer en kortare skidresa får du:

  • Flyg från Kastrup
  • Boende på ett av våra hotell
  • 3 dagars skidåkning
  • De bästa skidorterna i Alperna
  • Klassisk afterski
  • Billigare alternativ än en hel vecka

I Frankrike kan du åka till följande destinationer: 

I Österrike kan du åka till följande destinationer:

Till Ischgl, Sölden och St. Anton gäller kortresorna tisdag-lördag eller lördag-tisdag. I Frankrike och de resterande destinationerna i Österrike är det avresa onsdag-lördag eller lördag-onsdag.

Vill du ha hjälp att hitta en kortresa?

Vi vill gärna hjälpa dig från start till slut, oavsett om det gäller en kort skidresa med grabbarna, tjejkompisarna eller en romantisk get-away för de nyförälskade skidentusiasterna. 

Antingen kan du fylla i formuläret längst ned på sidan eller slå oss en signal på 040 - 664 70 80.

Obs: Alla våra kortresor flyger ut från Kastrup. Vill du flyga från Arlanda eller Landvetter går det bra att boka endast resa utan flyg, så väljer du själv om du vill ta bilen ned eller hitta en reguljär flygbiljett. Liftkort och guideservice ingår givetvis även om du endast bokat en resa utan transport.

 

Reseförslag Obertauern

Reseförslag Ischgl

Reseförslag St. Anton

Reseförslag Val d'Isère

Reseförslag Val Thorens

Reseförslag Alpe d'Huez

Reseförslag Tignes

Reseförslag La Rosiére

Få ett reseförslag

OBS! Vi har endast korta reseveckor med flyg från Kastrup.