Italien, Sestriere

Hotel Cristallo

Halvpension

Fakta

Om Hotel Cristallo

Hotell Cristallo erbjuder ett bra läge samt fina rum i härliga Sestriere.

Hotell Cristallo är ett charmigt hotell som byggdes i samband med OS 2006. Här får du i princip allt med bra läge, wellness, fitness och möjlighet för konferens i hotellets möteslokaler.

Rum med bra belägenhet


Hotellet har ett unikt läge i centrum av Sestriere, precis ovanför liftarna. Hotellet har 38 dubbelrum, 4 deluxerum och 4 juniorsuiter. Alla rummen är utrustade med dusch, wc, hårfön, telefon, satellit-tv, safety box, minibar och Wi-Fi.

Det finns ett stort receptionsområde på hotellet, samt en trevlig bar och restaurang som bjuder på lokala maträtter och vin. När du bor på Hotell Cristallo bor du med halvpension inkluderat så här kan du koppla av från matlagningen både morgon och kväll.

Skidresa med wellness


Efter en lång och härlig dag med skidåkning i skidområdet Via Lattea bjuder hotellet in dig till deras wellnessavdelning för avkoppling. Här finns bland annat bastu, hamam och jacuzzi. Samt kan du röra på kroppen ytterligare i hotellets fitness.

Ni hittar även möteslokaler för upp till 100 personer, så det finns bra möjlighet för konferens i trevlig miljö.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns en laddstation vid Hotel Cristallo. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen


Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Trevlig skidresa!

Avstånd

Avstånd till pist : 75 m

Avstånd till lift: 75 m

Avstånd till centrum : 50 m

Avstånd till shopping: 100 m

Avstånd till skidbuss: 50 m

Avstånd till skiduthyrning: 100 m

Rum

Minibar Ja

Safety box Ja

TV Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Barnsäng: 10€/night

Bastu: Ja

Fitnessrum: Ja

Garage: 15€/night

Jacuzzi: Ja

Konferensrum: Ja

Visa mer

Reception: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

Sällskapsdjur (på förfrågan): 10€/night

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Ångbastu: Ja

Dubbelrum Standard

Mysigt rum med dubbelsäng och ett badrum på ca 18 kvm. Rummen vetter mot hotellets baksida och är inredda i klassisk alpstil. Möjlighet för 1 extrasäng.
Sängkläder - Hårfön - Minibar - Safe - Dusch och toalett - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

Dubbelrum Superior

Dubbelrum på 24 kvm med utsikt över pisten. Rummen är inredda med varma färger för en mysig atmosfär. Möjlighet för 1 extrasäng.
Sängkläder - Hårfön - Minibar - Safe - Dusch och toalett - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

Dubbelrum Deluxe

Lite större dubbelrum på 36 kvm med utsikt mot pisterna med en dubbelsäng och inrett i naturliga färger med inspiration från skog och blommor.
Sängkläder - Hårfön - Minibar - Safe - Dusch och toalett - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes