Korta skidresor

Korta skidresor med Nortlander Åk på en kort skidsemester till Alperna

Vill du komma iväg på en skidsemester i år men har få semesterdagar kvar? Eller har du en klämdag som du kan använda till en miniresa i skidåkningens tecken?

Oavsett varför du vill åka på en kortare skidresa så har vi alternativet till dig. Nortlanders weekend och kortresor till Alperna gör det nämligen billigt och enkelt att vara spontan och få lusten till att klämma in en liten extra skidsemester i vinter.

Våra korta skidresor som sträcker sig över en halv vecka är särskilt populära då du får hela tre dagars skidåkning i några av de bästa skidorterna i Alperna utan att behöva ta ledigt från jobbet en hel vecka.

Till Ischgl, Sölden och St. Anton gäller kortresorna tisdag - lördag eller lördag - tisdag. I Frankrike och resterande skidorter i Österrike är det avresa onsdag - lördag eller lördag - onsdag.

Filtrera din skidresa
Transport
Kategori
Välj ankomstdatum

I Österrike kan du åka till följande destinationer:

I Frankrike kan du åka till följande destinationer: 

När du väljer en kortare skidresa får du:

  • Flyg från Kastrup
  • Boende på ett av våra hotell
  • 3 dagars skidåkning
  • De bästa skidorterna i Alperna
  • Klassisk afterski
  • Billigare alternativ än en hel vecka

I vår artikel "därför ska du välja en kortresa" hittar du fler fördelar.

Läs artikeln här

Vill du ha hjälp att hitta en kortresa?

Vi vill gärna hjälpa dig från start till slut, oavsett om det gäller en kort skidresa med grabbarna, tjejkompisarna eller en romantisk get-away för de nyförälskade skidentusiasterna. 

Antingen kan du fylla i formuläret längst ned på sidan eller slå oss en signal på 040 - 664 70 80.

Obs: Alla våra kortresor flyger ut från Kastrup. Vill du flyga från Arlanda eller Landvetter går det bra att boka endast resa utan flyg, så väljer du själv om du vill ta bilen ned eller hitta en reguljär flygbiljett. Liftkort och guideservice ingår givetvis även om du endast bokat en resa utan transport.

 

Få ett reseförslag

OBS! Vi har endast korta reseveckor med flyg från Kastrup.