Boka tidigt och ha full ångerrätt på din skidresa 

Hos oss får du prisgaranti

Prisgaranti på alla skidresor

Det är med stor glädje som jag, i spetsen för en av skandinaviens största skidresearrangörer, kan ge dig prisgaranti på alla våra skidresor. Ditt stöd ska nämligen komma dig till godo. Det är därför bara naturligt att vi, med vår växande inköpsvolym hos våra leverantörer, låter priserna falla till fördel för dig.

Jag kan därför garantera dig Sveriges bästa priser på skidresor. Det betyder med andra ord att du inte kan köpa samma skidresa billigare hos någon annan svensk skidresearrangör än hos oss.

Skulle du mot förmodan ändå hitta en identisk resa (samma transportform, avgång, hotell och tjänster) under samma period hos en annan svensk arrangör men till ett lägre pris än angivet på vår hemsida, så sänker jag självklart priset  till samma nivå.

Totalpriser – allt är inkluderat i de priser du ser på nortlander.se

Jag vill gärna slå ett slag för vårt koncept ”Totalpriser”. Det är nämligen viktigt att du är uppmärksam på att Nortlander Skitours inkluderar alla kända och obligatoriska utgifter i våra priser. Det betyder att i ditt pris ingår alla skatter, avgifter, flygplatsskatter, busstransfer till och från flygplatsen samt att vi är medlem av rejsegarantifonden så länge du köper en paketresa inkl. flyg.

Slutrengöring, lakan och/eller handdukar ingår också i priset om detta är ett obligatoriskt tillägg.

Villkor

Prisgarantin gäller fram till 1/12 2019 och omfattar endast officiella priser, dvs inte rabatterade produkter, gruppavtal, sista minuten priser eller liknande.

Valutagaranti

Alla priser är dagspriser baserade på dagsaktuella växelkurser. När anmälningsavgiften på resan har betalats, ger Nortlander valutagaranti. Förändringar i växelkursen ger därför inte Nortlander Ski-Tours rätt att höja resans pris. På samma sätt frånsäger sig kunden rätten till att erhålla nedsättning av resans pris vid förändringar i växelkursen.

Jag vill med dessa ord önska er en riktigt härlig sommar och jag hoppas att vi ses i snön till vintern!

 

Med vänliga hälsningar
Rickard Pettersson / Sales Manager
Nortlander Skitours