Heart Hotels

Hotell med vår personal Heart Hotels i Alperna

Vill du ha en smidig och härlig skidsemester? Värdesätter du en skidresa där allt är genomtänkt för att du ska kunna slappna av, känna dig trygg och bara njuta av din semester? Då har du kommit rätt!

Nortlander är nu en del av Travelheart Family och vi har i samband med detta ändrat namn på våra egna hotell till Heart Hotels. Våra Heart Hotels i Österrike är perfekta för familjen, företaget, vännerna, kärleksparet eller för dig som helt enkelt bara vill slappna av på din nästa skidresa!

Heart Hotels står för samma kärnvärden som tidigare med fokus på närhet till gästerna. Här möts du alltid av trevliga, välkomnande hotellchefer och personal som alla är svenska, danska eller norska. När du kliver in genom dörren känns det som att komma hem till vänner.

Koppla av & njut i gott sällskap

På alla våra hotell finns goda möjligheter till att koppla av efter en lång dag fylld med härlig skidåkning. Det finns trevliga lounger där du kan sjunka ner i en skön fåtölj och spela en runda sällskapsspel.

Några av våra hotell erbjuder även wellness-områden där du kan mjuka upp de ömma skidåkarmusklerna. Om du gärna bor på ett hotell med pool så bör du spana in Heart Hotel Aurora i Obertauern eller Heart Hotel Grischuna i St. Anton.

Våra Heart Hotels är för dig som ...

 • … vill få mycket för pengarna
 • … vill få service utöver det vanliga
 • … vill bo på bästa läge nära skidåkningen
 • … vill äta god mat på skidsemestern
 • … vill koppla av & njuta av semestern

På våra Heart Hotels får du dessutom ...

 • … gratis WiFi
 • … hemtrevlig stämning
 • … skandinavisk serviceinriktad personal
 • … träffa andra skandinaviska skidåkare
 • … en rejäl frukostbuffé varje morgon
 • … en 3-rätters kvällsmeny på våra hotell med halvpension
 • … en barnvänlig meny på våra hotell med halvpension

Flyg från Arlanda till våra Heart Hotels

Flyg från Landvetter till våra Heart Hotels

Flyg från Kastrup till våra Heart Hotels

Ta tåget till våra Heart Hotels

Heart Hotels

VÅRA HEART HOTELS

Feels like home, away from home Skandinavisk personal & nära skidåkningen

Skandinavisk service & personal

På våra Heart Hotels träffar du vår skandinaviska personal som gärna hjälper dig på ett språk som du förstår. Genom Heart Hotels anställer vi vår egen personal – allt från hotellchefer och hotellpersonal till kockar och vaktmästare. På så sätt skapar vi närhet till gästerna och kan ge en service utöver det vanliga.

Inför varje vinter anställer vi mängder av unga svenskar, danskar och norrmän som brinner för service och vill iväg på en skidsäsong med allt vad det innebär. Vi och våra hotellchefer gör allt vi kan för att vår unga personal ska kunna ge våra gäster den bästa servicen – alltid med ett leende på läpparna.

Redan när du stiger in på hotellet möts du av leenden från vår personal som står redo att se till så att du kan njuta av semestern. Vår glada skandinaviska personal finns där för dig under hela vistelsen och ser till så att du får bra service vid incheckning, under måltiderna, vid utcheckning och naturligtvis om du har några frågor eller funderingar vid andra tillfällen under vistelsen.

Perfekt läge nära skidåkningen

Våra hotell ligger alltid nära pist och lift. De ligger alltså alla nära skidåkningen så att du kan ta dig smidigt till pisterna och komma igång med dagens åkning. Vi har gjort allt för att du ska kunna koppla av och njuta maximalt av din semester. Här ska du kunna känna dig som hemma och alltid veta att vi tar hand om dig!

Konceptet hos Heart Hotels är enkelt: vi fixar det mesta så att du kan njuta av din skidsemester. Enklare än så blir det inte!

Hotel Le Chamois i Alpe d’Huez

Hotel Le Chamois drivs av Signe, Jacob och deras två barn. Det är inte ett av våra Heart Hotels men drivs utifrån samma idé, nämligen att se till så att det känns som du är på besök hos en skidfamilj som gör allt för att du ska ha en härlig skidsemester. Hotellet ligger även det nära skidåkningen, har dansk personal, duktiga kockar och våra guider tittar såklart också förbi.

Flyg från Arlanda till våra Heart Hotels

Flyg från Landvetter till våra Heart Hotels

Flyg från Kastrup till våra Heart Hotels

Ta tåget till våra Heart Hotels

Måltider på Heart Hotels Ta med Skandinavien till Alperna

Riktigt god skidåkarmat

På Heart Hotels tar vi hand om det mesta så att du ska ha tid att fokusera på skidåkningen och att umgås med ditt härliga resesällskap. Här får du både välsmakande måltider, avkoppling och perfekt läge.

Restaurangerna på hotellen drivs av vår personal. Vi lägger stor fokus på maten som är en viktig del av skidsemestern enligt oss - både för att orka med all skidåkning och för att njuta av härligt goda måltider tillsammans.

Varje morgon dukas det upp en rejäl frukostbuffé där det finns något för alla. Här hittar du bland annat olika typer av bröd, pålägg, frukt & grönt, ägg, juice, yoghurt med toppings och croissanter.

På våra Heart Hotels med halvpension kan du efter en lång dag i backarna njuta av en smakfull, nyttig och näringsrik middag som våra skandinaviska kockar har lagat. På alla våra hotell serveras en välkomponerad och smaklig trerättersmeny. Till barnen finns det en barnvänlig meny så att både de stora och små magarna kan bli nöjda.

På ankomstdagen kan se fram emot en enkel och mättande varmrätt kl. 18:00-20:00, antingen från en buffé eller serverad på en tallrik. Ankommer du senare på kvällen får du på en macka fram till kl. 22:30.

Allergier & matpreferenser

På våra Heart Hotels kan vi garantera dig en god meny även om du är allergisk mot gluten, nötter, mjölk eller laktos samt om du är vegetarian, vegan eller pescetarian.

För dig som är mjölkallergiker, laktosintolerant, vegan, vegetarian eller pescetarian serveras vår vegetariska meny som är helt vegansk.

För att vi ska kunna tillmötesgå vegetariskt alternativ eller anpassa vår meny vid eventuell allergi ska detta informeras om vid bokning av resan. Var uppmärksam på att om vegetarisk eller specialkost önskas kommer det vara gällande under skidresans alla middagar på hotellet.

Om du har någon annan allergi eller matpreferens än ovan nämnda så är du välkommen att kontakta oss på info@nortlander.se så undersöker vi möjligheterna för specialkost närmare.

Kända & lokala viner

Missa inte heller möjligheten att utforska restaurangernas noga utvalda vinsortiment - ett perfekt sätt att unna dig lite extra på skidsemestern. Majoriteten av de valda vinerna på menyn kommer från kända vinområden och vi strävar efter att erbjuda ett par lokala alternativ. Således finns det goda möjligheter för den nyfikna och vinintresserade gästen att prova de unika vinerna som är sällsynta därhemma.

Varje kväll erbjuds passande viner till dagens meny som presenteras av vår glada personal så om du är osäker på vilket vin du ska välja finns det alltid ett säkert kort att gå på.

Det serveras naturligtvis även andra typer av drycker till och efter maten – bland annat vatten, bubbelvatten, öl i dess olika former, läsk, kaffe och varm choklad.

Varmt välkommen till ett av våra egna Heart Hotels – vi hoppas att du kommer att trivas!

Heart Hotels

Få ett reseförslag

Fyll enkelt i formuläret nedan så återkommer vi med ett reseförslag till dig.