Få ett reseförslag

Fyll i dina önskemål till nästa vinter! Trygghet att boka en resa

Trygghet att boka med oss

Eftersom vi lever med reserestriktioner vill vi försäkra oss om att du känner dig helt trygg med att boka en skidresa med oss.

Ett köp hos oss innebär att du kan använda dig av paketreselagen om något skulle inträffa. Denna lag kan inte tillämpas om man på egen hand sätter ihop sin resa.

Nortlander är medlem av Rejsegarantifonden

Vi är även sedan flera år tillbaka medlem av Rejsegarantifonden vilket ger dig en extra säkerhet när du reser på semester genom oss. 

Det innebär att vi som researrangör i händelse av konkurs ställt garanti för att du får full återbetalning av din resa hos rejsegarantifonden. 

 

Vintern 2022/2023 - reseförslag på din nästa skidresa

Alperna väntar på dig!

Redan nu kan du med gott samvete börja drömma om vita alptoppar, förstklassig skidåkning och enastående upplevelser i Alperna!

Fördelar inför skidsäsongen om du bokar din resa med oss:

  • Ditt köp faller under paketreselagen
  • Vi är medlemmar av den danska resegarantifonden
  • Du har ett stort urval av hotell & lägenheter på ett och samma ställe
  • Du ska endast betala anmälningsavgiften nu - slutbetalningen kan du vänta med tills 60 dagar före avresa

På Nortlanders skidresor inför vintern 2023/2024 har du öppet köp till den 1 september 2023 så du kan tryggt boka nästa vinters skidresa redan idag. Skulle du ångra dig får du alltså alla pengarna tillbaka.

Service med ett leende

Såhär säger våra gäster:

"Normalt brukar vi hitta/beställa hela vår resa med boende, transport m.m själva - för på det sättet vet man att man har koll på detaljerna. Men i år skulle det bara vara "lätt", och därför valde vi en paketresa med Nortlander. Redan vid den inledande kontakten via mail med Nortlanders kontor, upplevde vi ett professionellt bemötande och ett genuint intresse att hitta den exakta resa som passade våra behov."

 - Christian Rosenkvist, Trustpilot

Din trygghet för en god upplevelse:

  • 8 av 10 möjliga på Trustpilot
  • Skandinaviens största utbud av skidresor

Visste du att det, i genomsnitt, tar 28 dagar från tanke till handling att beställa en skidresa. Låt oss göra den processen snabbare för dig.

Fyll i formuläret här och få:

  • Snabb och professionell service
  • Svar inom 24 timmar
  • 3 konkreta erbjudanden

Låt oss göra det hårda arbetet för dig!

Vi har mer än 30 års erfarenhet av att arrangera skidresor till Frankrike, Österrike och Italien - och vi har ett stort urval av hotell och lägenheter att välja mellan.

Det tar dig 2 minuter att fylla i formuläret - resten sköter vi!

Kom ihåg! Ju fler upplysningar vi får från dig, desto lättare har vi att hitta de bästa och mest relevanta alternativen.

Vi ser fram emot att höra från dig.

// Team Nortlander