Filtrera din skidresa
Välj längd på semesterresa
Transport
Kategori
Välj ankomstdatum

Billiga skidresor "Sista minuten"-skidresa för alla!

Har du inte fått ihop planering med skidresa i år - men nu har det dykt upp en lucka? Eller har längtan ner till snön och Alperna blivit allt för svår att motstå? Fynda en sista minuten skidresa!

Om du har möjlighet att resa sydpå med kort varsel kan köpa din skidresa i sista sekund och göra ordentliga fynd. Det finns ett gäng skidentusiaster som har en resväska eller ryggsäck packad och klar för att kunna ta sig ut till flygplatsen på noll sekunder. Du behöver dock inte tillhöra den extrema typen för att lyckas fynda en bra sista-minuten resa. Anmäl dig till vår sista minuten klubb och få de bästa erbjudanden direkt i din inkorg. Sedan behöver du bara hålla koll där, vara snabb och lägga vantarna på resan du gillar. 

Fyra anledningar till att boka en sista minuten skidresa

1. Du kan spara massvis med pengar 

Det kommer kanske inte som en stor överraskning, men du kan spara rejält med pengar genom att resa på en sista minuten skidsemester. Du som är ute efter en sista-minuten ska dock tänka på att vara snabb när du hittat något du tycker om. Det är ofta många som jagar efter dessa erbjudanden!

2. Spontanitet är befriande 

De flesta av oss är vanemänniskor och gör ungefär detsamma varje dag. Ibland är det otroligt befriande att bryta dessa rutiner och bara kasta sig ut i något annat, och vad är då bättre att kasta sig ut i än pisten?

Att göra något som du inte brukar göra, behöver inte betyda att det är något dåligt. Spontanitet kan vara rätt befriande och ge dig underbara upplevelser som du inte räknade med att få! 

3. Vi har en bra bredd på erbjudanden

En fördom kring sista minuten resor är att det bara finns tråkiga resmål och hotell kvar. 

Detta stämmer givetvis inte, vi erbjuder bara skidresor till noga utvalda resmål med härlig skidåkning, så tråkiga resmål behöver du inte vara bekymrad över att hamna på. 

När det kommer till hotell är det givetvis så att de mest populära hotellen bokas först, men med det sagt är variation stor på hotellen på sista minuten resorna och du kan hamna på ett riktigt drömboende. 

4. Du behöver inte gå och vänta och bli rastlös

När du bokar en skidresa i riktigt god tid är det en väldig lång väntan innan du äntligen får ge dig ut i skidbackarna. Fördelen med att boka en sista minuten resa är att du då inte behöver vänta alls länge på att få njuta av pisterna. Resan är ju precis runt hörnet! 

Billiga skidresor med sista minuten till Österrike

Är du på förhand helt säker på att din nästa skidresa ska gå till de österrikiska Alperna? Oavsett om det är Tyrol eller Salzburgerregionen som lockar så har vi en sista minuten skidresa för dig. På vår erbjudandesida kan du filtrera på det land och de skidorter som du helst vill till och se vad som finns. 

Bland resultaten på din sökning kan du hitta sista minuten resor till våra skidorter i Österrike. Bland annat till populära Bad Gastein, St. Anton och Ischgl, såväl som till familjevänliga Wagrain och Obertauern

Sista minuten skidresa till Frankrike

Om det är La Belle France som lockar fram skidåkningsbegäret kan vi absolut förstå dig. Frankrikes skidorter är helt fantastiska! Precis som ovan med Österrike kan du sortera fram prissänkta skidresor till Frankrike och dess skidorter på vår erbjudandesida

Är det billiga skidresor till exempelvis namnkunniga skidorter såsom Val d'Isère och Val Thorens du letar efter kan du filtrera dem specifikt. 

Res billigt till Italien med sista minuten

I Italien smakar det mesta gott och här väntar massvis av sol, snö och enastående skidåkning. De perfekt pistade och härligt breda pisterna tilltalar många glada semesterfirare. 

Om du är på utkik efter en bra sista minuten resa så har vi det du letar efter. Du hittar alla våra prissänkta resor till Italien på vår erbjudandesida. Orientera dig runt och fynda en resa till exempelvis Canazei, Cervinia, Passo Tonale eller Livigno

Kom till Alperna på en sista minuten skidresa

Service och kvaliteten görs det ingen skillnad på när du än bokar din resa. Alla våra gäster kan förvänta sig samma höga servicenivå från våra guider, hotellpersonal och resterande medarbetare. 

En skidresa med Nortlander är alltid med guldkant!

Mängder av erbjudanden på sista minuten resor

Som du kan se så finns det inte många anledningar till att inte resa på en sista minuten skidresa. 

Du får rejält med rabatt om du är snabb och lägger skidvantarna på en av våra platser. Men skynda dig, för det är hårt tryck. 

Vårt bästa tips på att anmäla sig till vår sista minuten klubb, där medlemmarna får våra sista minuten erbjudanden i sin inkorg innan de offentliggörs på hemsidan. Anmäl dig till sista minuten klubben och var först i kön. 

Hoppas att vi ses i Alperna!

Få ett reseförslag