St. Anton

Faktabox

347 km pister

97 liftar

144 kmBlå pister
147 kmRöda pister
56 kmSvarta pister

St. Anton

Byns höjd 1304 m

Högsta skidåkning 2811 m

Liftkapacitet 120000 per/t

Off-pist Ja

Längsta nedfart 14 km

Fun-parkJa

Skidåkning

Barn

Nybörjare

Erfarna

Experter

Off-pist

Snowboard

Byn

Charm

After-ski

Shopping

Matställen

Webcam

Skicenter

Galzig Bergstation

Gampen

Rendl

Skidresor till St. Anton

St. Anton - en legendarisk skidort

Vi är stolta över att kunna presentera skidresor till St. Anton ännu en gång och vi är stolta över det program vi har samlat ihop för denna underbara destination. Ramarna finns här, nu skall de bara fyllas ut med glada semesterminnen.

Sankt Anton, Stanton eller bara Anton. Kärt barn har många namn och om du gillar Österrike kommer du att älska skidresor till St Anton.

Här finner du inte bara ett av världens mest eftertraktade skidområde utan också afterski, som du aldrig upplevt den förr. Det är nästan omöjligt att tänka på skidsemester i Österrike, utan att tänka på St. Anton. Det finns ingen annan skidby som omfamnar en så bred målgrupp, som en skidresa till St Anton.

5 snabba om St. Anton

  • Storslagen afterski
  • Riktigt bra puderåkning
  • Varierad skidåkning
  • Livlig by 
  • Plats för hela familjen

Läs mer om St. Anton här 

 

Hotellkarta

AccommodationTypes

Skidsemester till St. Anton

Skidresor och skidsemester i St Anton

I St Anton finns fantastiska offpistmöjligheter, spa & wellness, lyxhotell, femstjärniga restauranger, ett sprudlande nattliv samt de gemytliga och lugna omgivningar bortom gågatans festligheter, som även gör det möjligt för barnfamiljen att njuta av denna pärla mitt i Arlbergområdet.

Upptäck pist- och offpiståkning i skidområdet i Sankt Anton

St. Anton är utan tvekan Österrikes legendariska tungviktare. Skidområdet var värd för det alpina VM år 2001. Skidresor till St Anton innebär 280 kilometer på ett och samma liftkort. Det stora skidområdet täcker in byarna, Lech, Zürs, St. Christoph och självklart St. Anton, och hänger ihop i ett effektivt och logiskt lift- och buss-system. Utanför de 280 kilometerna av preparerade pister, hittar du ett sant offpist mecka, missa inte offpiståkning i Stuben och den omtalade Langenskogen!

Skidresa till St Anton är en favorit bland duktiga skidåkare, inte så konstigt med det stora utbudet av pist- och offpiståkning! Liftarna tar dig ända till toppen där bara opreparerade pister av pudersnö finns - ren njutning!

Lägenheter och hotell i St Anton - boende som passar alla

Boende i St Anton består av allt från fina lyxiga hotell och mysiga chalet lägenheter i centrum till mer enklare lägenheter och hotell i bydelen Nasserein. Här finns alltså både klassiska, men också nyare design hotell, som ligger sida vid sida på den charmiga gågatan. 

Skidresor med barn i Sankt Anton

St Anton har ett stort skidområde med ett brett utbud av åkning. I den lokala skidskolan kan barnen träna sin skidåkning. Skidresor till St Anton med barn passa ypperligt om barnen åkt skidor tidigare. För lite lugnare boende rekommenderar vi våra boende på hotell och i lägenheter en bit bort från gågatan i byns centrum

Skidskola i St Anton? Slipa på skidåkningen

Vi arbetar tillsammans med de lokalt ledande skidskolorna med kvalitetsundervisning på hög nivå. Den lokala skidskolan har massor av kunniga skidinstruktörer som kan förbereda dig inför utmaningarna på pisterna.

After Ski och nattklubbar i St Anton

Skidresor till St. Anton passar alla, inte minst dig som är riktigt festsugen! St. Anton blir med all rätt kallad för afterskins vagga och man hittar här ett nästan överdådigt festligt utbud av afterski uppe I backen såväl som nere i byn. Här tillgodoses allas behov oavsett om du vill ha live musik i gemytliga omgivningar, pjäxdans på borden till DJ Ötzi eller internationella hits med alla ungdomarna. Festen passar, liksom byn, alla! Men vad du än gör, missa inte ställen som Mooserwirt, Postkeller eller Krazy Kanguruh!

Restauranger i St Anton

Skidresor i St. Anton bjuder på kulinariska upplevelser i särklass. Här finns ett brett utbud av nationella och internationella restauranger. Vill du ha en god schnitzel, rekommenderar vi att ni ställer in skidorna mot de exklusiva skidbyarna Lech och Zürs. Utöver de pälsklädda damerna med stora solglasögon bjuder detta område på gemytliga små ställen uppe i backen, där du snabbt hittar en plats i solen. I St. Anton står det välsorterade utbudet av restauranger på allt från "Hamurger-hak" där du får en burgare för 5 euro, till La Hacienda, som serverar utsökta härligheter i lyxig miljö. På skidresan i St Anton behöver du inte gå hungrig!

Skidresor till St. Anton

Vill du ha ett kostnadsfritt reseförslag?

Fyll gärna i formuläret så hjälper vi dig så snart vi kan!