Få ett reseförslag

Fyll i dina önskemål till nästa vinter! Trygghet att boka en resa

Trygghet att boka med oss

Eftersom vi lever med reserestriktioner vill vi försäkra oss om att du känner dig helt trygg med att boka en skidresa med oss.

Ett köp hos oss innebär att du kan använda dig av paketreselagen om något skulle inträffa. Denna lag kan inte tillämpas om man på egen hand sätter ihop sin resa.

Nortlander är medlem av Rejsegarantifonden

Vi är även sedan flera år tillbaka medlem av Rejsegarantifonden vilket ger dig en extra säkerhet när du reser på semester genom oss. 

Det innebär att vi som researrangör i händelse av konkurs ställt garanti för att du får full återbetalning av din resa hos rejsegarantifonden. 

 

Vintern 2024/2025 - reseförslag på din nästa skidresa

Alperna väntar på dig!

Redan nu kan du med gott samvete börja drömma om vita alptoppar, förstklassig skidåkning och enastående upplevelser i Alperna!

Fördelar inför skidsäsongen om du bokar din resa med oss:

  • Ditt köp faller under paketreselagen
  • Vi är medlemmar av den danska resegarantifonden
  • Du har ett stort urval av hotell & lägenheter på ett och samma ställe
  • Du ska endast betala anmälningsavgiften nu - slutbetalningen kan du vänta med tills 60 dagar före avresa

Service med ett leende

Såhär säger våra gäster:

"Personlig service redan innan jag bokat, bra tips och synpunkter. Denna vinter har jag gjort två skidresor. En med annan arrangör och en med Nortlander. Nästa säsong blir det två resor med Nortlander!"

 - Maria Olsson, Trustpilot

"Otroligt bra bemötande och tips på ett fantastiskt hotell i obertauern under vår bröllopsresa. Längtar till att kunna återvända."

 - Anny Säfström, Trustpilot

"Ischgl januari 2022: En utomordentligt fin och härlig vecka. Personal, service, mat, hotell o skidort var 5-stjärnig. Hotel Sylvia, kanon! Åk hit... Ska återvända igen, varit här för många säsonger sedan. Bara blivit bättre, charmig by och härlig skidåkning. Finns allt!"

 - Mikael Ahlberg, Trustpilot

"Fantastisk skidresa till franska Alperna. Vi kontaktade Nortlander per telefon och bokade. Allt fungerade bra och hotellet var barnvänligt. Nära till liftarna och smidigt med direktflyg. Rekommenderar resebyrån verkligen."

 - Lina Nielsen, Trustpilot

"Från bokning till hemkomst fungerade allt lika bra som vanligt. Otrolig servicenivå, trevligt bemötande och boende som motsvarar det som man ser på hemsidan. Har åkt med Nortlander i flera år och utifrån våra fantastiska upplevelser blir det fler. Närvaro, kundfokus och ödmjukhet är de tre pelarna hos Nortlander."

 - Åsa Olsson, Trustpilot

Visste du att det i genomsnitt tar 28 dagar från tanke till handling att beställa en skidresa. Låt oss göra den processen snabbare för dig.

Vi har mer än 30 års erfarenhet av att arrangera skidresor till Frankrike, Österrike och Italien - och vi har ett stort urval av hotell och lägenheter att välja mellan.

Det tar dig 2 minuter att fylla i formuläret - resten sköter vi!

Kom ihåg! Ju mer vi får veta från dig desto lättare har vi att hitta de bästa och mest relevanta alternativen.

Vi ser fram emot att höra från dig.

// Team Nortlander