Filtrera din skidresa
Välj längd på semesterresa
Transport
Välj antal resenärer per rum
Välj ankomstdatum

Skriv upp dig på "sista minuten"-listan och få erbjudanden via mail!

Erbjudanden på skidresor Åk till Alperna på en billig skidsemester

Det må vara en skidresa med rabatt eller erbjudande men ingen tummar på kvaliteten och servicen på skidresan. Den är alltid densamma hos Nortlander - även när det gäller skidresor bokade genom erbjudande.

Möjligheterna är många när skidresan ska planeras och det kan vara svårt att klura ut var, när och hur du får den maximala skidresan för så lite pengar som möjligt. Sista minuten-resor och skidresor på erbjudande ger en djungel av alpresor som du behöver leta dig igenom för att hitta resan som passar dig bäst och som även är snäll mot din plånbok.

Vi vill göra det enkelt för dig att njuta av Alpernas fantastiska skidåkning och har samlat våra erbjudanden på ett och samma ställe till våra skidorter i Frankrike, Österrike och Italien - så att du kan få den skidsemester som du drömmer om.

SE ALLA ERBJUDANDEN

Erbjudanden till Frankrike

Hitta ett erbjudande på din nästa skidresa till snösäkra Frankrike med flera högt belägna skidorter. God mat, många soltimmar och hög klass både i orterna och backarna är vad de franska Alperna bjuder på. Hitta ett erbjudande på din nästa skidresa till Frankrike, lyssna på det vackra franska språket och njut av ett glas rosé med snötäckta alptoppar som utsikt.

Besök en av våra franska skidorter: Alpe d’Huez, Les Arcs, Les Deux Alpes, Les Menuires, Tignes, Val d’Isère eller Val Thorens. Om du önskar hitta ett erbjudande på en skidresa till en specifik skidort kan du enkelt välja det i sökfältet längst upp på sidan.

SE ERBJUDANDEN TILL FRANKRIKE

Erbjudanden till Österrike

Klassiska Salzburgområdet eller välkända “Tirolen”? Österrike erbjuder flera skidåkningsmöjligheter i stora delar av landet. Hitta din skidresa på erbjudande till de österrikiska Alperna och ta chansen att ta tåget på alpresan.

I Salzburg hittar du skidorterna Bad Gastein, Obertauern, Saalbach-Hinterglemm, Schladming, Wagrain och Zell am See-Kaprun. Åker du hellre till Tirol hittar du skidorterna Ischgl, Mayrhofen, St. Anton, Sölden eller Zell am Ziller här.

Är det till Österrike som årets skidresa ska gå till så kan du hitta ett erbjudande på din nästa skidresa till någon av våra 11 skidorter i de österrikiska Alperna.

SE ERBJUDANDEN TILL ÖSTERRIKE

Erbjudanden till Italien

Ciao bella Italia! I Italien är bara allt lite vassare och skidåkningen är inget undantag. Breda pister som du kan glida ned för i fantastiska skidområden samtidigt som du njuter av utsikten över Alperna. Dessutom håller du väl med om att läcker pizza och pasta i överflöd är svårt att säga nej till? Hitta ett erbjudande på din nästa skidresa till Italien och skapa nya skidminnen på din alpresa i Italien.

Hitta en skidresa på erbjudande till en av våra fantastiska skidorter i Italien: Canazei, Cervinia, Champoluc, Livigno, Passo Tonale, Sauze d’Oulx eller Sestriere.

SE ERBJUDANDEN TILL ITALIEN

Erbjudanden på skidresan oavsett transport

Tåg, flyg, buss eller egen transport? Vad du än väljer finns det en skidort i Alperna som väntar på dig. För att enkelt göra en sökning efter ett erbjudande på din nästa skidresa kan du sortera efter transport i sökfältet längst upp på denna sida. Spelar det ingen roll om det är en tågresa, bussresa, flygresa eller resa med egen transport till Alperna kan du även välja alla transporter som alternativ i sökfältet.

Även om det är en resa till bra pris är det inget som påverkar servicen och kvaliteten. Den är alltid densamma och det görs ingen skillnad på när eller hur du bokar din resa. Alla våra gäster kan förvänta sig samma höga servicenivå från våra guider, hotellpersonal och resterande medarbetare.

SE ERBJUDANDEN MED FLYG FRÅN KASTRUP

SE ERBJUDANDEN MED FLYG FRÅN ARLANDA

SE ERBJUDANDEN MED FLYG FRÅN LANDVETTER

SE ERBJUDANDEN MED TÅG

SE ERBJUDANDEN MED BUSS

SE ERBJUDANDEN MED EGEN TRANSPORT

Välj närmsta flygplats

Om du redan är uppskriven på vår "sista minuten"-lista och vill få ännu bättre erbjudanden så kan du enkelt fylla i din mailadress och välja din närmsta flygplats nedan.

Få ett reseförslag