Sestriere

Faktabox

400 km pister

92 liftar

95 kmBlå pister
220 kmRöda pister
85 kmSvarta pister

Sestriere

Byns höjd 2035 m

Högsta skidåkning 2823 m

Liftkapacitet 113000 per/t

Off-pist Ja

Längsta nedfart 9 km

Fun-parkJa

Skidåkning

Barn

Nybörjare

Erfarna

Experter

Off-pist

Snowboard

Byn

Charm

After-ski

Shopping

Matställen

Webcam

Jolly

Citroc

Fraiteve monte

Trebials monte

Skidresor till Sestriere

Skidresor och skidsemester i Sestriére

Sestriere är klassisk skidåkning I Italien på 2035 meters höjd centralt I det 400 km stora skidområdet Via Lattea (Vintergatan). Hela området präglas av de breda pisterna som Italien är känt för. 

Skidskola i Sestriere under din skidresa

Nortlander samarbetar med ledande lokala skidskolor i Italien för att kunna erbjuda skidskola. Detta är perfekt om du känner dig lite rostig och vill fräscha upp din skidåkning.

 

Fem snabba om Sestriere

  • Breda boulevarder
  • Stort skidområde
  • Varierad skidåkning
  • Skidåkning till Frankrike
  • Tidigare OS-värdby

Läs mer om Sestriere här

Hotellkarta

AccommodationTypes

Skidsemester till Sestriere

Sestriere erbjuder en klassisk skidsemester i härlig italiensk miljö

En skidresa till Sestriére bjuder på snösäker och varierande skidåkning med en fantastisk skogspist ned till Sauze d´Oulx.

Från Claviere, som ligger på gränsen till Frankrike, finns förbindelse med det franska skidområdet Montgenevre. Med ett liftkort på sex, sju eller åtta dagar, får du en dag i Montgenevre gratis.  

Fick du inte nog av skidåkningen under dagen så bjuder Sestriére även upp till "skiddans" efter mörkrets fall! Här tänds projektorerna och låter den outtröttliga skidfantasten ta ytterligare en åktur.

Afterski och uteliv i Sestriere, byn är mer än bara skidresor!

Sestrieres uteliv myllrar av barer och after ski. Här finns bland annat flügel och shots, till priser som gör det roligt att festa.

Det är inte alls omöjligt att du slipper undan med tre kalla öl för under tio euro! Den största nattklubben är Discoteca Tabata, med plats för 1500 pers och tryck varje kväll är det ingen tvekan om att Sestriere passar för dig som gillar ett hektiskt nattliv.

Inrett med mindre avdelningar och ett hav av stolar och bord kring dansgolvet har Tabata, liksom resten av Sestriere, tagit fram billiga priser. Hit går vi när vi vill festa hela natten.

 

Shopping och restauranger i Sestriere

Sestriere har ett brett utbud av barer, restauranger, kläd och skidbutiker. Därför finns det mycket att göra för dig som ställer av dig skidorna tidigt. De mysiga små restaurangerna serverar vällagad pasta och pizza I världsklass. Dessutom finns bra mataffärer för dig som lagar egen mat.

Hotell och lägenheter i Sestriere

I Sestriére erbjuder vi ett brett utbud av olika hotell, skidlägenheter och chaletlägenheter för era skidresor. Priserna varierar i prisklass, så du kan sätta ihop din skidsemester efter dina egna behov, billigt boende eller mer exklusivt - du väljer!

Ta med barnen på skidresa i Sestriere

De breda och lättframkomliga pisterna gör detta vackra område till en perfekt destination för barnfamiljer som har minstingarna med på skidsemestern för första gången.

Skidresor till Sestriere

Få ett reseförslag till Sestriere

Fyll gärna i formuläret så hjälper vi dig så snart vi kan!